fbpx

Gaat Loor door? Deel 1

Hannelore Zwitserlood, sidekick bij De 538 Ochtendshow van Frank Dane, is geen fitgirl maar heeft zichzelf weten te overtreffen! We hebben haar de afgelopen weken gevolgd met allerlei workouts samen met haar trainer Mike, de broer van Wendy. En ze heeft de TriatLOOR gehaald! Maar houdt ze dat sporten een beetje vol? Hannelore gaat je weer meenemen in haar vlogs over hoe het nu met haar gaat.

De TriatLOOR heb ik gehaald! Wat een feest, echt heel bijzonder om mee te maken. En wat voelde ik mij fit! Ja, voelDE, want ik praat al in verleden tijd.  Het is nu bijna een maand geleden en ik moet enorm mijn best doen om de boel niet te laten verslonzen…

Sporten

Het blijven sporten is een uitdaging, om diverse redenen. Ik ben moe, mis een uitdaging, heb steeds minder zin en stel andere prioriteiten, waardoor ik nog minder energie krijg… Is dit het zwarte gat, waar ik zo voor ben gewaarschuwd? Als moeder met een fulltime baan vind ik het erg lastig om tijd voor mijzelf te claimen. Voorheen had ik drie keer per week een sport-afspraak met Mike, dus dan regelde ik van alles en plande ik er omheen. Maar nu ik zelf kan bepalen wanneer ik ga sporten, komt het er verrassend weinig van. Er komt gewoon steeds van alles tussendoor en dan is de dag ineens alweer voorbij.

Het gevolg is dat ik vorige week ontzettend moe was. Zó moe dat ik ’s middags steeds in slaap viel en er nog nauwelijks iets uit mijn handen kwam. Ik heb er maar aan toegegeven en mijn rust gepakt, maar ik wist ook ineens hoe laat het was: tijd om uit dat zwarte gat te kruipen. En om mijn hardloopschoenen aan te trekken! Dat hielp gelukkig, want ik kreeg weer wat meer puf.

Gezond eten

Ook gezond eten lijkt steeds lastiger te worden. Zal ik eens heel eerlijk zijn? Terwijl ik dit tik eet een koekje. Misschien wel twee zelfs. Van die hele ongezonde dingen, barstensvol suiker. Zo slecht! Maar ik geniet er wel van en mijn lunch bestond voornamelijk uit een salade, dus de schade valt mee. Maar ja, echt heel slim is het natuurlijk niet… Voorheen dacht ik steeds: gezond eten geeft je meer energie en iedere kilo vet is extra ballast tijdens de triatLOOR.  Dat zorgde ervoor dat ik het snoepen makkelijker kon laten. Ook het vele sporten hielp, omdat ik simpelweg ook minder tijd had om te staren naar al dat lekkers, wat mijn man wel gewoon eet.

Mijn nieuwe doel?

Er is dus maar één conclusie mogelijk: ik moet meer gaat sporten. Streng zijn voor mezelf en van sporten weer een prioriteit maken. Blijkbaar heb ik een stok achter de deur nodig en moet ik mijzelf een doel stellen. Iets om naar toe te werken, met een keiharde deadline. Maar… als ik inderdaad weer een nieuw doel stel, wat gaat dat dan in hemelsnaam worden? Geen idee! Ik sta open voor suggesties, dus kom maar door met je tips. Graag zelfs! Tot die tijd probeer ik te blijven hardlopen. Ook het vloggen is een goede stimulans, dus daar ben ik meteen weer mee begonnen.

De komende weken krijg je dus een kijkje in mijn zwarte gat!

Hm, dat klinkt wel heel vreemd. Nou ja, je snapt wel wat ik bedoel, toch?

Vlog

De workouts van Hannelore terugkijken? Ze staan op ons YouTube-kanaalWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF