fbpx

Haal het beste uit je vakantie naar Ibiza met de tips van Marta en Marga van Moto Luis

Marta en Marga zijn beide eigenares van het bedrijf Moto Luis, dat gevestigd is op het prachtige eiland Ibiza. In dit interview vertellen zij wat hun bedrijf zo speciaal maakt, en geven ze tips om alles uit jouw vakantie op Ibiza te halen. Heb jij toevallig nog een tripje naar Ibiza op de planning staan, of wil je dit nog plannen? Laat je dan inspireren door de tips van Marta en Marga!

Waarom hebben jullie dit bedrijf opgezet?

Marga: Het verhaal begint niet met mijn zus of met mij. Het verhaal van Moto Luis begint in 1956, met een man uit Madrid die verliefd werd op Ibiza, en net genoeg geld had om een bedrijf te starten. Onze vader, Mariano Roig, was op zijn zestiende aan het werk bij een ander bedrijf, maar in 1962 wist Luis hem te overtuigen samen te werken. Moto Luis had destijds acht motoren en twee oude driewielers. Omdat Luis in Madrid woonde, begon Mariano een paar jaar later als partner het bedrijf te runnen. Dat is hoe het bedrijf waar wij zo trots op zijn is begonnen.

Marta: Wij zijn opgegroeid met het bedrijf, en met alle opoffering en voldoening die daarbij komt kijken. Het zit in ons bloed! Wij kwamen hier elke zomer om een handje te helpen. Eerst alleen met kleine klusjes, maar altijd met het enthousiasme van mijn vader. Hij is nu 78, maar gaat nog steeds elke dag naar kantoor. Door zijn ervaring en intelligentie is hij een steunpilaar voor ons allemaal.

Ibiza

Wat maakt jullie bedrijf zo speciaal?

Marta: We zijn dol op onze klanten en we willen hen de beste kwaliteit garanderen, zodat zij tevreden zijn. Wij hopen zo deel te worden van de mooie herinneringen die zij maken op Ibiza. Daarvoor heb je een professioneel team met veel ervaring nodig. Een goede infrastructuur, goede organisatie, een breed aanbod en natuurlijk goede service met persoonlijke aandacht voor de klant. Dan zorg je ervoor dat de hele ervaring zo gemakkelijk mogelijk is.

Waarom raden jullie mensen aan een auto te huren om Ibiza te verkennen?

Marga: Omdat het eiland prachtig is. Zonder auto mis je de vrijheid die je nodig hebt om snel van de ene naar de andere plek te komen. Je mist de vrijheid om de natuur en het cultureel erfgoed van Ibiza te verkennen. Omdat het eiland zo lekker klein is, kan je goed rondreizen met de scooter of met de auto.

Wat zijn de opties?

Marga: We hebben een groot aanbod: kleine auto’s, cabrio’s, Jeeps, high-end auto’s, elektrische auto’s (inclusief Tesla’s), familieauto’s, busjes voor kleine groepjes, Vespa’s. Noem maar op.

Wat maakt Ibiza zo’n speciaal eiland?

Marta: Ibiza heeft het allemaal. Goede energie, een breed aanbod aan fantastisch eten, mooie stranden, cultuur, een interessante en creatieve bevolking, prachtige landschappen, afgezonderde dorpjes, een bruisend nachtleven voor alle leeftijden. En je bent natuurlijk altijd dicht bij de zee.

Waarom zouden mensen Ibiza moeten bezoeken? Wat zijn de must sees op Ibiza?

Marta en Marga: Onze vaste spots zijn Dalt Vila, Las Salinas, Cala Jondal, Es Cubells, Cala Conta, Cala Bassa. We genieten van de zonsondergang in Sant Antoni, middagen in Santa Gertrudis, de amandelboomgaarden in Santa Agnès, over de Las Dalias straatmarkt struinen, en de stranden aan de noordelijke kant van het eiland zoals Es Figueral en Cala de Sant Vicent.   

Touren met Motoluis

Het huren van een auto op Ibiza is tijdens je vakantie een must. Alleen zo kun je het eiland echt verkennen en op zoek gaan naar de mooiste stranden, leukste dorpjes en fijne restaurants. Maar hoe fijn is het als je bij aankomst op het vliegveld in enkele minuten je auto op kunt halen en al het papierwerk vooraf gedaan is? Bij het familiebedrijf Motoluis kan dat.

Heb jij jouw vakantie naar Ibiza ook al geboekt en wil je ook een betrouwbare auto huren? Gebruik dan de kortingscode WENDY22 bij jouw boeking en krijg 5% korting. Geldig op alle automodellen, behalve de Fiat Panda, en te gebruiken voor auto’s die dit jaar gehuurd worden.

Ga naar www.motoluis.nl voor het maken van je boeking of mail info4@motoluis.comWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF