fbpx

Iris Enthoven gaat in gesprek met helden in haar podcast ‘Held in eigen verhaal’

In onze rubriek ‘kijk-, luister- en leestips’ delen wij iedere week één van onze aanraders van het moment. Dit kan een inspirerend boek zijn, of bijvoorbeeld een heerlijk romantische film. Vandaag tippen wij een inspirerende podcast-serie, namelijk de ‘Held in eigen verhaal’ van Iris Enthoven.

Je kan Iris van veel dingen kennen. Deze dame is namelijk al een aantal jaar een bekend gezicht in de mediawereld. Ze is presentatrice, actrice en te horen als sidekick op Radio 538. Sinds een tijdje heeft ze ook haar eigen podcast en wij zijn fan! De afleveringen worden zowel op Spotify als op YouTube geplaatst, waar je het gesprek mee kan kijken.

Kinderen van Ruinerwold

Bij ‘Held in eigen verhaal’ staan mensen centraal die allemaal iets heftigs hebben meegemaakt, maar in staat waren dit om te zetten in iets positiefs. Verschillende gasten zijn al langs geweest bij Iris en deelden hun bijzondere verhalen. Zo vertelde Sarah Kingma over haar stamceltransplantatie en hoe dit ervoor zorgde dat ze ondanks de ziekte MS weer kon lopen.

Een van de meest recente gasten was Edino van Dorsten, een kind van Ruinerwold. Een onwerkelijk verhaal wat in één klap wereldnieuws werd bekend als ‘Kinderen van Ruinerwold’ – over een gezin dat jarenlang  onder de radar leefde op een boerderij.

 

Neem en kop thee en ga even goed zitten voor de afleveringen. De ene duurt iets langer dan de andere, maar minimaal 45 minuten ben je er zoet mee. Veel luisterplezier!

Website pomotie x samenwerking WendyOnline.nl - Jouw gids voor een geluk & gezonde lifestyle

4x Wendy Special
+ Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45
Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF