fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand november

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de nieuwe maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand november?

Ram 21-3 t/m 20-4

tarot ram

Tarotkaart: Page van staven

In november is het goed voor jou om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, Ram. Of het nu om je job, studie of vriendschappen gaat, sta eens stil bij hoe het gaat en of dit (nog steeds) allemaal naar wens is. Zo niet, kijk hoe je dit zou kunnen veranderen. De kans is groot dat je nieuwe mensen ontmoet of iets aangeboden krijgt waar je over na kunt denken. Word je er happy van en geeft het je energie? Dan is het echt iets voor jou! Zie je er tegenop of voelt het zwaar en vermoeiend, laat het dan aan je voorbijgaan. Laat je deze maand leiden door je intuïtie, die is nu ijzersterk.

Stier 21-4 t/m 20-5

tarot

Tarotkaart: 10 van staven

Deze kaart geeft aan dat je in november aan het einde van je latijn bent, Stier. Word je daar deze maand bewust van en gun jezelf zo spoedig mogelijk rust! Let op dat je niet te veel hooi op je vork neemt, want dat kun je er niet meer bijhebben. Luister naar de signalen van je lichaam en trek op tijd aan de rem. Ben liever voor jezelf. Blijf je stug doorgaan, dan kun je daar lichamelijk last van krijgen of doodmoe worden. Zit je in een moeilijke situatie, dan heeft deze tarotkaart goed nieuws voor je: het einde is in zicht. Dit zijn de laatste loodjes, dus houd nog even vol.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

tarot

Tarotkaart: Koningin van kelken

Je mag je deze maand centraal gaan zetten, Tweelingen. Schenk aandacht aan je emoties en gevoelsleven en geef jezelf datgene waar je behoefte aan hebt en naar verlangt. Is dat rust, neem dan vrij. Is dat een fijn gesprek, spreek dan af met een goede vriend(in). Is het een knuffel, vraag daar dan om aan degene van wie je houdt. Je mag jezelf wat meer gaan voeden met liefde en persoonlijk contact. Verder is dit een goede maand om te mediteren of met spirituele onderwerpen bezig te zijn. Als Tweelingen ben je zeer leergierig, dus over deze onderwerpen een boek lezen of een workshop volgen, is absoluut aan te raden.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

tarot

Tarotkaart: Koningin van zwaarden

De kans is groot dat je deze maand een keuze moet maken of een knoop door moet hakken, Kreeft. Dat is lastig, want het kan een keuze zijn, die tegen je gevoel in gaat. Toch weet je diep vanbinnen, dat dit het juiste is om te doen, hoe pijnlijk misschien ook. Wanneer je dit hebt gedaan, ervaar je de rust en opluchting waar je zo’n behoefte aan hebt. Durf er dus voor te gaan. Verder kan het zijn dat je voor iemand anders moet zorgen of op moet komen. Je hebt de kracht om dat te doen, dus vertrouw vooral op jezelf en je gevoel. Dan kun je ontzettend veel voor die ander betekenen.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

tarot

Tarotkaart: 8 van zwaarden

Je hebt de neiging om in november heel veel te piekeren, Leeuw. Je denkt na over een probleem of situatie waar je in zit. Helaas helpt je dat niet verder. Deze kaart nodigt je uit om uit je gedachten te stappen en naar je gevoel te gaan of advies aan iemand anders te vragen. Praat erover, probeer het niet alleen op te lossen, dan kunnen er nieuwe inzichten komen of oplossingen. Heb je het gevoel dat je er alleen voor staat, dan is het zeker aan te raden contact en verbinding te zoeken bij anderen, dan ziet het leven er in no time zonniger voor je uit. Blijf positief.

Maagd 24-8 t/m 22-9

tarot

Tarotkaart: Aas van staven

In november is er een mogelijkheid tot een nieuw begin, Maagd. Dit kan met je job of met de liefde te maken hebben. Ben je single, dan hangt er een opwindende ontmoeting in de lucht en ben je aan het twijfelen over je baan, dan kan er zomaar een nieuwe kans op je pad komen. Wat het ook is of hoe het zich ook ontvouwt, het is belangrijk dat je de kans aangrijpt wanneer deze zich voordoet. Of stap op de persoon af waar je hart sneller van gaat kloppen. Wacht je te lang of ga je twijfelen, dan gaat het aan je voorbij en dat zou jammer zijn. Zorg dus dat je deze maand alert bent en snel schakelt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

tarot

Tarotkaart: Ridder van zwaarden

Het is deze maand zaak dat je strijdt voor je principes en mening, Weegschaal. Sta op je strepen en laat je niet te veel door anderen beïnvloeden. Als Weegschaal kun je dat lastig vinden; je wilt het liefst een goede sfeer of een aangenaam gesprek. Een vriendschap of relatie liever niet ondermijnen. Het wordt vervelend wanneer er over je grenzen gegaan wordt en dat kan zich in november voor gaan doen. Kom voor jezelf op en ben assertief, dan voel je je veel happier en kun je jezelf tenminste recht in de ogen aankijken. Uiteindelijk is hier meer begrip voor dan je denkt, durf dus gerust de strijd aan te gaan.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

tarot

Tarotkaart: VI De Geliefden

Als Schorpioen sta je deze maand voor een aantal keuzes en beslissingen. Dit kan met je baan, je studie of je relatie te maken hebben. Het is dan belangrijk dat je niet alleen je verstand gebruikt. Laat vooral je hart meespreken, durf je gevoel te volgen, dan komt het helemaal goed. Verder ziet deze kaart er prima uit voor de liefde. Voor sommige single Schorpioenen kan dit wijzen op een date of onverwachte ontmoeting die je niet onberoerd laat. Heb je een vaste relatie, dan komt er tijd en ruimte voor meer romantiek of zorg er zelf voor wanneer je hier meer behoefte aan hebt!

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

tarot

Tarotkaart: IX De Kluizenaar

Het is in november ontzettend belangrijk dat je pas op de plaats maakt, Boogschutter. Tijd voor jezelf, pure me-time. Na een paar turbulente weken, is het nodig om bij te tanken en tot jezelf te komen. Gun jezelf dat en durf nee te zeggen tegen afspraken of verplichtingen die niet echt noodzakelijk zijn. Mediteren kan hierbij helpen of alleen wandelen ook. Het gaat erom dat je tijd met jezelf doorbrengt en het een en ander voor jezelf op een rijtje zet en verwerkt. Wanneer je dit doet, kun je sterk en energiek het jaar af gaan sluiten en ook weer genieten van de leuke dingen in het leven.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

tarot

Tarotkaart: 3 van staven

Na een hectische periode, is het tijd om naar de toekomst te gaan kijken. Deze kaart moedigt je aan na te denken over hoe je verder wilt. Dit kan betrekking hebben op je job of studie, maar ook op je persoonlijke groei en ontwikkeling of vriendschappen. Sta eens stil bij wat je tot nu toe hebt geleerd en of je op deze manier verder wilt. Is dat niet het geval, onderzoek dan welke stappen je kunt gaan zetten om dit te veranderen. Deze kaart kan ook met vakantie te maken hebben. Misschien is november een uitgelezen maand voor jou om alvast een reis te boeken voor de winter of zomer volgend jaar.

Waterman 21-1 t/m 19-2

tarot

Tarotkaart: 4 van zwaarden

Deze kaart adviseert je het deze maand rustig aan te doen, Waterman. Neem vrij of plan vrije momenten voor jezelf in om het een en ander voor jezelf op een rijtje te zetten. Er valt het nodige te verwerken en te helen en dat kan niet met een drukke agenda. Het kan ook zijn dat je niet fit of zelfs ziek bent en dan word je ‘gedwongen’ het rustiger aan te doen. Dit kun je natuurlijk beter voorkomen door op tijd naar de signalen van je lichaam te luisteren en op tijd je rust te pakken. Deze maand kan zorgen voor bijzondere nieuwe inzichten, waar je weer positief mee verder kunt.

Vissen 20-2 t/m 20-3

tarot

Tarotkaart: 5 van pentakels

Lieve Vissen, zet jezelf deze maand niet in de kou! Offer je niet altijd op voor anderen en zet jezelf niet altijd op de laatste plek. Dat is niet nodig en je doet jezelf hierdoor tekort. Sta eens stil bij jezelf en waar jij behoefte aan hebt. Wat jij graag zou willen of doen. Dat doet je humeur meer dan goed en je krijgt er in no time nieuwe energie van. Kun je iets niet alleen, schakel dan hulp in. Ook dat kan je helpen ontlasten. Vaak maak je het jezelf moeilijker en zwaarder dan nodig en precies daarvan mag je je deze maand bewust worden en veranderen. Creatief bezig zijn kan een mooie uitlaatklep voor je zijn.

 

Wil jij leren hoe je kunt leven in harmonie met de maan en hoe de maaninvloed inwerkt op je dagelijkse leven? Dan is er goed nieuws! Op 1 november a.s. start een GRATIS Mini-Maancursus van astrologe en Wendy-expert Esther van Heerebeek waar jij je voor kunt inschrijven via deze link: https://het12ehuis.nl/gratis/doe-mee-met-de-gratis-mini-maancursus-2021/ Leer in vijf dagen in je eigen tempo wat de diverse maanfasen betekenen en wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om te mediteren of een detoxkuur te volgen. Met leuke en handige tips en maanadviezen.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Word abonnee van WENDY!

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick. Klik hier om een abonnement te bestellen.  

Website pomotie x samenwerking Wendy's man kon haar niet steunen toen ze op haar 47ste parkinson kreeg: ‘Pas na mijn scheiding werd ik weer gelukkig’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF