fbpx

Jouw tarot horoscoop voor de maand december

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de nieuwe maand? WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand december?

 Ram 21-3 t/m 20-4

tarot

Tarotkaart: 8 van kelken

Dit kan een uitdagende maand voor je worden, Ram. Zeker wanneer er veel gebeurt in je leven of wanneer je te maken hebt met onzekerheid. Het is belangrijk dat je vertrouwt op jezelf. Je bent namelijk sterker dan je zelf denkt en dat is iets waar je je meer bewust van mag worden. Vertrouw op je gevoel en volg vooral je eigen pad, ongeacht wat anderen zeggen of wat er van je verwacht wordt. Ook al is de toekomst onzeker, zolang je dicht bij jezelf blijft en je door je gevoel en eigen wijsheid laat leiden, kan het eigenlijk niet mis gaan.

Stier 21-4 t/m 20-5

tarot

Tarotkaart: Koningin van kelken

Luister deze maand vaker naar jezelf en je eigen behoeftes en verlangens, Stier. Schenk aandacht aan je emoties en gevoelsleven. Heb je behoefte aan rust, zorg daar dan voor. Is het juist een fijn en open gesprek, spreek dan af met een goede vriend(in). Is het een knuffel, vraag daar dan om aan degene van wie je houdt. Je mag jezelf in december meer gaan voeden met liefde en zorg. Verder is dit een goede maand om te mediteren of met spirituele onderwerpen bezig te zijn. Je bent nu sensitiever dan anders, waardoor je eerder dingen oppikt. Daar mag je je meer in gaan ontwikkelen.

 Tweelingen 21-5 t/m 21-6

 tarot

Tarotkaart: X Rad van Fortuin

Dit kan een hectische en onrustige maand voor je worden, Tweelingen. Er verloopt wellicht weinig volgens plan of er gebeurt van alles waar je geen grip op hebt. Raak vooral niet in paniek! Zorg dat je het heft weer in eigen hand neemt en zelf bepaalt wat je wel en niet wil. Dat doe je door je grenzen aan te geven, nee te zeggen tegen dingen die niet goed voelen en door je eigen pad te bewandelen. Op die manier heb je de controle over je eigen leven in no-time terug, wat er ook om je heen gebeurt. Je leert in ieder geval ontzettend veel deze maand.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

tarot

Tarotkaart: XXI De Wereld

Als Kreeft is een gevoel van veiligheid en geborgenheid ontzettend belangrijk. Wanneer dat er niet is door gebeurtenissen in de wereld of in je eigen leven, dan voel je je totaal niet prettig. Daarom is het in december van belang, dat jij je eigen, fijne wereld creëert, waar jij je prettig en comfortabel bij voelt. Maak het thuis gezellig, met Kerstdecoratie, geurkaarsjes, lekkere hapjes en een mooi boek of romantische film. Dit sterkt je en stelt je in staat de uitdagingen die op je pad komen, beter aan te kunnen. Zolang je die fijne plek maar hebt, waar je je terug kunt trekken en waar je bij kunt tanken.

 Leeuw 23-7 t/m 23-8

tarot

Tarotkaart: XVII De Ster

Je kunt in december de neiging hebben om de toekomst somber in te zien, Leeuw. Wellicht zijn daar duidelijke redenen voor en dat is natuurlijk niet fijn. Toch stellen deze gevoelens je in staat, nader onderzoek te doen. Wat voelt niet prettig of wat maakt je zo somber? Wanneer je daar grip op krijgt, kun je er namelijk iets aan doen. Is het je relatie, dan kun je daaraan gaan werken. Is het je job of studie, dan kun je gaan kijken welke alternatieven er zijn. Er is altijd hoop en er zijn meer dan voldoende opties om iets beters voor jezelf te creëren. Blijf vertrouwen houden.

 Maagd 24-8 t/m 22-9

tarot

Tarotkaart: 4 van kelken

Je hebt deze maand de neiging om met een negatieve bril naar de wereld te kijken, Maagd. Misschien heb je daar alle reden toe, alleen helpt het je niet verder. Het voelt niet fijn en je lost er niets mee op. Accepteer dat dingen niet altijd gaan zoals jij het liefst zou willen en sta toe dat je dat verdrietig of somber maakt. Stroop daarna je mouwen op en kijk om je heen naar wat er wel positief is, of wat wel goed gaat. Daardoor leg je de focus op zaken, die je optimistischer maken en dan trek je dat soort positieve situaties meer aan.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

tarot

Tarotkaart: XII De Gehangene

Deze kaart kan op verschillende manieren uitwerken deze maand, Weegschaal. Je moet een time-out nemen en tot rust komen. Vrije dagen opnemen om te relaxen en bij te tanken of te herstellen van ziekte. Het kan ook zijn, dat er iets gebeurt dat je wereld op z’n kop zet. Dat kan iets tofs zijn of een uitdaging. Zie dat laatste niet meteen als een probleem, het kan juist ook een kans zijn op iets nieuws. Loop je tegen problemen aan, bekijk het dan eens van een andere kant. Reageer anders dan je normaal gesproken zou doen en onderneem andere acties, dan krijg je vanzelf totaal andere resultaten.

 Schorpioen 23-10 t/m 22-11

tarot

Tarotkaart: Koning van kelken

Het is in december belangrijk dat je je gevoel en intuïtie volgt, Schorpioen. Wat er ook gebeurt of met welke uitdagingen je ook te maken krijgt, dit is je kompas. Verder zit je vrij stabiel in je vel, vooral emotioneel. Dat helpt je positief vooruit. Dit is een prima maand om tijd door te brengen met je gezin, familie of vrienden. Je geniet er nu extra van en je haalt er veel plezier en voldoening uit. Laat je perfectionisme los en laat gebeuren wat gebeuren moet. Dan zit je er nog relaxter bij, zeker tijdens de feestdagen. Een Kerstdiner hoeft niet perfect te zijn, geniet liever van de mensen die er zijn.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

tarot

Tarotkaart: Page van staven

 Er komt in december een nieuwe kans op je pad, Boogschutter. Of je ontmoet als single iemand. Het is goed om te onderzoeken of die kans of deze persoon werkelijk bij je past. Neem daar je tijd voor, overhaast niets. Je moet er vooral blij en enthousiast van worden. Is dat niet het geval, dan is het waarschijnlijk niets voor jou. Let deze maand op al te impulsief gedrag of overdreven uitgaven. Dan kun je namelijk spijt krijgen. Ben verstandig wanneer dat moet en laat je voor de rest leiden door je passie en enthousiasme, dan kan dit een zeer prettige en verrassende maand voor je worden.

Steenbok 22-12 t/m 20-1

tarot

Tarotkaart: Koning van staven

Trek deze maand zoveel mogelijk je eigen plan, Steenbok. Laat je niet te veel beïnvloeden door situaties of mensen om je heen, zeker wanneer je merkt dat het je energie kost, in plaats van oplevert. Jaag juist je doelen na. Omring je met mensen waar je happy van wordt en energie van krijgt. Besteed meer tijd aan je hobby’s of zorg juist dat je geniet van vrienden, lekker eten of quality time met je lief. Heb je als single je oog laten vallen op iemand, kom dan snel in actie. De kans op succes is nu namelijk ontzettend groot. Zet je onzekerheid opzij, dat past niet meer.

Waterman 21-1 t/m 19-2

tarot

Tarotkaart: Ridder van kelken

Als luchtteken volg je van nature je verstand en je gedachten. Je probeert verstandig te zijn en je te richten op feiten. In december word je juist uitgenodigd, om meer vanuit je gevoel te leven en te handelen. Zeker wanneer je ergens geen voldoening of plezier uithaalt. Dit kan met je job of studie te maken hebben, maar ook met je relatie of een vriendschap. Luister naar je gevoel en intuïtie en laat je daardoor leiden. Durf je in relaties kwetsbaarder op te stellen, dan wordt de verbinding alleen maar hechter en dieper. Dat kan misschien onwennig zijn, maar uiteindelijk ben je blij dat je het gedaan hebt.

Vissen 20-2 t/m 20-3

tarot

Tarotkaart: Aas van staven

Je krijgt in december een nieuwe kans aangeboden of de maand staat in het teken van een nieuw begin, Vissen. De aas van staven is een positieve kaart, dus het ziet er goed voor je uit. Het is aan jou of je iets met die nieuwe mogelijkheid gaat doen. Kijk of je er enthousiast van wordt en er zin in hebt, dat is het allerbelangrijkste. Is dat niet het geval, dan is het waarschijnlijk niets voor je en kun je beter nee zeggen. Misschien ontmoet je als single een potentiële partner. Dan is het van belang uit te vinden of je je voelt aangetrokken tot hem of haar en of de vonk overspringt.

Vraag jouw GRATIS Maankalender 2022 aan van astrologe Esther van Heerebeek! Print deze uit en hang ‘m op, zodat je het hele jaar door op de hoogte bent van de belangrijkste maanfasen, waardoor je iedere dag kunt leven in harmonie met de maan. Vraag jouw gratis exemplaar via deze link aan: https://het12ehuis.nl/gratis-maankalender-2022-a4-poster/

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Word abonnee van WENDY!

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick. Klik hier om een abonnement te bestellen.  

 

Website pomotie x samenwerking Wendy's man kon haar niet steunen toen ze op haar 47ste parkinson kreeg: ‘Pas na mijn scheiding werd ik weer gelukkig’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF