fbpx

Foodlover en fietsliefhebber? Deze fietsroute is perfect voor jou!

Ben jij, net als wij, ook zo’n foodlover en houd je ook nog eens van fietsen? Mooi! Wij hebben namelijk samen met Batavus en route.nl vier leuke thema routes bedacht die je kunt fietsen. Een van die routes is de Food & Fun route. Tijdens deze route fiets je langs de leukste plekjes en kun je een stop maken voor een heerlijk hapje en drankje. Klinkt als een mooi plan toch?

Food & Fun

Of je nu voor een drankje gaat, een uitgebreide lunch of een high tea, jij houdt wel van iets lekkers na het fietsen. De Food & Fun route is er een waarbij je door een mooie omgeving fietst, maar de pauzes zijn misschien wel het leukst. Wij zijn fan van de theetuinenroute, waarbij je door de prachtige omgeving van Laag Holland fietst. Het is een open landschap met prachtige vergezichten en waarbij je je kunt verheugen op de tussenstop. Deze route neemt je namelijk mee langs verschillende theetuinen waar je kunt genieten van kopjes thee, huisgemaakte taarten en nog veel meer lekkers.

Wat vindt Nederland?

WENDY heeft samen met Batavus en route.nl vier leuke thema routes voor je bedacht: Cultuur, Happy & Healthy, Family en Fun & Food. Iedere route heeft z’n eigen hoogtepunten. Welke route past het best bij jou? Check het hier!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF