fbpx

Hart meditatie voor meer liefde van Afke

Afke Reijenga deelt vandaag een mooie hart meditatie oefening waarmee je je hart kunt openen. Neem een paar minuten voor jezelf en doe ook lekker mee.
Afke: ‘Deze meditatie is een oude meditatie uit India die je helpt om je hart te openen. Om meer vanuit je hoofd naar je hart te gaan. Het is superfijn, dat we een hoofd met hersenen hebben en ook vaak heel bruikbaar en soms vergeten we daardoor dat het hart ook een bijzondere plek is om te voelen en om daar te zijn. Een plek van liefde en compassie. Met behulp van een mudra (dat is een hand gebaar) breng je op de in ademing de energie omhoog richting je hart en op een uitademing vanuit je hart door je armen de wereld in.
Luister en kijk en doe mee, samen kunnen we wat meer liefde in de wereld brengen. Dat geldt eigenlijk al als je op straat loopt. Lach en wees aardig naar de mensen die dicht bij je zijn.’

Afke Reijenga is yoga, adem en tantra coach. Het heeft haar altijd geïntrigeerd hoe je door beweging en adem je eigen energie kunt veranderen en jezelf kunt bevrijden.

Bekijk hier de vorige oefeningen van Afke.

Een extra lange versie van de oefeningen vind je op Afke’s Instagramaccount:WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF