Steek fajita’s in een luxe tortilla-jasje met zalm, een heerlijke crème van bonen en maïs en natuurlijk Tex-Mex kruiden. Met dit recept van Santa Maria tover je heel eenvoudig deze fajita wraps op tafel. Wie ga jij ermee verrassen?
Ingrediënten
Voor 4 personen
Voor de zalmfilet
1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix Original
600 g zalmfilet, zonder huid
1 el olijfolie
Voor de salsa van bonen en zoete maïs
100 g zoete maïs
100 g zwarte bonen
2 tomaten
1 bosje koriander
1 limoen
1 dl olijfolie
1 tl zout
Extra
1 verpakking Santa Maria Tortilla Original Smal
280 ml crème fraiche
1 zakje Santa Maria Dip Mix American Ranch
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Kruid de zalm met de Fajita Seasoning Mix en giet wat olijfolie over de zalm.
- Bak gedurende 20 minuten in de oven.
- Meng alle ingrediënten voor de salsa met bonen en zoete maïs.
- Serveer de zalm in warme wraps en voeg de salsa, op basis van bonen en zoete maïs, de American Ranch Dip en de crème fraîche toe.
Tip: het gerecht is nog lekkerder als je de wraps opwarmt of even bakt in een pan!