Hoe zit het met jouw immuniteit? Doe de immuniteitstest en krijg een gratis persoonlijk rapport met adviezen

Je immuunsysteem beschermt jouw lichaam tegen infecties en ziektes. Je immuunsysteem is niet alleen belangrijk in de strijd tegen deze ziektes en infecties, maar helpt ook voorkomen dat je überhaupt ziek wordt. Voor een goed functionerend immuunsysteem is het belangrijk dat je er een gezonde levensstijl op na houdt.

Klik hier en doe de immuniteitstest!

Meten is weten

Dat mensen voedingssupplementen gebruiken om preventieve redenen, of om beter bestand te zijn tegen de druk van het alledaagse leven, juichen we enorm toe. Helaas doen velen dit op basis van algemene wijsheden, eenvoudige aannames of ongefundeerde adviezen. Veel mensen nemen daardoor een te veel aan supplementen, supplementen die ze niet nodig hebben of zelfs supplementen die schadelijk voor hen zijn. Wij hebben de Immuniteitstest ontwikkeld om jou te adviseren over welke supplementen je kunt gebruiken en om je van persoonlijk leefstijladvies te voorzien.

Just2BFit

Just2Bfit wil optimale vitaliteit voor iedereen. Fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden. Met onze producten willen zij bijdragen aan een gezonde levensstijl voor optimale prestaties van lichaam en geest. Veel mensen gebruiken tegenwoordig voedingssupplementen om preventieve redenen, of om beter bestand te zijn tegen de druk van het alledaagse leven en dat juichen ze enorm toe. Neem een kijkje op de website: www.just2bfit.nl

Word abonnee van WENDY!

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick. Klik hier om een abonnement te bestellen.  

Website pomotie x samenwerking Wendy's man kon haar niet steunen toen ze op haar 47ste parkinson kreeg: ‘Pas na mijn scheiding werd ik weer gelukkig’