fbpx

Ontdek de voordelen van een scooter: de trouwe vriend die altijd paraat staat

Een scooter is een handig en vooral praktisch vervoermiddel. Deze trouwe tweewieler staat al klaar voor vertrek, wanneer je de deur uitloopt. Binnen no-time kom je niet bezweet aan op je bestemming. Lees hieronder de voordelen van een scooter.

1. Parkeergelegenheid

Stel je voor, je bent op weg naar een gezellig dagje uit. Wellicht ga je samen met je dochter een middagje winkelen in het centrum, hartstikke leuk natuurlijk. Eenmaal aangekomen staat je nog één ding te doen; een parkeerplek vinden. Verschrikkelijk, want alles is bezet. Met een scooter is dit geen enkel probleem. Wanneer de afstand te overzien is, en je de scooter pakt, is het zoeken naar parkeerplek een peulenschil. Het is gratis, en je wurm ‘m zo overal tussen.

2. Bergruimte

Een scooter is handiger dan een fiets, mede door de hoeveelheid bergruimte. Met zware tassen die bungelen aan het stuur van je fiets, kom je lastig tot niet vooruit. Maak het zadel open en stop alles wat je nodig hebt erin. Je zult niet eens merken dat je bagage mee hebt tijdens het rijden. Ook je fashionable scooterhelm kun je goed kwijt in deze berging.

3. Altijd paraat

Het openbaar vervoer is handig, maar is een scooter niet een veel betere keuze? Hij staat altijd voor je klaar, je hoeft er alleen nog maar op te stappen. Je stapt op, geeft gas, en rijdt naar de plaats van bestemming. Snel, en handig. Dit is niet het geval als je kiest voor het openbaar vervoer. Je moet eerst naar de bus, trein of tram lopen om er vervolgens achter te komen dat hij niet rijdt, of dat er geen zitplaats is. Ook tijdens een drukke file hoef je geen vertraging op te lopen, want met een scooter sjees je zo langs alle stilstaande auto’s heen.

4. Goedkoop

We vertelden al dat het parkeren met een scooter een eitje is, maar wist je al dat het ook gratis is? Parkeren met een scooter is vrijwel overal gratis. Daarnaast liggen de brandstofkosten van een scooter veel lager dan bij een auto. En wegenbelasting? Die betaal je niet. Ook verzekeringskosten zijn zes tot acht keer goedkoper in vergelijking met een auto. Zeker in de tijd waarin we nu leven, en toch wat op onze centen moeten letten, kan dit een welkome oplossing zijn.

Al met al behoorlijk wat voordelen voor dit trouwe tweewielertje. En zeg nou zelf; de met de wind door je haren een leuk tochtje maken, met iemand achterop of niet, is heerlijk op een scooter. Met wie ga jij binnenkort weer eens een ritje maken?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF