fbpx

Goedele Liekens tot eind september in een rolstoel na pijnlijke val

Een heerlijke vakantie in het Spaanse Estepona was het vooruitzicht. Helaas liep dit voor Goedele Liekens even anders dan van tevoren gedacht. Ze maakte namelijk een flinke val tijdens het uitlaten van haar hondje. Daarbij liep ze een dubbele enkelbreuk op. Een serieuze breuk, waardoor ze nu tot eind september in een rolstoel moet doorbrengen.

Pijnlijke val

Het was al aardig donker toen Goedele met haar hondje Maurice een stukje ging lopen. Een slecht weggetje hielp natuurlijk ook niet mee aan de situatie. Na de val voelde Goedele gelijk dat het niet goed zat en het bleek inderdaad waar. Pas eind september kan zij aan haar herstel beginnen. Tot die tijd moet zij vooral haar rust pakken, in een rolstoel.

Lang herstel

Tegen HLN vertelde ze dat haar herstel van lange duur zal zijn. “Ik nu met een infectie op mijn enkel, waarvoor ik antibiotica moet nemen.” Die ontsteking is waarschijnlijk veroorzaakt doordat er veel misging in het Spaanse ziekenhuis. “De operatie is vrij goed uitgevoerd, alleen zit er een iets te grote schroef aan één kant, wat extra pijn geeft. Maar ’t is vooral achteraf dat ze hebben zitten knoeien: mijn gips zat niet op de juiste plaats, ze hebben het verkeerde ontsmettingsmiddel gebruikt, ik kreeg niet de juiste medicatie, er is geen enkele keer ijs op mijn enkel gelegd…”

Wij hopen dat Goedele snel herstelt!


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF