fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst? Onze nieuwe WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop.

 Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart:  Aas van Staven

tarotram Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Deze tarotkaart belooft een spetterend nieuw begin of nieuwe start in mei! Je barst van de ideeën en inspiratie en je kunt niet wachten om daar deze maand iets mee te gaan doen. Aan initiatief en motivatie ligt het dan ook niet. Daarnaast is de kans groot dat er een nieuwe uitdaging, project of zelfs nieuwe liefde voor je in het verschiet ligt. Het is in ieder geval iets waar je ontzettend blij of enthousiast van wordt. Wel is het zaak dat je doorpakt, wanneer je eenmaal met iets gestart bent. Je vurige aard is namelijk snel op iets uitgekeken en dan laat je iets al snel liggen. Dat zou nu zonde zijn. Je krijgt in mei echt iets moois in handen, wat grote kans van slagen heeft. Doe er dus je voordeel mee en maak het af.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 6 van zwaarden

tarotkaart Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

In mei kom je eindelijk in rustiger vaarwater terecht, Stier. Dat belooft deze kaart. Je hebt dat echter ook grotendeels zelf in de hand. Onderzoek wat de oorzaken zijn geweest, waardoor het de afgelopen maanden zo druk of hectisch was en kijk hoe dat anders kan. Maak nieuwe plannen of andere beslissingen, zodat je meer in jouw flow terecht komt. Verder is de kans aanwezig, dat je iets of iemand achterlaat, loslaat of dat je een project afrond en ook dat brengt je meer (innerlijke) rust. Zeker wanneer dit mensen of bezigheden betreffen, die al je energie opslokken. Daar kun je in mei een punt achter zetten en dat lucht ontzettend op. De maand mei zal wat energie betreft, beter bij je passen dan de energie van afgelopen maanden, dus je kunt er met een gerust hart naar uitkijken.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 5 van pentagrammen

tarotkaart tweeling Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Deze kaart heeft een belangrijke boodschap voor je, Tweelingen. Het is in mei super belangrijk dat je jezelf niet in de kou zet. Je bent zo druk bezig geweest met je job, gezin of andere zaken, dat het ten koste is gegaan van je energielevel en misschien zelfs je gezondheid. Dat mag deze maand anders. Sterker nog, dat moet anders! Het is in mei essentieel dat je tijd vrijmaakt voor jezelf en je voedt met positieve zaken. Mediteer, beoefen yoga, ga wandelen in de natuur of lees een goed boek. Het maakt niet uit wat, zolang het jou maar nieuwe positieve energie geeft, zodat je weer op kunt laden. Verder is het zaak je financiën in de gaten te houden. Probeer minder impulsief geld uit te geven, zodat je een appeltje voor de dorst creëert.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: XIX De Zon

zon Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

De maand mei ziet er zonnig voor je uit. Er komt meer ruimte voor jezelf en creativiteit. Het plezier lijkt meer terug te keren en daar was je ook hard aan toe. De afgelopen tijd heb je hard gewerkt en voor veel mensen gezorgd en klaargestaan. Hoewel je dat met alle liefde en plezier doet, heeft het je wel de nodige kruim gekost en is het meer dan eens ten koste gegaan van jezelf. Daarom is het mooi, wanneer dat in mei meer in balans kan komen. Dat inspanning afgewisseld wordt met ontspanning. Dan kom je nog beter in je Kreeftenvel te zitten en beleef je nog meer plezier aan alles wat je te doen staat. Je ervaart dan meer voldoening. Luister deze maand extra goed naar de signalen van je lichaam en geef op tijd je grenzen aan.

 Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Schildknaap van pentagrammen

leeuw Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Dit wordt een boeiende maand voor je, Leeuw. Reken op toffe nieuwe kansen en mogelijkheden die op je pad gaan komen. Dit kan met je job te maken hebben of met je financiën. Het is belangrijk dat je de tijd neemt om dit te onderzoeken. Vraag jezelf af of het voor jou echt iets toevoegt en of je er überhaupt blij van wordt! Kijk daarnaast ook realistisch of je er tijd voor hebt en het in je planning past. Heb je hier deze maand je antwoorden op gevonden, dan kun je ermee aan de slag en is de kans op succes een stuk groter dan wanneer je je er impulsief op stort. Soms wijst deze kaart op een nieuwe liefde. Ook dan is het zaak dat je de tijd neemt om te onderzoeken of deze potentiele lover werkelijk bij je past.

 Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: XII De Gehangene

maagd Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Het is in mei tijd voor een time-out, Maagd. Daar kun je beter zelf voor zorgen, dan dat je ertoe gedwongen wordt. Je bent een perfectionist en je hebt de laatste tijd de lat erg hoog gelegd. Dit kan niet blijven duren, dus deze tarotkaart adviseert je om het deze maand een stuk rustiger aan te doen. Neem dagen vrij en zorg dat je die niet vult met huishoudelijke taken of hulp aan anderen. Ook jij hebt tijd nodig om bij te tanken en die tijd moet je nemen voor je welzijn. Verder kun je tot belangrijke inzichten komen, zeker wanneer je de tijd hebt om na te denken, te mediteren of mindfull te zijn. Zet deze nieuwe inzichten in om het in juni beter voor jezelf te doen. Je leven mag echt meer in balans komen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 9 van staven

weegschaal Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Het is super belangrijk dat je je deze maand niet gek laten maken of laat beïnvloeden. Blijf bij je eigen standpunt, hoe overtuigend iemand ook kan zijn. Deze tarotkaart geeft aan dat je veel kunt leren in mei en tot nieuwe inzichten kunt komen. Je krijgt meer duidelijkheid over de te varen koers of over een relatie of vriendschap. Daarom is het zo van belang dat ze zelf goed weet wat je wilt en wenst, dan kun je daar aan vasthouden. Baseer je keuzes op ervaringen die je eerder hebt gehad en de lessen die je hebt geleerd, dan doe je het niet snel verkeerd. Het wordt misschien een uitdagende maand voor je, maar wel eentje waar je wijzer en krachtiger uitkomt, mits je dicht bij jezelf en je eigen kracht blijft. Ben gewoon die powervrouw die je bent!

 Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: Koning van zwaarden

schorpioen Jouw tarot maandhoroscoop voor mei

Het is deze maand belangrijk, dat je je leven (weer) in eigen hand neemt. Dat jij de koers bepaalt en de beslissingen neemt. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat er over je heen wordt gelopen of dat je geleefd wordt en dat is niet de plek waar je wilt zijn. Durf in mei beslissingen te nemen en knopen door te hakken die nodig zijn voor je, waardoor je weer meer in je kracht komt te staan en jouw eigen leven leidt. Dit kan met je job, een relatie of je gezondheid te maken hebben. Verder is de kans sterk aanwezig, dat regelmatig je advies wordt gevraagd. Je straalt iets uit dat je omgeving nodig heeft, iemand die de touwtjes in handen neemt en weet wat het juiste is. Ben die persoon ook voor jezelf.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: XXI De Wereld

tarotkaart

In mei voel jij de intense behoefte om een prettige wereld om je heen te creëren, Boogschutter. Je eigen, veilige wereldje waar jij je fijn bij voelt. Zeker nu alles anders is en de buitenwereld niet altijd even positief aanvoelt voor je. Het kan zijn dat je aan de slag gaat met je interieur om het allemaal nog meer naar je smaak te maken. Het kan ook zijn dat je je wat meer terugtrekt, zodat je je gedachten kunt laten gaan over je toekomst. Je kunt deze maand tot goede inzichten komen. Zoals hoe je het allemaal wilt wanneer de corona-crisis voorbij is en wat je juist niet meer wilt. Wat dat betreft, wordt dit voor jou een maand van bezinning, met waardevolle inzichten. Schrijf ze op, zodat je ze niet vergeet. Dan kun je dat later weer oppakken.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: III De Keizerin

tarotkaart

Dit wordt een inspirerende maand voor je, Steenbok. Vol creativiteit, ideeën en oplossingen. Het stroomt! Welke projecten, taken of problemen er ook op je pad komen, je weet ze in no time te tackelen. Je hebt er geen hekel aan om thuis te zijn, integendeel, je geniet er steeds meer van. Zeker wanneer je samen met je lief of kids kunt zijn en samen quality time hebt. Je toont niet zo gemakkelijk je emoties als aardeteken, maar zelfs dat gaat je nu gemakkelijker af. Het is goed om je dierbaren regelmatig te laten merken dat je om ze geeft en dat je van ze houdt. Het is verder goed om de controle wat meer los te laten in mei. Go with the flow en geniet van alles wat deze maand je te bieden heeft en dat is super veel.

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: 4 van bokalen

tarotkaart

Deze tarotkaart geeft aan, dat je best wat moeilijke momenten kunt hebben in mei. De hele situatie rondom corona is je niet in de koude kleren gaan zitten en het gebrek aan vrijheid speelt je regelmatig parten. Je hebt behoefte aan personal space en het kunnen volgen van je eigen weg en juist dat is nu bijna onmogelijk. Toch geeft deze kaart aan, dat het niet zo somber hoeft te zijn als het voor jou soms voelt. Met een beetje creativiteit en een flexibele houding is er meer mogelijk dan je denkt. Het moet misschien op een andere manier, maar het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Er worden je deze maand meerdere mogelijkheden en kansen aangereikt en dan is het aan jou of je er oog voor hebt en ze aangrijpt. Sta er in ieder geval voor open.

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: VI De Geliefden

tarotkaart

Deze kaart voorspelt een mooie maand op liefdesvlak, Vissen! Heb je een relatie, dan wordt de band tussen jou en je lief alleen maar beter en hechter. Ook wat intimiteit betreft. Ben je nog single, dan is dit een uitstekende maand om je op het (online) datingscircuit te begeven. De kans dat je een klik hebt met iemand is groot, zeker wanneer je jezelf durft te laten zien en je verlegenheid opzij weet te zetten. Verder is het deze maand belangrijk, dat je beslissingen baseert op je gevoel. Met alleen je verstand kom je er niet. Voelt iets niet goed, ook al is het niet logisch, doe het dan niet. Daarmee voorkom je spijt achteraf. Je weet in mei te genieten van de kleine dingen in het leven en dat maakt het ondanks alles toch een fijne maand.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Kijk voor meer informatie op haar site.

Esther heeft ook een Facebook– en Instagrampagina. 

Online webinar

Wil je nog meer inzicht in de maand mei of meer info over deze tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther online geeft op zaterdag 2 mei a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de maand mei en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Hier kun je je inschrijven: https://www.het12ehuis.nl/webinars/

Lees ook:

Kay Poelen gaf 13 jaar lang borstvoeding

Melissa uit Hart in Aktie: ‘Ik brak toen ik hoorde dat de leukemie terug is’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF