fbpx

Je kan nu gratis afvallen met Happy Weight en Zilveren Kruis!

Zou je graag met gewone voeding een gezond gewicht krijgen en deze willen behouden? Gebruik nu gratis Happy Weight bij Zilveren Kruis! Happy Weight Personal is een Nederlands succesprogramma dat je helpt aan een gewoon gezond gewicht. Een programma die je gewoon lekker thuis, op het moment dat het jou uitkomt, gebruikt. En als je een aanvullend pakket van twee of meer sterren hebt bij Zilveren Kruis Achmea, krijg je Happy Weight zelfs volledig vergoed!

Kies voor een Gewoon Gezond Gewicht!

Het totale Happy Weight-pakket kost normaal €149,00, maar kost tijdelijk slechts 115,00. En als je verzekerd bent bij Zilveren Kruis Achmea (aanvullend pakket 2 sterren of meer) betaalt je zorgverzekeraar het volledige bedrag terug. Het kost jou dus helemaal niets!

Wat zit er in het pakket?

Het Happy Weight actiepakket bevat 15 informatieve les-/weekdelen, een praktische voedingskeuzelijst, een beweegplannen naar keuze, een handige bewaarband en vrijwillige huiswerktoetsen. Daarnaast krijg je €50,00 aan Happy Weight cadeau’s zoals, een drinkfles, stappenteller met 3D-sensor, het Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar!) en een praktische taillemeter.

Om je eigen resultaten bij te houden, huiswerk te maken en vragen stellen krijg je een goed afgeschermde persoonlijke omgeving op website.

Start jij 2022 met Happy Weight? Klik dan hier en bestel het pakket!

Over Happy Weight

Happy Weight Personal is een uniek programma dat je stap voor stap helpt bij het afvallen. Het programma is samengesteld door Nederlandse deskundigen als huisartsen, bewegingswetenschappers en diëtisten. Happy Weight is veel meer dan een dieet, het is een schriftelijke cursus die jou een gezond eet- en leefpatroon aanleert. En zij zijn er om jou daarbij te helpen. Dat doen ze door jou online te ondersteunen.

In de Happy Weight-cursus leer je onder meer:

  • Snel resultaat door dikmakers te vermijden
  • Drink je slank
  • Snoepen en toch afvallen
  • Voorkom een jojo-effect
  • Zo haal je honger uit je hoofd
  • En natuurlijk nog veel, heel veel meer.

Werk stap voor stap aan een gewoon gezond gewicht met elke week één specifiek thema, leuke opdrachten, kennistests en weekplannen.

Happy Weight is een beproefde methode om verantwoord af te vallen. In principe mag je alles eten. Je hoeft geen poeders, pillen, shakes of maaltijdvervangers te kopen. Er zijn geen verborgen kosten en vaak betaalt de verzekering mee. Het programma is geschikt voor iedereen.

Klik hier voor meer informatie.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF