fbpx

Lekker recept: Fajita wraps met zalm

Steek fajita’s in een luxe tortilla-jasje met zalm, een heerlijke crème van bonen en maïs en natuurlijk Tex-Mex kruiden. Met dit recept van Santa Maria tover je heel eenvoudig deze fajita wraps op tafel. Wie ga jij ermee verrassen?

Ingrediënten

Voor 4 personen

Voor de zalmfilet

1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
600 g zalmfilet, zonder huid
1 el olijfolie

Voor de salsa van bonen en zoete maïs

100 g zoete maïs
100 g zwarte bonen
2 tomaten
1 bosje koriander
1 limoen
1 dl olijfolie
1 tl zout

Extra

1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Smal

280 ml crème fraiche

1 zakje Santa Maria Dip Mix American Ranch

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Kruid de zalm met de Fajita Seasoning Mix en giet wat olijfolie over de zalm.
  3. Bak gedurende 20 minuten in de oven.
  4. Meng alle ingrediënten voor de salsa met bonen en zoete maïs.
  5. Serveer de zalm in warme wraps en voeg de salsa, op basis van bonen en zoete maïs, de American Ranch Dip en de crème fraîche toe.

Tip: het gerecht is nog lekkerder als je de wraps opwarmt of even bakt in een pan!



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF