fbpx

Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau

Start jouw fiets avontuur met een deelname aan de Wendy & Leontien Ladies Ride! Of je nu een oude omafiets hebt of een snelle sportfiets, dat maakt niet uit. Fiets op eigen gelegenheid (met of zonder ervaring) een van de routes die zijn uitgestippeld. 17 juli belooft een sportieve dag te worden met naast het fietsen ook een gezellig feest. Zo treden er meerdere artiesten op, o.a. Nielson, bekend van Sexy Als ik Dans, zijn er verschillende foodtrucks, een Tour de France café en museum en de hele dag diverse wielerwedstrijden op het parcours van RWC Ahoy.

Als je mee doet met de Ladies Ride ontvang je een limited edition T-shirt! Zo zijn we samen een groot team tijdens onze rit op 17 juli. Of het shirt roze of licht roze wordt is nog de vraag. Wat zou jij het liefste willen?

Fietsen is gezond!

Fietsen is toch wel een van de favoriete bezigheden van Wendy en Leontien. Het kan altijd en overal en het is supergezond. Even een moment in de buitenlucht kan zorgen voor een betere nachtrust en voor minder stress. Ook maak je tijdens het fietsen bepaalde stofjes aan, zoals endorfine en serotonine. Deze stofjes geven een geluksgevoel. Het is dus de moeite waard om vaker de fiets te pakken in stressvolle dagen.

Nog leuker dus om het samen te doen met familie, met buren of vriendinnen. Neem bijvoorbeeld net als Wendy en Leontien je moeder en dochter mee. Zo maak je van 17 juli een gezellig uitje!

Wendy & Leontien Ladies Ride

Het doel van Wendy en Leontien is om vrouwen in beweging te krijgen en dat bewegen met elkaar ook plezier geeft. Per deelnemer gaat een vast bedrag naar de Erasmus MC Foundation. Mannen zijn uiteraard ook welkom. De Wendy & Leontien Ladies Ride is namelijk onderdeel van het driedaagse Rotterdam Cycling Festival met een Tour de France museum, Tourcafé, diverse foodtrucks, allerlei optredens en wedstrijden.

ictgroup2 Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau
voltaren Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau
loterij Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau
spar Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau
liv Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeau
staats2 Fiets mee met de Ladies Ride en krijg een limited edition T-shirt cadeauWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF