fbpx

Fit met Kelby: Oefeningen voor je core en stabiliteit

Ga fit en energiek de zomer met de nieuwe videoserie Fit met Kelby. WENDY-expert Kelby Middelkamp laat je zien hoe. Ze is in het dagelijks leven fitnessexpert, personal trainer en ondernemer. Daarnaast is ze moeder van 4 kinderen en traint ze veel met haar paarden. Een vol en druk leven dus. Word fit met Kelby en kom in beweging.

Met de simpele oefeningen van Kelby willen we je inspireren om meer te bewegen. Of je nu thuis bent of in de sportschool, de oefeningen zijn overal mogelijk. Doe je met ons mee?

Oefeningen voor je core en stabiliteit

Bereid je voor op een nieuwe workout sessie met Kelby en krijg een sterke core. De workouts van Kelby zijn makkelijk te volgen en nemen slechts een paar minuten in beslag.

In deze nieuwe video daagt Kelby je uit om te werken aan het versterken van je core en stabiliteit. Het verbeteren van deze essentiële aspecten van je lichaam is niet alleen van invloed op je lichaamshouding, maar speelt ook een cruciale rol bij het voorkomen van blessures en het opbouwen van algehele kracht en stabiliteit. Door regelmatig te werken aan je core en stabiliteit, leg je een stevige basis voor een gezond en sterk lichaam.

Fit met Kelby: de balans tussen sport en het dagelijks leven

Kelby Middelkamp is fitnessexpert, personal trainer en ondernemer in de fitnessbranche. Ze heeft diverse boeken geschreven over fitness en heeft onder andere meegewerkt aan het televisieprogramma Obese.

En abonneer je op ons Youtube-kanaal om nooit meer een workout te missen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF