fbpx

Guus Meeuwis deelt geluksmomentjes met zijn cd én een beautypakket!

De magie van het delen van geluksmomentjes

Wendy deelt zo nu en dan haar geluksmomentje met ons en nu deelt Guus Meeuwis ook zijn geluksmoment met jou! Want speciaal voor jou kun je nu kans maken op een exclusieve cd waar zijn grootste hits op staan, inclusief twee liedjes die hij nog nooit eerder heeft uitgebracht op cd: Tabee en Zonder jou. En om het geluk met een zachte ‘G’ nog mooier te maken krijg je er een prachtig beautypakket bij! Val je niet in de prijzen? Dan kun je de cd van 24 april t/m 7 mei alsnog gratis bemachtigen bij Kruidvat bij aankoop van de Procter & Gamble actieproducten.

“Happiness is like a kiss. You must share it to enjoy it.” – Bernard Meltzer (Radio Host, 1916-1998)

Wat is een geluksmomentje

Geluk zit in de kleine dingen. Het gaat om van die kleine geluksmomenten die even die lach op je gezicht tevoorschijn weten te halen. Deze momenten zijn waardevol, maar toch vergeten we om bij deze mooie momenten stil te staan.

Deze momenten waar je een geluksgevoel uit weet te halen, zijn voor iedereen anders. De een haalt geluk uit het zien van de zon, de ander uit het winnen van zijn of haar sportwedstrijd en nog een ander uit iets heel anders. Het belangrijkste is dat jij een geluksgevoel ervaart én dit deelt.

Wat doet het delen van geluksmomentjes?

Het delen van geluksmomentjes zorgt ervoor dat je voor jezelf even stilstaat bij wat je gelukkig maakt. Uit onderzoek blijkt dat het delen van goed nieuws je een groter geluksgevoel geeft. Daarnaast onthoud je het geluksmomentje beter door het te delen.

Omdat jij jouw geluksmomentje deelt, zet je anderen ook aan dit te gaan doen. Zij ervaren hierdoor precies hetzelfde: ze staan ook bij die mooie momenten stil en ervaren zo ook een groter geluksgevoel.

Als we allemaal ons geluk delen, worden er veel geluksmomentjes de wereld in geholpen. Hier kunnen we vervolgens allemaal inspiratie uit halen. Je zult zien dat er zoveel dingen zijn, waaruit je geluk kan halen. Bestaande dingen, maar ook nieuwe dingen. Je zult bij zoveel meer stilstaan en denken ‘dit is prachtig’.

Kortom, happiness all over the place!

Kijk op onze Facebook en Instagram om Wendy’s geluksmomentjes te zien!

Geluk met een zachte ‘G’

guus meeuwisGuus Meeuwis deelt de komende week zijn geluksmoment met jou. Vanaf 24 april tot en met 7 mei is zijn cd met zijn allergrootste hits exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat bij de aankoop van producten van Procter & Gamble.

Je krijgt de cd Grootste Hits van Guus Meeuwis gratis bij:

  • Aankoop van 1 actieproduct van Gillette en Venus navulmesjes, Olaz, Oral-B opzetborstels en Swisse 
  • Aankoop van 2 producten van Always, Always Discreet, Antikal, Ariel, Aussie, Fixodent, Gillette, Head & Shoulders, Herbal Essences, Lenor, Oral-B, Pampers billendoekjes, Tampax en Venus (met uitzondering van mini’s, geschenksets en Swisse proefverpakkingen).
  • Op Swisse, Olaz, en Gillette navulmesjes (6st, 8st, 10st, 12st) geldt ook nog eens 25% korting.

Win een Groot Gelukpakket t.w.v. ruim € 100!

beautypakket kruidvat

Omdat WENDY magazine #13 in het teken staat van heel veel prijzen en ervaringen weggeven, delen we graag nóg een geluksmomentje met je. We mogen maar liefst 3 Groot Gelukpakketten weggeven ter waarde van ruim € 100! Wat zit er allemaal in zo’n pakket:

* De mooiste liedjes van Guus Meeuwis op een Grootste Hits cd (plus 2 nooit eerder op cd verschenen nummers: Tabee en Zonder jou) t.w.v. € 19,99, die exclusief voor Kruidvat is gemaakt en uitsluitend van 24 april t/m 7 mei bij Kruidvat verkrijgbaar is.

* Topproducten waar je als vrouw gelukkig van wordt:

  • Olaz Eyes Ultimate oogcrème (€ 24,99)
  • Swisse Energie-B complex (€ 19,99)
  • Gillette Venus Snap (€ 14,49)
  • Gillette Fusion Proshield (€ 11,99)
  • Aussie Repair Miracle (€ 6,99)
  • Head & Shoulders 3-Action Extra Volume (€ 4,99)
  • Oral-B 1-2-3 tandpasta (€ 1,29)

Wat moet je doen om kans te maken? Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Guus Meeuwis en laat weten wat jouw geluksmomentje is. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden!

Deze prijsvraag loopt tot 7 mei 2017. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Kruidvat en Procter & Gamble.

Bron: livehappy.com
Beeld: Procter & Gamble, ShutterstockWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF