fbpx

Help Stichting Semmy met een handje

Afgelopen week kwam het mooie nieuws naar buiten dat de robot waar Tijn destijds met de LAK.door Tijn actie geld voor had ingezameld er nu is, waardoor hersenstamkanker bij kinderen rechtstreeks in de tumor kan worden behandeld. Een enorme vooruitgang! Maar er is nog veel meer geld nodig om deze meest dodelijke vorm van kinderkanker aan te pakken, daarom is Stichting Semmy vandaag begonnen met de actie helpendhandje4semmy. Een leuke actie om deze vakantie samen met de kinderen te doen!

Doe je mee met helpendhandje4semmy?

De kerstvakantie is in volle gang. Een tijd waar mensen iets voor een ander doen. Daarom roept Stichting Semmy heel Nederland op hun handjes uit de mouwen te steken om geld op te halen voor de onderzoeken naar hersenstamkanker. Letterlijk en figuurlijk. Maak samen met je kinderen, buurmeisje, neefje of oppaskindje een helpend handje en deel deze op je sociale media kanalen met de hashtag #helpendhandje4semmy en tag stichting_semmy. Zo zien steeds meer mensen hoe belangrijk het is om onderzoek te doen.

Doneer

Heb je een helpend handje getekend? Per helpende hand doneer je heel simpel met deze Tikkie € 5,- of met deze Tikkie een bedrag naar keuze.In totaal heeft Stichting Semmy 7000 helpende handjes nodig om de onderzoeken naar hersenstamkanker voort te blijven zetten. Tag daarom vrienden en familie in jouw helpende hand om mee te doen met de actie.

Lees hier meer over de eerdere actie van Tijn:

Tijn lakt door en de teller staat al op 937.735 euro!

Nagellakheld Tijn overleden op zesjarige leeftijdWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF