fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor juni

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand juni? Onze nieuwe WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

juni

Tarotkaart:  XVII De Ster

Deze kaart voorspelt een mooie maand juni, Ram. Deze kaart spoort je aan om daar meer vertrouwen in te hebben, het wordt echt beter. Je zorgen maken werkt averechts. Blijf hoop houden op een goede afloop, zeker wanneer je je zorgen maakt over een specifieke kwestie. Het ziet er positief uit. Daarnaast is het in juni belangrijk, dat je niet alleen maar geeft. Het wordt ook eens tijd dat je wat meer gaat ontvangen. Daardoor kom je meer in balans en kun je genieten van alle liefde en aandacht die je geeft én ontvangt en zo zou het moeten zijn. Verloopt het stroef tussen jou en je partner, dan is het zaak je kwetsbaarder op te stellen. Deel je gevoelens, behoeftes en verlangens, dan kan hij er tenminste iets aan doen. Dat is onmogelijk wanneer je het voor je houdt.

Stier 21-4 t/m 20-5

stier Jouw tarot maandhoroscoop voor juni

Tarotkaart: Koning van Pentakels

Dit wordt een drukke maand voor je, Stier. Je job of studie biedt de nodige uitdagingen en je voelt je zeer verantwoordelijk om dit goed te doen! Als aardeteken vind je het heel belangrijk om kwaliteit te leveren en daar doe je alles aan, hoeveel tijd het ook kost. Je boekt hiermee zeer goede resultaten in juni, maar het is dan wel zaak dat je daarbij tijd voor jezelf blijft nemen. Neem niet teveel hooi op je vork en neem geen taken over die eigenlijk niet bij jou horen, want dan loop je over. Dat is niet nodig. Financieel ziet het er goed uit. Je werkt hard, maar het levert gelukkig ook iets op. Vergeet niet te genieten van je geld, verwen jezelf eens met iets luxe of lekkers, dat heb je dubbel en dwars verdiend.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

juni

Tarotkaart: Ridder van Zwaarden

Als luchtteken ben je vaak in gedachten en denk je veel na. Dat is in juni nog meer dan anders! Deze kaart spoort je echter aan om meer te praten. Je ideeën en gedachten te delen met anderen, zeker wanneer je je ergens zorgen over maakt of geen oplossing voor een bepaald probleem weet. Wanneer je van gedachten wisselt met anderen, kunnen er nieuwe inzichten ontstaan en dus ook oplossingen. Wel kun je deze maand een beetje te snel gaan voor anderen. Vooral collega’s en gezinsleden kunnen je niet altijd bijhouden. Probeer iets meer rekening te houden met het tempo van anderen, dan ontstaan er vanzelf veel minder irritaties. Verder is het zaak dat je in juni op het juiste moment assertief bent. Kom voor je mening uit wanneer daar om wordt gevraagd.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

juni

Tarotkaart: 4 van Zwaarden

 In juni is het goed om even pas op de plaats te maken, Kreeft. Je hebt de laatste tijd veel op je bordje gekregen, zonder dat je de tijd hebt gehad om hiermee te dealen. Neem dus een break, zodat je het een en ander kunt verwerken en een plekje kunt geven. Dat is echt nodig voor een gevoelsmens zoals jij. Even bijtanken en opladen. Wanneer je dat doet, komt er weer rust in je hoofd en je leven, dan wordt alles weer overzichtelijk. Je weet beter wat je te doen staat en hoe je dat het beste aan kunt pakken. Kies je zelf niet voor deze time-out, dan kan het gebeuren dat je door een griepje of een laag energielevel hiertoe gedwongen wordt. Kies er liever zelf voor, dat is veel beter. Zorg in juni extra goed voor jezelf.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

juni

Tarotkaart: 8 van Zwaarden

De kans is groot dat jij je in juni ontzettend veel zorgen maakt. Je piekert je suf. Dat kan betrekking hebben op je relatie, je job, je gezondheid of je financiën. Wat het ook is, met erover piekeren los je niets op. Daar raak je alleen maar nog meer gestrest van en daar zet je jezelf mee vast. Op die manier kan er geen oplossing komen. Je ziet het bijna opgedroogde stroompje water op deze kaart, dat symboliseert het feit dat je je gevoelens wegduwt met je verstand. Geef juist je gevoel deze maand de ruimte. Deel je zorgen en vertel hoe je je voelt. Dan gaat alles weer stromen en zie je het sneller weer positief in. Je laat dan aan anderen zien wat je werkelijk bezig houdt en zij kunnen jou dan steunen of advies geven.

Maagd 24-8 t/m 22-9

juni

Tarotkaart: 10 van Pentakels

Je familie of gezin speelt in juni een grote rol, Maagd. Wellicht ben je meer met ze bezig of heb je de nodige verantwoordelijkheden voor ze te dragen. Toch is dit niet op een onprettige manier, zelf haal je er voldoening uit en veel fijne momenten samen. Let alleen op dat je jezelf daarbij niet teveel wegcijfert, dat is namelijk wel je valkuil. Financieel lijkt het er goed voor je uit te zien in juni. Je mag rekenen op een extraatje of iets valt goedkoper uit dan je dacht. Het is goed om niet te impulsief met je geld om te gaan. Spaar, vraag advies of investeer in iets waar je op lange termijn plezier van kunt hebben. Dan haal je er nog meer uit deze maand. Jezelf een keertje met iets verwennen, kan zeker geen kwaad.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

juni

Tarotkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze tarotkaart XIII De Dood voorspelt geen sterfgeval deze maand. Dus schrik hier alsjeblieft niet van, Weegschaal! Alle tarotkaarten hebben symbolische betekenissen, dus deze kaart XIII De Dood ook. Deze kaart geeft aan dat je veranderingen tegemoet gaat in juni. Niet plotseling of abrupt, eerder langzaam maar zeker. Je laat het verleden of een oude situatie steeds meer los en op die manier maak je ruimte voor iets nieuws. Dit kan met een relatie, vriendschap of job te maken hebben en een verhuizing kan ook een optie zijn. Het is vooral belangrijk dat je niet bang bent om het oude los te laten, ook al vind je het heel spannend of angstig. Het zonnetje achterin deze kaart belooft een mooie nieuwe fase in je leven, wanneer je je aan dit veranderingsproces durft over te geven. Durf dit aan te gaan.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

juni

Tarotkaart: 5 van Staven

De maand juni mag voor jou als Schorpioen speelser en luchtiger worden dan vorige maand. Je hebt keihard gewerkt of bepaalde zaken en situaties iets te serieus genomen en daar mag nu verandering in komen. Trek er wat meer op uit en besteed meer tijd aan je hobby’s of aan mensen die je energie geven of die je laten lachen. Heb je toffe nieuwe ideeën, ga dan lekker sparren, zodat je je plannen nog meer kunt verfijnen. Dit is geen maand om iets nieuws te starten of aan de slag te gaan met een nieuw project. Werk het eerst uit in je hoofd of op papier en ga daar pas later mee aan de slag. Je bruist in juni in ieder geval van de ideeën en inspiratie en daar kun je absoluut je voordeel mee doen.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

juni

Tarotkaart: 8 van Staven

Als vuurteken is geduld opbrengen niet je sterkste kant en juist in juni wordt dat van je gevraagd. Je hebt de laatste weken alles gedaan wat je kon doen in een bepaalde situatie en nu is het gewoon een kwestie van afwachten, totdat alles op z’n pootjes terecht komt. Sommige kwesties en situaties hebben even tijd nodig, die kun je niet forceren of overhaasten. Heb vertrouwen in een goede afloop en het besef dat je er alles aan gedaan hebt, meer kun je niet doen. Neem in juni een break, laat het even los allemaal, dan komt er vanzelf een antwoord, reactie of oplossing. Zie deze kaart ook als teken om het een tijdje wat rustiger aan te doen. Relax and enjoy! Dat is namelijk veel te lang geleden en deze maand krijg je eindelijk die kans.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

steenbok Jouw tarot maandhoroscoop voor juni

Tarotkaart: I De Magier

Deze maand belooft een mooi nieuw begin, Steenbok. Dit kan met je relatie, je job of een verhuizing te maken hebben. Afgelopen maand heb je iets afgerond of de puntjes op de i gezet en deze maand komt er ruimte voor iets nieuws. Er worden je nieuwe kansen aangeboden en het is aan jou, of je er iets mee gaat doen. Je hebt alles in huis om ergens een succes van te maken, maar dan moet je er wel voor gaan. Het komt je niet aanwaaien. Wanneer je echter initiatieven neemt, eerste stappen zet of de kansen grijpt die op je pad komen, kan er wel eens een hele succesvolle nieuwe periode in je leven aanbreken, waar je al lang naar uit hebt gekeken. Net als de Magiër op deze tarotkaart, heb je het zelf in de hand. Volg je daarbij je intuïtie.

Waterman 21-1 t/m 19-2

waterman Jouw tarot maandhoroscoop voor juni

Tarotkaart: Aas van Zwaarden

Deze Aas van Zwaarden geeft aan, dat je in juni een beslissing moet nemen of een keuze moet maken. En dat is alleen maar goed. Zolang je blijft twijfelen, blijf je onrustig en stop je niet snel met piekeren. Wanneer je een knoop doorhakt, komt er duidelijkheid, zowel voor jou als voor de ander en duidelijkheid schept rust. Ook al is het een moeilijke beslissing of niet datgene wat de ander wil horen, toch schept het rust en ruimte. Durf er dus voor te gaan, het levert je veel op. Ga in juni in ieder geval het gesprek aan. Niet alleen op je werk, ook privé. Je hebt de neiging teveel zelf op te willen lossen en dat hoeft echt niet, daar maak je het alleen maar zwaarder door. Je dierbaren helpen en steunen je graag.

Vissen 20-2 t/m 20-3

vissen Jouw tarot maandhoroscoop voor juni

Tarotkaart: III De Keizerin

Het ontbreekt in juni niet aan gezelligheid en creativiteit, Vissen. Dat belooft deze tarotkaart III De Keizerin. Je vindt het heerlijk om tijd door te brengen met je gezin, lief of vriendinnen, ook al moet dat soms op 1,5 meter afstand. Dat mag wat jou betreft de pret absoluut niet drukken. Je zorgt deze maand extra graag voor iedereen met lekker eten of een gezellige borrel. Vergeet alleen niet ook goed voor jezelf te zorgen, door je regelmatig even terug te trekken. Geef toe aan je eigen behoeften en verlangens, dan blijft het allemaal in balans. Heb je een artistieke job of hobby, dan ziet het er super positief voor je uit in juni. Je bruist van de inspiratie en creativiteit en je vindt het heerlijk om er mee bezig te zijn. Je bent dan volledig in je element.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België. 

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Online Tarot cursus

Wil je zelf leren op goede en inzicht gevende manier tarotkaarten te leggen? Dan is de nieuwe online cursus Verrijk je leven met Tarot echt iets voor jou. Je krijgt online les van astrologe Esther van Heerebeek van Het 12e Huis. Een nieuwe enthousiaste groep start online op 5 juni a.s. Alle info lees je op haar site.

Lees ook:

Deepak Chopra: De zeven spirituele wetten van succes

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF