fbpx

Heb je een gevoelige huid en wil je verzorgingsproducten uitproberen? Dr. Van der Hoog zoekt panelleden!

Elke huid is anders en heeft een andere verzorging nodig. Om te ontdekken welk huidtype je hebt en welke gezichtsverzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken, biedt Dr. Van der Hoog een gratis huidtest aan.

Huidtest

Iedereen die wil, kan via de site een gratis huidtest doen. Komt er geen eenduidig antwoord uit de test of wil je persoonlijke tips, dan geeft Claudi Boomsma, huidtherapeute van Dr. Van der Hoog, een persoonlijk advies, bijvoorbeeld over de reinigers en crèmes die je het beste kunt gebruiken. ‘Zo’n test is een goed hulpmiddel,’ zegt Claudi. ‘

Er zijn veel verschillende soorten huidtypen: denk aan de vochtarme, de rijpere, de (over)gevoelige of de onzuivere huid. Vaak denken mensen het wel te weten, maar iemand van 40-plus die een anti-aging product zoekt, kan ook een gevoelige huid hebben, waardoor ze beter een hypoallergeen product kan gebruiken.’ Wie de huidtest doet, ontvangt 25 procent korting op het gehele assortiment van Dr. Van der Hoog.

Gevoelige huid

Dr. Van der Hoog heeft gezichtsverzorgingsproducten voor alle huidtypen. De hypoallergene lijn is zeer geschikt voor mensen met een (over)gevoelige huid. De huid kan bijvoorbeeld snel rood worden, is gevoelig voor weersinvloeden of voelt trekkerig en branderig aan. ‘Bij een gevoelige huid is het erg belangrijk om de juiste producten te gebruiken,’ zegt Claudi Boomsma. ‘De huid kan slecht reageren op producten die parfums of kleurstoffen bevatten. De beschermlaag van de huid functioneert bij dit huidtype niet naar behoren en een hypoallergene crème ondersteunt het herstel van deze laag. Daardoor wordt de huid weer rustig.

Oer-Nederlands

Dr. Van der Hoog is een oer-Nederlands merk. Dr. Van der Hoog, die als dermatoloog werkte, maakte in 1922 een wereldreis om op zoek te gaan naar natuurlijke ingrediënten die andere volkeren gebruikten om hun huid te verzorgen. De vrouw van Dr. Van der Hoog had huidproblemen en hij hoopte zo een oplossing voor haar te vinden.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF