fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over aankomende maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand december?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart Kelken Schildknaap - Verwondering - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: Page van Kelken

Je mag je deze maand meer gaan richten op jezelf en wat er met name emotioneel in je omgaat. Je hebt nogal eens de neiging om daaraan voorbij te gaan. Het is goed om aan het einde van een jaar terug te blikken en te onderzoeken wat er goed is gegaan, wat beter had gekund en wat je ervan hebt geleerd. Op die manier ruim je op en maak je ruimte voor het nieuwe jaar. Kijk ook wat je volgend jaar graag zou willen doen of bereiken, dat helpt je je doelen helder te krijgen en daadwerkelijk concreet te maken. Ben lief voor jezelf en prijs jezelf vooral voor wat je goed hebt gedaan!

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart Zwaarden Aas - Knoop doorhakken - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: Aas van Zwaarden

Deze laatste maand van het jaar 2022 brengt nieuwe kansen voor jou, Stier. Deze aas van zwaarden staat voor een nieuw idee, kans of mogelijkheid. Dit kan met je job te maken hebben, je gezondheid of de liefde. Het is net waar jij op dit moment mee bezig bent. Sta hier zeker open voor, een azen-kaart brengt meestal positieve nieuwe ontwikkelingen. Je kunt als behoudend type moeite hebben met veranderingen. Laat je daar deze maand niet door tegenhouden, dat zou jammer zijn. Ben je single en aan het daten, sta dan ook open voor mensen waar je niet meteen voor zou kiezen. Je zou namelijk nog wel eens positief verrast kunnen worden!

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart Kelken Zes - Schoonheid - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: 6 van Kelken

Deze feestmaand december kan je zeer nostalgisch maken, Tweelingen. Wellicht denk je veel aan vroeger of mis je de mensen die er niet meer zijn nog meer dan anders. Loop niet weg voor deze gevoelens, die mogen er zijn. Koester de herinneringen, dan is het iets moois. Verder mag je in december wat liever voor jezelf zijn. Leg de lat niet te hoog, vooral wat betreft je job. Goed is goed genoeg, dat mag jij deze maand gaan leren. Besteed je vrije tijd aan mensen die je echt graag mag, je aan het lachen maken of opvrolijken. Dat helpt je op fijne wijze de maand door, zeker wanneer je het op momenten moeilijk hebt.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart de Hogepriester of Hierofant - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: V De Hogepriester

Dit kan wel eens een zeer leerzame maand voor je worden, Kreeft. Je krijgt nieuwe inzichten tijdens gesprekken of door de dingen die je hoort. Dat zet je aan het denken en dat is niet verkeerd. Het kan je zelfs helpen met issues waar je mee worstelt en niet direct een oplossing voor hebt. Heb je zin om een cursus, opleiding of workshop te volgen, dan is dit een uitstekende maand om daarmee te beginnen. Je bent in staat om gefocust te zijn en je bent nu zeer leergierig. Je kunt je in december flink ontwikkelen wanneer je dat wilt. Probeer alleen niet anderen te overtuigen, het gaat om hier puur om jezelf.

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart Kelken Negen - Tevredenheid - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: 9 van Kelken

Deze feestmaand is het voor jou opletten geblazen wat betreft lekker eten en drinken! Je geniet als Leeuw ontzettend van de feestdagen en dan met name van uitgebreide diners of heerlijke wijnen. Wil je een beetje op je lijn passen, dan is het goed om je bewust van te zijn wat je eet en drinkt, dan kun je er zonder schuldgevoelens van genieten. Deze kaart voorspelt in ieder geval gezellige momenten met familie, vrienden, collega’s of kennissen en dat is absoluut iets om naar uit te kijken. Let gewoon op dat je niet overdrijft. Niet alleen qua eten, ook wat betreft geld uitgeven of laat naar bed gaan. Houd jezelf in balans.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart De Ster - Kwetsbaarheid als Kracht - Tarot Stap voor Stap


Tarotkaart: XVII De Ster

Het geven en nemen kan deze maand uit balans zijn, Maagd. Je staat altijd met liefde en plezier voor iedereen klaar en je vergeet daarbij vaak jezelf. Hierdoor put je jezelf onnodig uit. Heb je te veel op je bordje liggen, geef dat dan aan of schakel hulp in. Er zijn genoeg mensen die je graag zouden willen helpen, dus maak daar dankbaar gebruik van. Je kunt de neiging hebben somber te zijn over de toekomst. Hoewel dat begrijpelijk is, zegt deze kaart toch dat er mooie vooruitzichten zijn. Wellicht helpt dat een beetje om je vertrouwen terug te winnen en ook de lichtpuntjes te zien die er natuurlijk ook zijn.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10