fbpx

Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Ben je benieuwd wat voor jaar 2022 gaat worden? Wendy-astrologe Esther van Heerebeek maakte speciaal voor de nieuwe Wendy winterspecial de grote jaarhoroscoop op het gebied van geluk, gezondheid, liefde en werk.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

horoscoop

Geluk: Na een paar hectische en turbulente jaren, keert eindelijk het tij! Vooral op sociaal vlak en op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling staat je een prachtig jaar te wachten. In de liefde staan je heerlijke momenten te wachten en het contact met vrienden, collega’s en familie wordt beter en hechter. Je job en carrière staan sinds lange tijd niet meer op de eerste plek en daardoor ontdek je wat je hebt gemist. Gelukkig krijg je in 2022 alle kansen om dit in te halen. Je gaat je daarnaast steeds meer interesseren in spiritualiteit, wat je heel veel gaat brengen.

Gezondheid: Voor je soms wat stijve spieren en gewrichten is en blijft het goed om in beweging te blijven dit jaar. Maar push en forceer jezelf niet. Rustige wandelingen in de natuur met je hond, partner of goede vriend(in) zijn de beste optie. Daarnaast kan een niet al te belastende sport, zoals tennis of golf, ook geen kwaad. Denk dit jaar ook aan je mentale welzijn. Geef aandacht aan je gedachtes en emoties, en verwerk wat je nog niet geheeld hebt. Eventueel met een professional. Dan gaat je gezondheid dit jaar, op alle fronten, met sprongen vooruit.

Liefde en relatie: Heb je een vaste relatie, dan groei je steeds meer naar elkaar toe. Je durft je steeds meer open te stellen en je gevoelens te delen. Iets wat toch altijd wel lastig voor je is geweest. Dit jaar steunen de planeten je hierin, waardoor de band met je partner nog hechter wordt. Ben je single, dan zal je dat waarschijnlijk niet lang blijven! Zonder dat je er moeite voor doet, trek je mensen aan en dat geeft je zelfvertrouwen in ieder geval een fikse boost. Alleen is niet iedere belangstellende een perfect match. Laat je in dit geval zeer zeker leiden door je gevoel.

Werk en carrière: Jarenlang heeft je carrière op de eerste plek gestaan en in 2022 is dat niet meer het geval. Dat doe je niet bewust, dat gebeurt gewoon. Je gaat er steeds meer achter komen wat echt belangrijk is in het leven en waar je werkelijk voldoening uit haalt. Daardoor ben je niet meer zo geobsedeerd door je werk. Er lijkt ook niet veel te veranderen op dit vlak, waarschijnlijk blijf je zitten waar je zit en dat vind je prima. Het is wel een goed jaar voor verdieping. Wanneer het mogelijk is of wanneer je het zelf graag wilt, is het goed om een opleiding, cursus of workshop te volgen, waardoor je jezelf nog meer kunt bekwamen of ontwikkelen.

Waterman 21-1 t/m 19-2

waterman Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Met discipline-planeet Saturnus aan je zijde dit jaar, kun je werkelijk heel veel bereiken! Daarin schuilt jouw geluk. Houd vast aan je dromen en doelen, dan kun je zelfs je stoutste dromen waarmaken. Aan jouw inzet ligt het in ieder geval niet. Het kan zijn dat je je leven over een andere boeg gooit of compleet anders gaat vormgeven. Wat het ook wordt, je gaat erop vooruit. Wat dat betreft staat je als Waterman een prachtig jaar te wachten, waarin veel mogelijk is. Niet alleen op het gebied van je job of carrière, ook binnen je vriendschappen, liefdesleven of vrije tijd.

Gezondheid: Omdat je zo’n sterke drive hebt om je doelen te bereiken, kan het dit jaar lastig voor je zijn tijd voor jezelf te nemen en regelmatig te relaxen. Toch heb je dat hard nodig om op gezonde wijze het jaar door te komen. Las overdag kleine pauzes in en ga sporten of naar de vereniging waar je lid van bent, ook al heb je het druk. Juist dan merk je hoe hard je het nodig hebt. Yoga, meditatie of andere mindfull bezigheden kunnen dit jaar een positieve ondersteuning zijn. Plan ze desnoods in, zodat je er geen overslaat. Naderhand ben je er jezelf dankbaar voor.

Liefde en relatie: Ben je single, dan zien de maanden februari en april 2022 er supergoed voor je uit. Ook al ben je er totaal niet mee bezig, de kans dat je iemand tegen het aantrekkelijke lijf loopt, is dan zeer groot. Niet alleen dat, het heeft ook nog eens potentie op meer. Heb je een relatie, dan is je partner vooral je maatje. Dat is het allerbelangrijkste. Toch komt hij of zij regelmatig onbedoeld op de tweede plek dit jaar, omdat je zo gefocust bent op je doelen. Maak van je relatie ook een soort project: plan qualitytime samen in en ga er regelmatig samen op uit.

Werk en carrière: Op dit vlak kun je in 2022 fantastische sprongen maken, je kunt je carrière zelfs volledig veranderen! De invloed van planeet Saturnus zorgt ervoor, dat je je job ontzettend serieus neemt en dat maakt je zeer ambitieus. Handig wanneer je eindelijk voor jezelf wilt beginnen of een opleiding wilt gaan volgen om een totaal andere richting in te slaan. Het is allemaal mogelijk dit jaar, het is maar net waar jij enthousiast over bent en volledig voor wenst te gaan. De planeten zorgen voor de wind in de rug.

Vissen 20-2 t/m 20-3

vissen Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Er staat je een heel fijn jaar te wachten, waaruit je veel voldoening, geluk en plezier kunt halen. Het is dan wel van belang dat je oude zaken en mensen durft los te laten die niet meer bij je passen, want dat blokkeert de boel. Zodra je accepteert dat dit niet meer jouw weg is of jouw mensen zijn, kan het pas positief gaan stromen. Je hebt dit jaar te maken met fantastische planeetinvloeden die mooie dingen voor je in petto hebben. Vertrouw daarop en gebruik je ijzersterke gevoel en intuïtie als kompas, dan komt het helemaal goed.

Gezondheid: Je bent als Vissen zeer sensitief en de hele dag door word je overspoeld door prikkels en indrukken, vaak onbewust. Voor jouw algehele gezondheid en welzijn is het aan te raden je regelmatig alleen terug te trekken. Het liefst op een fijn plekje in huis of ergens in de natuur. Dat je alleen bent met je gedachtes en gevoelens en het een en ander kunt verwerken en helen. Creatief bezig zijn kan eveneens een grote hulpbron zijn, net als mediteren. Volg je gevoel in datgene waaraan je behoefte hebt en zorg dat je daarin voorziet.

Liefde en relatie: Op liefdesvlak staat je een heerlijk jaar te wachten, of je nu nog single bent of een vaste partner hebt. Jullie gaan elkaar steeds beter begrijpen, op een veel dieper level dan ooit. Soms zijn er gewoon geen woorden meer nodig om aan elkaar duidelijk te maken wat je bedoelt en dat is geweldig. Als single zul je die status niet lang houden in 2022. Het kan zelfs zijn dat je verliefd wordt, terwijl je nog in een relatie zit. Hier komt het loslaten om de hoek kijken en je gevoel volgen over wie er werkelijk bij je past en wie niet. Heb vertrouwen dat je de juiste keuze maakt.

Werk en carrière: Je werk of carrière is niet het belangrijkste voor je in het leven. Zolang je voldoening ervaart en met fijne mensen werkt, geloof jij het allemaal wel. Toch is het goed om er rekening mee te houden dat er dit jaar wat veranderingen kunnen komen op dit vlak. Dat vermindert de shock. Wat in eerste instantie lijkt op een probleem, kan juist het begin blijken te zijn van iets nieuws dat veel beter bij je past. Zie het als een blessing in disguise. Daarom is het zo belangrijk dat je voelt wat je werkelijk wilt, durft los te laten en te vertrouwen dat er mooie dingen voor je op stapel staan.

Ram 21-3 t/m 20-4

ram Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Je vindt dit jaar je geluk wanneer je jezelf werkelijk leert kennen. Je krijgt steeds meer het gevoel dat je iets mist en dat je niet echt voldoening ervaart. Er is in 2022 dus werk aan de winkel. Het wordt hoog tijd dat je je onzekerheden gaat overwinnen en heb je daar hulp bij nodig, schakel die dan in. Je inzet wordt dit jaar absoluut beloond, dus zet jezelf op positieve wijze centraal. Daardoor veranderen vriendschappen en relaties, maar het brengt je uiteindelijk precies daar in je leven waar je moet zijn.

Gezondheid: Je hebt dit jaar vooral persoonlijke issues. Je kunt je regelmatig somber voelen of het gevoel hebben dat je vastzit in een ratrace. Je krijgt in 2022 de kans om daar verandering in te brengen. Laat oppervlakkigheid los en ga op zoek naar diepgang. Probeer hardnekkige, negatieve overtuigingen los te laten en maak plaats voor de persoon die je werkelijk bent. Lees zelfhulpboeken en verdiep je meer in spiritualiteit. Schakel hulp in wanneer je vastloopt. Gun jezelf kwaliteit dit jaar, dan maak je een ware, positieve transformatie door.

Liefde en relatie: 2022 gaat je vele nieuwe inzichten brengen. Je ontdekt (weer) wie je werkelijk bent en wat je behoeften zijn. Dat heeft ook effect op je liefdesleven. Als single kun je plots verliefd worden op een type dat je normaal gesproken niet zou zien staan en dat geeft al een shift aan. Doordat je je aangetrokken voelt tot andere types, leer je jezelf op een totaal andere wijze kennen en dat is eng en gaaf tegelijk. Je kunt weleens met een heel verrassende relatie eindigen dit jaar! Heb je een vaste relatie, dan is het een kwestie van elkaar opnieuw leren kennen en dat is superspannend. Je hebt zin in een nieuwe verbinding en experimenten tussen de lakens. De zomer van 2022 wordt wat dat betreft veelbelovend.

Werk en carrière: Ook je werk ga je dit jaar onder de loep nemen. Tot juni zit je een beetje vast en doe je je ding zonder dat je er echt voldoening uit haalt. Plezier is ver te zoeken. Rond juli vindt er een omslag plaats. Dit kan met een nieuwe kans te maken hebben of met het feit dat voor jezelf de maat vol is. Vanaf september kom je in een positieve spiraal terecht en kom je steeds beter in je vel te zitten. Dan vind je eindelijk die droombaan of kom je gewoon veel beter uit de verf. Dat heeft er dan ook mee te maken dat je hebt (her)ontdekt wat jouw unieke talenten zijn en waar je echt goed in bent.

Stier 21-4 t/m 20-5

stier Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Wanneer jij het oude durft los te laten en durft mee te bewegen in de vernieuwingen en veranderingen die eraan zitten te komen, zal dit een fantastisch jaar voor je worden, Stier. Dan word je oprecht gelukkig. Als aardeteken vind je het juist lastig om niet te weten waar je aan toe bent, je houdt ontzettend van zekerheid. Daarin vind je in 2022 juist niet het geluk. Er staan mooie ontwikkelingen op meerdere fronten voor je op stapel en het is voor jou van belang erop te vertrouwen dat het goed komt, ook al weet je nog niet precies hoe of wat.

Gezondheid: Door te stressen en te piekeren, maak je jezelf allesbehalve happy dit jaar. Dat klinkt hard, maar het maakt je misschien wel bewust van wat er speelt. Wanneer je dat inzicht hebt, kun je er tenminste iets aan veranderen! Je lijdt dit jaar namelijk het meest van het lijden dat je vreest. Het is allemaal niet zo zwartgallig als jij soms denkt. Dat is je angst voor het nieuwe. Hoe sneller je dat door hebt, hoe eerder je in een positieve stroom terechtkomt en je jezelf beter gaat voelen. Breng tijd alleen door in de natuur of mediteer. Kalmeer je lichaam en geest in 2022 en geniet zo veel mogelijk.

Liefde en relatie: Heb je een relatie en zijn jullie onbedoeld een beetje uit elkaar gegroeid, dan krijg je dit jaar de kans om weer dichter tot elkaar te komen. De basis is goed, daar ligt het niet aan. Het is een kwestie van tijd voor elkaar vrijmaken en je liefdesleven weer op peil krijgen. Neem dat serieus. Ben je single, dan ontdek je dat je andere eisen stelt aan een date of relatie. Dat is een goed teken. Rond juni ontmoet je iemand met wie het meteen klikt. Voor sommige Stieren kan het zelfs je soulmate zijn, dus luister naar je gevoel en volg je hart.

Werk en carrière: Een aantal belangrijke planeten hebben een flinke vinger in de pap dit jaar als het om je job en carrière gaat. Je ontkomt gewoon niet aan veranderingen. Zolang jij veranderingen niet als de vijand ziet, is er niets aan de hand! Daar zit jouw strijd dit jaar. Je kunt namelijk mooie sprongen vooruit maken en meer met je talenten gaan doen, mits je durft te vertrouwen op je eigen talenten en ervaring, en misschien zelfs van baan verandert. Het is aan jou, maar een risico nemen is in 2022 op dit vlak echt niet zo slecht.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

tweelingen Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Jij gaat je geluk vinden wanneer je ontdekt en laat zien wie je werkelijk bent. Je hebt de neiging je vrolijker voor te doen dan werkelijk het geval is en zo houd je vooral jezelf voor de gek. Uiteindelijk doe je er niemand een plezier mee en ondermijn je jezelf. Je krijgt in 2022 de kans om persoonlijk te groeien en te ontwikkelen, je ware zelf te ontdekken en jezelf in volle glorie aan de wereld te laten zien! Daarin schuilt jouw geluk. Stop met je voordoen zoals jij denkt dat anderen willen, dan bereik jij je ware doel dit jaar.

Gezondheid: Je hebt dit jaar vaak het gevoel dat je een rol speelt en dat is ook zo. Je laat niet snel zien hoe het echt met je gaat. Dat houd je op een gegeven moment niet meer vol en dat gaat aan je knagen. Dat mag dit jaar veranderen. Zelfonderzoek is hard nodig om jezelf (terug) te vinden en te herontdekken wie je werkelijk bent, wat je voelt en wat je wilt. Dit kan leiden tot moeilijke conclusies, keuzes en beslissingen. Toch zijn deze hard nodig om weer gezond en authentiek te worden. Absoluut de moeite waard.

Liefde en relatie: Ook op dit vlak kun je niet meer blijven doen alsof. Is de koek op, dan kun je hier uiteindelijk niet meer omheen. Durf je ware gevoelens te tonen. Ook al is dat pittig, uiteindelijk zijn jij en je lover er het beste mee af. Is de basis nog steeds goed, dan kan relatietherapie helpen. Het is geen schande om hulp in te schakelen wanneer dat nodig is. Ben je single, dan heb je het eerste deel van 2022 voldoende aan kortstondige flings; een quick fix om aan je lichamelijke behoeftes te voldoen. Dit gaat je steeds meer tegenstaan en rond augustus blijf je onverwacht stapelverliefd aan iemand hangen.

Werk en carrière: Ook als het om je werk, studie of carrière gaat, doe je in eerste instantie gewoon je ding op de automatische piloot. Je gelooft het allemaal wel en je doet wat je denkt dat je moet doen. Dit blijft zo tot mei, dan begint deze attitude je toch tegen te staan. Je merkt dat je iets mist en dat je niet graag meer naar je werk of school gaat. Dat is het begin van een positieve verandering en je gaat bewust onderzoeken wat deze gevoelens betekenen en wat er moet veranderen. Dat leidt er vanaf september toe dat je andere keuzes gaat maken. Een nieuwe studie bijvoorbeeld of een andere job. Wellicht ga je weer studeren, het is maar net waar jij je goed bij voelt.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

kreeft Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Er gaat in 2022 meer verdieping in je leven komen en dat staat garant voor flinke doses geluk. Zowel binnen je familiekring, vriendschappen als op je werk en op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling, staat je een prachtig jaar te wachten. Een jaar waarin je regelmatig rijpe vruchten kunt plukken, die veel voldoening en geluk opleveren. Ontvangen speelt daarbij een belangrijke rol. Als zorgzaam mens sta je altijd voor iedereen klaar. Dit jaar mag het jouw beurt zijn om te ontvangen en open te staan voor wat anderen en het leven jou willen schenken!

Gezondheid: Het is in 2022 belangrijk om in balans te komen en te blijven. Dat doe je door je grenzen aan te geven en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Ben je moe, neem dan rust. Heb je geen puf om naar een verjaardag te gaan, zeg dan eerlijk dat je niet komt. Biedt iemand hulp aan, neem deze dan dankbaar in ontvangst. Heb je zin in een feestje, organiseer dit dan. Het helpt je dit jaar gezond te zijn en te blijven, en dat is absoluut niet egoïstisch. Dat is jezelf op positieve wijze centraal zetten en goed voor jezelf zorgen.

Liefde en relatie: De routine is er goed ingesleten in je relatie. Vaak sta jij voor je partner klaar en hij of zij staat dat maar al te graag toe. Hier mag dit jaar verandering in komen. Doorbreek deze gang van zaken. Laat je drang tot controle los en laat je verwennen door je lover. Ook al doet hij of zij het anders dan jij, so what? Dit zorgt voor een nieuwe dynamiek in je relatie, die je liefdesleven een fikse boost gaat geven. Ben je single, dan ben je niet zo happy met deze status. Gelukkig duurt dit niet lang. De planeten beloven een mooie ontmoeting in de eerste maanden van het jaar.

Werk en carrière: Er gaat op dit vlak waarschijnlijk niet zo heel veel veranderen dit jaar, Kreeft. Dit heeft er vooral mee te maken dat je eigenlijk wel op je plek zit. Toch is het belangrijk dat het leuk blijft. Dat doe je door niet alle verantwoordelijkheden op je schouders te nemen of over je grenzen heen te gaan. Dat is echt jouw thema. Durf werk aan collega’s over te laten, het loopt dan echt niet allemaal in de soep. Gun jezelf de rust die je soms hard nodig hebt, dan blijft je job ook dit jaar een bron van voldoening en plezier.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

leeuw Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Zodra je stopt met leven op de automatische piloot, gaan er positieve ontwikkelingen voor je plaatsvinden dit jaar. Tot en met april denk je niet echt na over wat je doet en of je daar überhaupt plezier aan beleeft. Dat gaat langzaam maar zeker veranderen. Je voelt een bepaalde leegte, of je begint je te vervelen omdat er te weinig uitdagingen zijn. Dan begint het pas. Hervind je passie en zoek mensen op met wie je lol beleeft. Onderzoek wat je mist en waar je graag je tanden in zou willen zetten, dan kun je er zelf een spetterend jaar van maken.

Gezondheid: Je gezondheid is in 2022 absoluut stabiel en dat is superfijn. Natuurlijk heb je weleens een off-day of loop je een verkoudheid op, maar dat is het dan ook. De kans is wel aanwezig dat je je verveelt of te weinig voelt uitgedaagd en daar lui van wordt. Gelukkig kun je daar zelf iets aan doen. Join een team om mee te sporten of trommel een vriend(in) op om mee te gaan hardlopen. Juist samen met anderen weet je jezelf weer positief te motiveren en dat heeft een positieve weerslag op je gezondheid. Zorg dat je in 2022 vooral fysiek in beweging blijft.

Liefde en relatie: Je houdt van seks en intimiteit, en wanneer je als single niet regelmatig aan je trekken komt, frustreert je dat enorm. Toch kun je niets forceren. Het zal je zeker lukken om hier en daar een onenightstand te scoren, daar ligt het niet aan. Maar je bent eigenlijk op zoek naar iets serieus. Iemand die er voor je is en je onvoorwaardelijk steunt, ook buiten de lakens. De planeten beloven zeker een mooie en potentiële ontmoeting, alleen moet je daar wat geduld voor weten op te brengen. Deze match is er pas in het najaar van 2022.

Werk en carrière: Tot de zomer doe je wat je in 2021 ook al deed, zonder er al te veel over na te denken. Je blijft de job doen die je al deed, of je blijft bij het bedrijf waar je al werkt. Toch bekruipt je steeds vaker het gevoel dat je iets mist, ook al kun je er niet precies de vinger op leggen. Iedere dag voelt hetzelfde, je verveelt je of ziet geen spannend toekomstperspectief. Dat kun je rond de zomer niet meer naast je neerleggen en dan ga je er dieper over nadenken. Dat is een mooi begin van een nieuw avontuur met spannende en uitdagende ontwikkelingen.

Maagd 24-8 t/m 22-9

maagd Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Lach dit jaar niet al je problemen weg en doe niet alsof er niets aan de hand is, want dan houd je jezelf voor de gek. Negeer je gevoelens niet en loop niet weg van moeilijkheden. Daar word je allesbehalve gelukkig van. Durf dit jaar eerlijk te zijn naar jezelf. Over je job, je relatie, je vriendschappen en je werkelijke wensen en verlangens. Dan kan er een positieve ommekeer in je leven komen en kun je echt geluk ervaren. Laat schijngeluk voor wat het is in 2022 en ga je dromen achterna.

Gezondheid: Als Maagd ben je regelmatig zeer nerveus en onrustig. Stilzitten is lastig voor je en dat kost veel energie. Zeker wanneer je alleen maar klaarstaat voor anderen en je jezelf compleet voorbijloopt. Daar mag dit jaar absoluut verandering in komen. Je hebt de juiste planeten aan je zijde om dit te bewerkstelligen, alleen is het aan jou om je er bewust van te worden en ervoor te gaan. Hoe meer jij je leven gaat inrichten zoals jij dat wenst, hoe beter en kalmer jij je gaat voelen. Dat is niet egoïstisch, dat is een gezonde manier van liefdevol zorgen voor jezelf.

Liefde en relatie: Ook op het vlak van liefde en relatie zijn subtiele signalen merkbaar. Heb je een relatie, dan is het zaak die signalen of onderbuikgevoelens niet weg te wuiven. Heb je het gevoel dat er iets speelt of niet lekker loopt, heb het daar dan over met je partner, dan kan er tenminste iets aan worden gedaan. Als single baal je van deze status. Wat dat betreft kan dit een pittig jaar voor je worden, omdat het echt moeilijk voor je kan zijn. De planeten laten niet meteen een ontmoeting zien, dus garanties zijn er helaas niet. Het is beter om echt happy met jezelf te worden.

Werk en carrière: Je hebt als aardeteken moeite met veranderingen. Je weet het liefst waar je aan toe bent, alleen is dat juist niet helemaal van toepassing dit jaar. Houd er rekening mee dat er vanaf september dingen kunnen gaan veranderen als het om je werk en carrière gaat. En wanneer je eerlijk bent naar jezelf, voel je dit al langer aankomen. Durf naar die signalen te luisteren, dan ben je al een beetje voorbereid en kun je alvast gaan rondkijken en uitzoeken wat je dan wel zou willen. Dat is misschien superspannend, maar dit kan uiteindelijk weleens heel goed voor je gaan uitpakken!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

weegschaal Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Als Weegschaal ben je de eeuwige twijfelaar en daarin word je dit jaar flink uitgedaagd. Er zijn namelijk veranderingen op komst en daar horen keuzes en beslissingen bij. Wanneer je dat weet te doen, kan dit een verrassend en spannend jaar worden, met bijzondere ontwikkelingen en onverwachte successen. Neem dit jaar het heft in eigen hand en creëer je eigen geluk. Laat je niet steeds beïnvloeden door anderen en kies je eigen weg, dan gaat er een compleet nieuwe wereld voor je open.

Gezondheid: Keuzestress is wat je het meest in de weg kan zitten in 2022. Daarom is het zo belangrijk dat je knopen durft door te hakken, dan maak je het een stuk makkelijker voor jezelf. Laat niet alleen je verstand de boventoon voeren, neem vaker je gevoel en intuïtie mee in contacten, gesprekken en situaties. Daar voel je je een stuk beter bij. Daarnaast is het essentieel dat je af en toe tijd voor jezelf neemt, yoga beoefent, mediteert of je gedachten in een dagboek opschrijft. Op die manier houd je je gezondheid in balans en creëer je harmonie in je leven.

Liefde en relatie: Ben je een Weegschaal met een vaste relatie, dan heb je het over het algemeen fijn met je partner. Daarin zit meteen het gevaar: de sleur sluipt er langzaam maar zeker in en jullie gaan elkaar als vanzelfsprekend zien. Dat kun je beter voorkomen. Probeer elkaar opnieuw te ontdekken en te leren kennen, en herinner je weer waarom je verliefd op hem of haar geworden bent. Dan keert de passie in no time terug. Ben je nog single, dan kun je meerdere ontmoetingen verwachten. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om elkaar goed te leren kennen, en voel je uiteindelijk dat hij of zij het toch niet is, durf er dan een punt achter te zetten. Eerlijkheid duurt echt het langst en voelt het best.

Werk en carrière: Knopen doorhakken en beslissingen nemen is jouw thema in 2022. Dat is dus ook op dit vlak het geval. Dit speelt vooral in mei en juni, dus ben hierop voorbereid. Laat veranderingen en ontwikkelingen rustig over je heen komen, laat je niet opjutten. Je moet namelijk de tijd nemen om rustig na te denken en te bepalen wat jij wilt. Ook hoef je het niet met iedereen eens te zijn. Volg je gevoel en zet stappen met je verstand, dan kan het allemaal positief en verrassend voor je gaan uitpakken. Durf daarop te vertrouwen dit jaar!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

schorpioen Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk in 2022: Het is voor jou als Schorpioen in 2022 essentieel dat je de hoop niet verliest, doorzet en je dromen voor ogen houdt. Ook al ziet het er soms rampzalig uit of denk je dat het nooit meer goed komt, het tegendeel zal waar zijn. Geef dus niet op, dan trek je als vanzelf geluk naar je toe. Ook zul je veel voldoening en geluk halen uit vrienden en familie. Zij zijn dit jaar een ware steun en toeverlaat, de kers op de slagroom. Daar put je kracht uit en het zorgt voor de nodige lichtpuntjes.

Gezondheid: Lichamelijk zit het wel goed dit jaar, het zijn eerder je gevoel en je stemming waar je regelmatig mee worstelt. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd en veel ook heb je nog niet verwerkt. Het is voor je algehele welzijn uitermate belangrijk lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Daarnaast kan het behulpzaam zijn een goede vriend(in) in vertrouwen te nemen of professionele hulp in te schakelen. Je krijgt dit jaar namelijk de kans om jezelf te helen en te resetten. Het verleden los te laten, zodat je ruimte kunt gaan maken voor een prachtige nieuwe toekomst.

Liefde en relatie: Heb je een relatie, dan is eerlijkheid een must. Zeker wanneer dingen niet gaan zoals jij hoopt. Durf jezelf kwetsbaar op te stellen en te zeggen waar je naar verlangt. Je partner kan niet altijd raden waar jij behoefte aan hebt en op die manier ontstaan al snel misverstanden en vervelende spanningen. Ben je een single Schorpioen, dan zien de maanden maart en april en supergoed uit voor je. De kans is dan groot dat je onverwacht iemand ontmoet op je werk of in de supermarkt, en dan kan het ineens heel snel gaan allemaal.

Werk en carrière: Tot en met de zomer van 2022 ben jij niet zo bezig met je werk en carrière. Er zijn in eerste instantie andere zaken die je aandacht vragen, waardoor er weinig energie overblijft voor carrière-issues. Je doet je ding en denkt er niet al te veel over na. Vanaf september gaat daar verandering in komen. Voor sommige Schorpioenen zijn er gedwongen veranderingen op komst en voor anderen is het een eigen keuze. Hoe dan ook, ben hier niet bang voor. De planeten beloven een nieuwe weg, die veel beter bij je past. Het is dan puur een kwestie van je droom voor ogen houden en vertrouwen dat het je gaat lukken.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

boogschutter Jouw horoscoop voor het jaar 2022

Geluk: Wanneer je ervoor openstaat, kan dit een leerzaam en interessant jaar voor je worden. Je houdt ervan je horizon te verbreden en dat gaat er in 2022 absoluut van komen. Niet alle veranderingen zijn je eigen keuze, maar het gaat erom hoe jij ermee omgaat. Wanneer je problemen als uitdagingen ziet, of misschien zelfs als spannend avontuur, kan het heel verrijkend voor je zijn. Neem initiatieven wanneer dat nodig is en laat los wanneer iets of iemand niet meer bij je past, dan haal jij het beste uit dit toch wel onvoorspelbare jaar.

Gezondheid: Voor jou is fysieke activiteit sowieso een must, dat is niet alleen in 2022 het geval. Het is misschien raadzaam jezelf een positief doel te stellen. Bijvoorbeeld meedoen aan een marathon of een challenge om je leefstijl te verbeteren. Dit is een stok achter de deur die je nodig hebt en waar jij je prettig bij voelt. Sporten en bewegen helpen je lichaam en geest in balans te brengen, zeker wanneer je dat doet met gelijkgestemden of vrienden. Toch is tijd alleen doorbrengen eveneens essentieel, zodat je rustig kunt nadenken en nieuwe inzichten kunt verwerven.

Liefde en relatie: Op liefdesvlak kan 2022 best een onrustig en instabiel jaar worden. Het gevoel kan je bekruipen dat er iets mist of dat er iets niet helemaal klopt. Dan is het van belang je partner hierop aan te spreken en er niet van weg te lopen. Het is in werkelijkheid misschien minder ernstig dan je denkt en op te lossen. Dat weet je echter pas als je het adresseert. Ben je een single Boogschutter, dan hunker je naar een maatje en levenspartner. Helaas word je geduld flink op de proef gesteld. Ook heb je een hoog ideaalbeeld, dat vaak tot teleurstellingen leidt. Toch heeft dit alles ook een lichtpuntje: je ontdekt wat je werkelijk zoekt en voor de zomer ligt er een mooie ontmoeting in het verschiet.

Werk en carrière: De eerste maanden van 2022 zit je op dit vlak niet zo lekker in je vel. Je voelt je niet genoeg uitgedaagd of er is onzekerheid over de toekomst van het bedrijf waar je werkt of over jouw baan. Dat maakt het een spannende tijd. Wacht het niet af, neem alvast het heft in eigen hand en ga op zoek naar eventuele alternatieven. Misschien is het niet nodig, maar mocht het wel zo zijn, dan ben je alvast voorbereid. Ook kom je er op deze manier achter, of je nog wel op de juiste plek zit en dat maakt het extra leerzaam.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Nieuwe Wendyspecial

De nieuwe Wendy-special is net uit, met daarin ook een nieuwe column van Fien Vermeulen! Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF