fbpx

Held in eigen verhaal van Iris Enthoven: Edward werd onterecht opgepakt voor moord in Nepal

Voor haar podcastserie Held In Eigen Verhaal interviewt Iris Enthoven, sidekick bij Radio 538, mensen die iets heftigs meemaakten en dit wisten om te zetten in iets positiefs. In deze podcast gaat ze in gesprek met Edward van der Ree, die onterecht werd vastgehouden voor moord in een gevangenis in Nepal.

Held in eigen verhaal

Iris: ‘Onterecht worden opgepakt voor moord in Nepal. Edward vertrok met de grootste spirituele ambitie naar Nepal, maar al snel veranderde deze droomreis in een nachtmerrie. Zijn beste vriend viel van het balkon en stierf, en Edward werd verdacht en opgepakt.

Hij bracht 6 maanden door in een overvolle gevangenis die oorspronkelijk was gebouwd voor 70 mensen maar waar 480 gevangen zaten. Hij leerde al snel dat in Nepal geld regeerde: niemand was te vertrouwen, zelfs de rechters niet. Na het omkopen van allerlei mensen kwam Edward vrij en kon hij terugkeren naar Nederland. De aflevering staat nu online op Spotify bij ‘Held in Eigen Verhaal‘.’

Over Iris

Held in eigen verhaal

Iris Enthoven (8 maart 1994) is presentatrice en side-kick bij Radio 538, bekend van verschillende programma’s, haar podcast en haar eigen sociale mediakanalen. Daarnaast presenteert zij verschillende evenementen voor Red Bull. Sinds 2020 is Iris ook werkzaam bij radiozender 538 als vaste side-kick en presenteert ze diverse online formats voor 538 waaronder ‘De Laatste’ en ‘Platenbazen’. Naast alle presentatie klussen startte Iris de podcast ‘Held in Eigen Verhaal’. Al snel was dit #4 grootste podcast in Nederland.

Beluister ook deze podcasts:

En bekijk haar Instagramaccount:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Nieuwe Wendyspecial

De nieuwe winterspecial van Wendy staat vol mooie familie- en generatieverhalen. Koop hem in de winkel of via deze link.

winterspecial Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'

Of neem een abonnement op de Wendy-specials en ontvang gratis een gift box van The Gift Label!

wendyspec Merel woont met haar familie van 4 generaties op Ibiza: 'We leven in onze eigen bubbel'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF