fbpx

Kom op 13 december in beweging voor de Stichting Semmy

Als ambassadeur van de Stichting Semmy geeft Wendy op 13 december om 10 uur ‘s morgens het startsein om allemaal in beweging te komen voor de Stichting Semmy, een stichting die zich inzet voor kinderen met hersenstamkanker, de meest dodelijke vorm van kinderkanker. Alleen meer onderzoek kan hun levensverwachting en overlevingskansen vergroten!

Vorige week postten we al een blog waarin Wendy vertelde hoe graag ze tegenwoordig wandelt. Door corona is wandelen een  fijne manier om toch voldoende beweging te krijgen en Wendy vergadert tegenwoordig zelfs wandelend vanaf de hei. ‘Als ik veel thuis moet werken of zoommeetings heb, doe ik bijna alles lopend. De frisse wind en beweging geven mij  energie en inspiratie’, vertelde ze vorige week. Wandelen is supergezond: uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt zelfs dat wandelen beter is dan een uur intensief sporten.

Lopen voor Semmy

Wie van wandelen houdt, kan dat op 13 december mooi verbinden aan een goed doel. Dan organiseert de Stichting Semmy, waar Wendy ambassadeur van is, Active4Semmy. Om 10.00 uur wordt het startschot gegeven door Wendy via de livestream. Je loopt gewoon jouw eigen route vanuit huis of op een plek waar je graag wandelt of kiest een route uit een speciale app. Bedoeling is dat je sponsors zoekt en dat de opbrengst van jouw wandeling ten goede komt aan de Stichting Semmy. Wie liever hardloopt of gaat fietsen: dat mag natuurlijk ook.

Lijkt het jou leuk om in beweging te komen voor Stichting Semmy? Op deze site vind je alle informatie.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF