fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor oktober!

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst? Wendy-astrologe Esther van Heerebeek van het 12e Huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: 10 van Bekers

Je maakt het jezelf deze maand soms erg moeilijk, Ram. Je streeft naar het ultieme geluk en dat is waarschijnlijk te veel gevraagd. Want wat is geluk en kun je daarnaar streven? Met dat thema ben je in oktober regelmatig bezig. Het is goed om daarbij stil te staan en daarin niet te veel van jezelf te eisen, je hebt namelijk niet alles in de hand. Besteed ook wat meer aandacht aan je gevoelsleven en ontdek waar je behoefte aan hebt. Wat jij nodig hebt. Gun jezelf dat. Verder geniet je deze herfstmaand enorm van je gezin, vrienden en familie. Besteed zoveel mogelijk tijd met elkaar, want je laad er positief van op.

maandhoroscoop van oktober

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid

Voor sommige Stieren werkt deze kaart in oktober letterlijk uit en komt er een vorm van gerechtigheid. Dit geldt zeker, wanneer je met een juridische kwestie bezig bent. Planeet Mercurius loopt vanaf 2 oktober weer direct en dan komt er weer beweging in een zaak of situatie. Verder is het deze maand belangrijk dat je eerlijk en objectief bent, vooral naar jezelf toe. Ga niet aan de haal met je emoties en laat je niet beïnvloeden door andere mensen. Ook is de kans groot, dat je een beslissing moet nemen. Dat kan met je werk, financiën of privéleven te maken hebben. Zorg dat je zowel met je gevoel als met je verstand achter je keuze kunt staan.

maandhoroscoop voor oktober

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: VI De Geliefden

Voor je relatie en je liefdesleven is dit natuurlijk een zeer positieve kaart. Misschien krijgt je seksleven een boost of breng je gewoon meer tijd met je lief door. Het doet je in ieder geval goed. Sommige single Tweelingen ontmoeten een aantrekkelijk persoon. Weet wat je doet. Maak duidelijk of je het serieus meent of dat het puur bedoeld is als onenightstand. Verder geeft deze kaart aan, dat je in oktober wat liever voor jezelf mag zijn. Leg de lat niet te hoog en koester jezelf. Slaap een keer uit, ga een dagje naar de sauna of doe eens een dag helemaal niets! Geef jezelf wat vaker datgene wat je nodig hebt.

maandhoroscoop van oktober

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Koningin van Pentakels

Als Kreeft mag je deze maand jezelf eens wat meer op de eerste plek zetten. Je bent nu eenmaal zeer zorgzaam en dan gaat iedereen voor. Je lief, je kinderen, je huisdieren, familie of vrienden. Nu ben jij een keer aan de beurt! Wat heerlijk kan zijn, is tijd in de natuur doorbrengen. Wandelen, fietsen of hardlopen. Of yoga in de buitenlucht. Voel wat bij je past. Deze kaart geeft aan, dat je dit weer helemaal in balans kan brengen en houden. Dus zeker het proberen waard. Let verder goed op je financiën in oktober. Overweeg waar je je geld aan uitgeeft en of het dat waard is. Een beetje sparen is nu geen overbodigheid.

maandhoroscoop van oktober

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 8 van Staven

Er zitten in oktober veranderingen voor je aan te komen en waarschijnlijk voel je dat zelf ook, Leeuw. Het komt alleen iets minder snel dan je misschien denkt of hoopt. Wacht geduldig af en heb er vertrouwen in dat het zich allemaal op de juiste manier ontvouwt. Zit je op een reactie of antwoord te wachten, dan is geduld eveneens de sleutel. Jij gaat sneller dan de meeste mensen om je heen, zij kunnen je niet altijd bijbenen! Gebruik deze tijd van afwachten om te genieten. Iets tofs voor jezelf te gaan doen. Of juist heerlijk te luieren, door je met een warme deken en kop thee op de bank te nestelen.

maandhoroscoop van oktober

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: I Magiër

Het is in oktober belangrijk dat je initiatieven neemt, Maagd. Zeker wanneer planeet Mercurius vanaf 2 oktober weer vooruit gaat lopen, dan heb je de wind namelijk weer in de rug. Heb je een duidelijk doel voor ogen, ga er dan voor. Ben niet onzeker en twijfel vooral niet aan jezelf, dat is volledig misplaatst. Je hebt alles in huis om er een succes van te maken. De Magiër geeft vaak een nieuw begin aan en dat zal voor sommige Maagden zeker het geval zijn. Een nieuwe liefde, job of kans. Het is aan jou of je het laat liggen of er enthousiast mee aan de slag gaat. Volg zoveel mogelijk je passie.

maandhoroscoop van oktober

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: Page van Staven

Voor jou als Weegschaal komt voor de tweede maand op rij, deze tarotkaart tevoorschijn! De Page van Staven. Dan heeft het een duidelijke boodschap voor je. Durf in oktober uit je comfortzone te stappen van eeuwig getwijfel. Nadenken en opnieuw overwegen. Daar kom je geen stap verder mee. Ga in oktober opnieuw het avontuur aan. Ontdek en onderzoek, volg je passie. Dan kan dit wel eens een zeer interessante maand voor je worden. Probeer ook niet te serieus te zijn of alles te zwaar of somber in te zien. Deze page symboliseert het kind in jezelf, die verwonderd en enthousiast de wereld benadert. Dat brengt je veel meer dan het eeuwige gepieker.

maandhoroscoop van oktober

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 0 De Dwaas

Het lijkt erop dat je in september een fase of situatie hebt afgesloten, want deze kaart 0 De Dwaas geeft een nieuw begin aan. Alles ligt nog voor je en van wat er is geweest, heb je ontzettend veel geleerd. Dat neem je als levensles mee de toekomst in. Ga mee in deze beweging, het gaat je mooie nieuwe momenten opleveren. Je valkuil kan zijn, dat je wat gebeurd is, niet los kunt laten. Wanneer je het kunt accepteren en het als levensles kan zien, gaat het wellicht een stuk gemakkelijker en maak je automatisch ruimte voor een nieuwe fase in je leven. Probeer ook de humor van dingen in te zien, dat helpt je te relativeren.

maandhoroscoop van oktober

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 6 van Bekers

Je bent in oktober veel met het verleden bezig, Boogschutter. Je denkt na over mensen die je moet missen of die je al lang niet meer gezien of gesproken hebt. De kans dat je iemand uit het verleden tegenkomt is eveneens groot. Denk hierbij aan een ex of oud klasgenoot. Het wordt in ieder geval een maand van herinneringen ophalen. Boogschutters met een gezin, schenken deze maand veel aandacht aan hun kinderen. Omdat ze dit willen of omdat de kinderen het nodig hebben. Heb geduld met ze en probeer je in te leven in hun leefwereld, dan komt het goed. Ben verder ook lief en zacht voor jezelf, vooral wanneer je verdriet hebt.

maandhoroscoop van oktober

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: Koningin van Staven

Het is belangrijk dat je in oktober meer voor jezelf opkomt, Steenbok. Je voelt je vaak verantwoordelijk, waardoor je taken van anderen overneemt en daar kan helaas misbruik van gemaakt worden. Vooral op je werk. Heb je dat in de gaten, stop er dan mee. Geef je grenzen aan, want dat verdien je niet. Verder is het zaak dat je vaker dingen gaat doen waar je happy van wordt. Uitgaan met vrienden of een weekendje weg met je lief. Sporten of shoppen, het maakt niet uit. Zolang je er maar blij van wordt en er positief van oplaadt. Dat is precies wat je deze maand nodig hebt om met alles te kunnen dealen.

maandhoroscoop van oktober

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 4 van Pentakels

Helaas kunnen er deze maand financiële problemen ontstaan, Waterman. Het is belangrijk dat je hierop voorbereid bent. Probeer impulsaankopen te vermijden en iets opzij te zetten. De kans op een onverwachte rekening of andere kostenpost, lijkt aanwezig bij het tevoorschijn komen van deze tarotkaart. Natuurlijk hoef je niet als een kluizenaar te leven, het gaat erom, dat je verstandig met je geld omgaat. Ook kan het zijn dat je je niet altijd veilig voelt of voldoende gegrond bent. Dit kun je verhelpen door aan je eerste chakra te werken, middels yoga, een reikibehandeling of een grondingsmeditatie. Kijk wat bij je past. Ook tijd doorbrengen in de natuur zal je in oktober ontzettend goed doen.

maandhoroscoop van oktober

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: III De Keizerin

Genieten mag in oktober een prioriteit worden, Vissen. Je kunt de neiging hebben somber te zijn of alleen het negatieve te zien. Met alle gebeurtenissen in de wereld is het soms lastig om positief te blijven, alleen kom je er niet verder mee. Je houdt er alleen een vervelend gevoel aan over. Dus maak het weer leuk voor jezelf. Dat hoeft niet op grootse wijze te zijn of veel geld te kosten. Spreek af met die vriendin die je altijd aan het lachen maakt of lees eindelijk dat mooie boek. Ga uiteten met je lief of neem een warm bad. Het gaat erom dat je weer geniet, juist van de kleine dingen. Gun jezelf dat.

maandhoroscoop van oktober

Meer weten over Wendy-expert astrologe Esther en haar werk? Check haar website: www.het12ehuis.nl

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF