fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw tarot maandhoroscoop te vertellen heeft over de nieuwe maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand juni?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: XIX De Zon

Je barst deze maand van de energie en het zelfvertrouwen, Ram. Je ziet de toekomst positief tegemoet en je hebt zin om met iets nieuws te starten. Daar is het een uitstekende maand voor, zeker na 3 juni, wanneer planeet Mercurius weer direct gaat lopen. De wilde plannen die je hebt, kun je vanaf dan gaan uitvoeren. Let wel op dat je in je enthousiasme je dagen niet te veel vult, want dan ben je in no time uitgeput. Werk iedere dag aan je doelen en geniet daarnaast van alle tussentijdse resultaten en al het moois dat de maand juni je te bieden heeft. Omring je met positieve mensen en laat je vooral niet negatief beïnvloeden. Blijf in je kracht staan.

De zon 1 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Page van Staven

Je ontmoet deze maand nieuwe mensen en er komen inspirerende, veelbelovende kansen op je pad. Zeker iets om naar uit te kijken. Ben je single, dan kan een potentiële liefde je leven binnenwandelen. Heb je een vaste relatie en is de passie een beetje gedoofd, dan kan dat in juni zomaar veranderen. Deze kaart belooft een boost voor je liefdesleven. Wat job betreft, kan het tijd zijn voor een switch of verandering. Heb je hier behoefte aan en doet zich een uitzonderlijke kans voor, dan is het zeker aan te raden hier goed over na te denken. Heb je er echt zin in en voel je dat de tijd rijp is, dan kun je er absoluut voor gaan.

Afbeelding220 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: 5 van zwaarden

Reken op een onrustige maand, Tweelingen. Niet alleen jij kunt druk en wisselvallig zijn, de mensen om je heen ook en dat is niet altijd fijn. Gelukkig gaat na 3 juni jouw eigen planeet Mercurius weer (direct) vooruitlopen, waardoor het steeds kalmer gaat worden. Zelf kun je hier ook iets aan doen. Zeg eerlijk en rustig wat je dwars zit, direct aan de betreffende persoon. Blijf er niet mee rondlopen, daardoor maak je het jezelf onnodig zwaar. Trek je regelmatig terug en doe iets leuks voor jezelf. Mediteren, yoga of tijd doorbrengen in de natuur is daarbij zeer behulpzaam. Spreek daarnaast regelmatig af met vrienden die je aan het lachen maken, dat is misschien nog het beste medicijn!

Afbeelding221 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Page van Kelken

Spiritualiteit krijgt in juni meer de ruimte, Kreeft. Je interesse in spirituele onderwerpen wordt steeds groter en je vindt het heerlijk om je erin te verdiepen. Is er een mogelijkheid om een workshop of cursus te volgen, dan is dat zeker een goede keus. Je zult er geen spijt van krijgen. Verder is het aan te raden, je gevoel en intuïtie wat meer te gaan volgen. Zeker wanneer je voor een belangrijke beslissing of keuze komt te staan. Alleen rationeel naar de kwestie kijken, is niet voldoende. Dan blijf je twijfelen. Zegt je onderbuikgevoel om iets wel of niet te doen, dan kun je daar het beste naar luisteren. Verder is het goed om minder streng voor jezelf te zijn.

 

Afbeelding222 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 3 van Kelken

Het is in juni tijd voor een feestje, Leeuw! Het kan zijn dat er de nodige feestjes, borrels of barbecues op het programma staan, waar je heerlijk van kunt genieten. Het kan ook zijn dat je zelf iets te vieren hebt en dan is het absoluut aan te raden dit te doen. Soms is het nodig om stil te staan bij succesmomenten. In je relatie mag je iets vaker je gevoelens delen. Je kunt de neiging hebben alles alleen op te willen lossen en dat is niet nodig. Je lief staat voor je klaar met een luisterend oor of een stevige knuffel. Maak het deze maand plezierig en minder zwaar voor jezelf. Geniet van het leven.

Afbeelding223 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 5 van Staven

Je bruist deze maand van de ideeën, Maagd. Of het nu voor een feestje is of een project voor je werk. Je weet al snel precies hoe je het hebben wilt en je staat te trappelen om ermee te starten. Vergeet niet te overleggen met de betrokkenen. In al je enthousiasme vergeet je dat misschien en je hebt uiteindelijk ook de hulp van anderen nodig. Je kunt daarnaast in juni een tikkeltje rusteloos zijn. Het is goed om daar een uitlaatklep voor te vinden. Sporten, fietsen of wandelen is een prima optie. Of een heerlijk ontspannen dagje sauna of wellness. Het gaat erom dat je je lichaam en geest weer in balans krijgt.

Afbeelding224 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: Aas van staven

Azen kaarten beloven meestal een nieuw begin. Deze aas van staven wijst vaak op een nieuwe liefde, kans of ontmoeting. Sta er in ieder geval voor open en laat je verrassen. Heb je een duidelijk doel voor ogen, zet dan in juni alvast de eerste stap. Als Weegschaal kun je soms een beetje passief zijn en de kat uit de boom kijken. Deze kaart adviseert je het tegendeel te doen. Voelt iets of iemand goed, ga er dan voor. Zeker wanneer je er ook nog enthousiast en gepassioneerd over bent, dan hoef je zeker niet meer te twijfelen. Vraag dus niet steeds wat anderen ervan denken. Durf je eigen weg te volgen, dan staat je een topmaand te wachten.

Afbeelding225 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: IV De Keizer

Tarotkaart IV De Keizer vraagt je in juni op je grenzen te letten. Neem niet te veel hooi op je vork en zeg ook eens nee. Je bent zeer dienstbaar en behulpzaam en daar gaat het vaak mis. Doe jezelf een plezier en luister naar de signalen van je lichaam. Genoeg is genoeg. Verder vraagt deze kaart je in je kracht te gaan staan. Blijf bij je standpunt en volg je eigen weg. Ook al vindt iedereen om je heen iets anders, het gaat erom wat jij wilt en doet. Daar word je deze maand flink in uitgedaagd. Gelukkig beschik je over voldoende energie en de nodige daadkracht om vast te houden aan wat je jezelf ten doel stelt.

Afbeelding226 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 9 van Staven

Je hebt voor je gevoel een pittige en energie rovende maand mei achter de rug, Boogschutter. Je bent toe aan een break of in ieder geval iets minder uitdagingen! Daar lijkt het zeker op, het getal 9 staat voor afronding, dus het ziet ernaar uit dat je een punt kan zetten achter diverse lastige kwesties en situaties. Wel heb je hier ontzettend veel van geleerd, dat is de winst van deze uitdagende periode. Het heeft je meer inzicht in jezelf en andere mensen gegeven. Doe daar je voordeel mee en neem dat mee voor de toekomst. Dan kom je in een volgende, soortgelijke situatie of kwestie, veel beter beslagen ten ijs. Je mag voor nu trots zijn op jezelf.

Afbeelding2227 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 2 van staven

Juni is voor jou een maand van plannen maken, Steenbok. Of het nu om je carrière gaat, je relatie of je vakantie. Sta bewust stil bij wat je wilt en wat je graag wilt bereiken. Ga op onderzoek uit en zet alvast de eerste stappen. Creëer wat je wilt, het is aan jou. Het is daarbij belangrijk om toekomstgericht te zijn. Als Steenbok heb je soms de neiging om in het verleden te blijven hangen en daar schiet je op dit moment niet veel mee op. Kijk wat je geleerd hebt en neem dat mee naar de toekomst, dan kun je er in ieder geval je voordeel mee doen. Je mag in ieder geval rekenen op een aantal mooie ontwikkelingen.

Afbeelding228 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: Page van Zwaarden

In juni kunnen in je relatie helaas de nodige fricties ontstaan, Waterman en dat zorgt regelmatig voor stress. Het is goed om open te staan voor je lief, wat hij te zeggen heeft, en niet altijd jouw mening door te duwen of te spuwen. Dat is precies waardoor de irritaties ontstaan. Op je werk is het aan te raden meer voor jezelf op te komen. Wanneer je niet assertief genoeg bent, wordt er al snel over je heengelopen en dat is echt niet nodig. Ben duidelijk zonder veroordelend te zijn naar anderen. Geef aan wat je denkt en waarom, dan is er al snel veel meer begrip. Voor de sfeer is het eveneens een stuk beter!

Afbeelding2 1 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: 10 van Staven

Zit je in een lastige periode of uitdagende situatie, dan belooft deze kaart goed nieuws. Het einde is in zicht, je bent er bijna. Nog even volhouden, de laatste loodjes wegen nu eenmaal het zwaarst. Verder is het belangrijk dat je niet onnodig veel hooi op je vork neemt. Je hoeft niet altijd al het werk naar je toe te trekken of je overal verantwoordelijk voor te voelen. Je energielevel laat je duidelijk merken wanneer je over je grenzen gaat in juni. Luister en handel daarnaar, dan doe je jezelf een ontzettend groot plezier. Heb je last van je rug of schouders, dan is dat eveneens een signaal dat je te ver bent gegaan. Zorg dan voor meer rust of heerlijke massage.

Afbeelding229 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand juni!

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF