fbpx

Zo krijg jij jouw leven weer op de rit na een break-up

Opnieuw je leven op de rit krijgen na een break-up. Natuurlijk is het niet makkelijk en niet leuk. Én natuurlijk wilde je graag dat het allemaal anders was gelopen. Maar je moet door, alleen hóe? REinvent Your Life helpt je uit de brand!

Over REinvent Your Life

Anouk Boering is eigenaar van REinvent Your Life. Ze is dit initiatief gestart nadat haar wereld  een aantal jaren geleden op zijn kop stond toen ze erachter kwam dat haar man vreemdging. ‘Van scratch af aan heb ik mezelf opnieuw uitgevonden. Dankzij deze ervaring help ik nu anderen. Ik combineer mijn expertise en ervaringen als professioneel coach met mijn persoonlijke coachingstraject (ik heb zelf met een coach gewerkt tijdens mijn scheidingsperiode) en ontwikkelde REinvent Your Life, de online academie waar alles draait om je leven weer op de rit krijgen na een break-up.

Vrouwen in hun kracht

Ieder jaar zijn er zo’n 33.000 scheidingen in Nederland. En daar komen nog ruim 2000 officiële samenlevingscontracten, die ontbonden worden, bij. Dat is best veel. Ik durf inmiddels te beweren dat als je in gezelschap, wat voor groep dan ook, vraagt of er iemand is die in zijn directe omgeving iemand kent die in een scheidingssituatie zit, er absoluut vingers de lucht in gaan. REinvent Your Life Academy biedt vrouwen handvatten om op een positieve en opbouwende wijze aan zichzelf te werken na een break-up. Vrouwen in hun kracht zetten, zodat ze evenwichtiger, gezonder en sterker uit deze complexe periode tevoorschijn komen.

Het programma

Wanneer je vastbesloten bent om in en/of na de periode van jouw break-up aan jezelf te werken, dan is de REinvent Your Life Academy echt iets voor jou. Dit biedt je de mogelijkheid om het heft in eigen handen te nemen en doelbewust jouw toekomst opnieuw vorm te geven. Het online programma bestaat uit 12 modules, die je voor jezelf doorloopt en uitwerkt, met in elke module een apart onderwerp (sommige praktisch, anderen emotioneel van aard) waarvan ik 100% zeker weet dat iedereen daar tegenaan gaat lopen als ze het scheidingsproces ingaan.

WIN!

Wij mogen speciaal aan onze lezeressen tien gratis online academies weggeven. Het online coachingsprogramma heeft een prijs van 295. Wil jij dit winnen? Stuur een mail naar winactie@wendymultimedia.nl en laat ons weten waarom jij hier graag kans op wilt maken. De tien beste reacties ontvangen een mail terug!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF