fbpx

Extra winnen op woensdag: 3x New Balance Fresh Foam Hierro v5 wandelschoenen

Twee winacties op één dag! Een prachtig nieuwjaarscadeau van ons aan jullie. Wandelen is echt een thema bij ons, ook omdat Wendy zelf veel wandelt en we willen jullie met deze winactie ook oproepen om in de kerstweek lekker veel te gaan wandelen. Een nieuw jaar betekent nieuwe voornemens en misschien is die van jou wel  meer bewegen, dan komt deze winactie als geroepen. Check snel hoe je deze mooie wandelschoenen kunt winnen!

Wat kun je winnen?

Wij mogen 3 keer een paar Fresh Foam Hierro v5 wandelschoenen van New Balance weggeven t.w.v. €140,-!

New Balance

Al meer dan 100 jaar zet New Balance zich in om de wereld om ons heen te veranderen. Omdat ze in één simpele waarheid geloven: wij zijn geboren om te bewegen. Het doel van New Balance is om jou te helpen jouw doel te bereiken. Bij New Balance helpen ze zowel sporters als wandelaars bij hun streven naar uitmuntendheid, of dat nu betekent: professionele atleten helpen records te vestigen en medailles te winnen, of alledaagse atleten aanzetten om een ​​nieuwe PR te behalen, hun eerste 5K te lopen of gewoon om gezonder en gezonder te leven. Een creëren van een actieve levensstijl. De producten van New Balance zijn de perfecte mix van functie en mode en biedt de prestatietechnologie in diverse stijlen.

Fresh Foam Hierro v5

Verplaats je runs naar de natuur met de Fresh Foam Hierro v5 schoenen. Het PU-gecoate bovenwerk biedt langdurige bescherming en houdt vuil en puin buiten, zodat je gefocust blijft op je koers. Deze hardloopschoenen voor dames hebben ook een stevige Vibram®-buitenzool voor superieure tractie op de zwaarste paden, waardoor ze de beste keuze zijn voor hoogwaardige prestaties op lange afstanden.

Hierro 070 Extra winnen op woensdag: 3x New Balance Fresh Foam Hierro v5 wandelschoenenHierro 051 Extra winnen op woensdag: 3x New Balance Fresh Foam Hierro v5 wandelschoenen

Wat moet je doen?

Kun je niet wachten om in het nieuwe jaar extra veel te gaan bewegen? Like dit bericht, vul hieronder je gegevens in en laat weten via onze socials weten waarom jij deze prachtige schoenen zo graag zou willen winnen. En, ook heel belangrijk: ga wandelen! Als je een filmpje plaatst op jouw socials terwijl je aan het wandelen bent en wendyonlinenl tagt, delen wij jouw filmpje en maak je extra kans!

Veel succes!

[activecampaign form=13]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF