fbpx

Even weg met Wendy: HUP Hotel, het sportiefste hotel van Nederland

Elke twee weken testen we op wendyonline.nl een Even Weg-bestemming in Nederland. Want hoe fijn is het om er even een weekend uit te zijn in eigen land! Nathalie, zakelijk leider van Wendy Multimedia, testte met haar drie kids het sportieve HUP Hotel in Mierlo.

Wat is de eerste indruk van het hotel?

Wij zijn een gezin dat dagelijks sportief actief is. HUP is 10.000 m2 vol sport en fun, dat belooft wat! Het pand ziet er aan de buitenkant nogal gewoontjes uit, maar binnen vergaap je je meteen aan het interieur met de grote glijbaan midden in de lobby als eye catcher. Na het inchecken zijn wij eerst naar onze kamer gegaan. We hadden twee basis hotelkamers. De kamers zijn ruim opgezet met een lekker tweepersoonsbed, een tafeltje met twee stoelen en een bureau. De tussendeur leidt naar de andere kamer. Uiteraard kan je gewoon door de deuropening stappen, maar wij kozen ervoor om de pingpongtafel die achter deze deur hangt uit te klappen. Meteen maar een potje tafeltennis gespeeld. Ook aan Charlie de hond was gedacht. Een welkomstbrief met hondenkoekjes in hartvorm als ook een water- en voederbak en een lekker kleed was voorhanden. Wat een warm welkom.

HUP Mierlo Leisure FUN families receptie incheck Even weg met Wendy: HUP Hotel, het sportiefste hotel van Nederland

Hoe is de accommodatie? 

De hotelkamers zijn gedecoreerd met antieke rugby-, hand- en voetballen of bowlingkegels. De vloeren van de badkamers zijn betegeld met voetbalmotief. Over de prullenbakken hangen basketbalnetten.Nadat we alle spullen een plekje hadden gegeven en onze kamer uitgebreid hadden gecheckt, was het tijd om de rest van het hotel te verkennen. Jeetje, wat is er veel te doen. De digitale voetbalmuur stond als eerste op het wensenlijstje. Proberen met een bal alle vlakken te raken met verschillende spelletjes als ook een tijdklok die meet hoe hard je schiet. Op het grote veld hebben we een potje getennist maar je kan er ook voetballen of basketballen. ’s Avonds werd het de snookertafel in de lobby.

Hoe voelt het na één nachtje slapen? 

Na al deze inspanning slapen we heerlijk. We beginnen de ochtend met een gezond ontbijt. Er is enorm veel keus en je kunt kiezen wat je maar wilt. Verse croissants, veel verschillende broodsoorten, vleeswaren, yoghurt, fruit en zelfs een eitje en pannenkoeken worden vers gebakken. Voor kleine kinderen is er een kinderbar op grijpbare hoogte. Na het ontbijt doen we een circuit training en daarna sporten we nog een uurtje in de fitness, en ruime fitness die is uitgerust met goede apparatuur. Daarna koelen we lekker af met een frisse duik in het zwembad. ‘s Middags gaan we squashen.

De kids kiezen bowlen als meest favoriete activiteit van HUP. Ze hebben zelfs tweemaal de bowlingbaan geboekt……..de golfsimulator was wat lastig en al gauw werd er weer een potje getafeltennist. Het diner werd buiten geserveerd op het terras want honden mogen (logisch) niet binnen in het restaurant. Het eten was heerlijk, zeer goed verzorgd en bovenal vriendelijk personeel.

Is Hup Hotel een aanrader?

Absoluut. Voor elk gezinslid is er wel iets sportiefs te doen en anders kan je genieten van het heerlijke eten. Als je tijdens de vakantie lekker sportief bezig wilt zijn is dit een superleuk hotel.

Is er in de buurt ook iets te doen? 

Naast het hotel is nog een trampolinehal en een speelparadijs voor de kleintjes. Die hebben we niet bezocht want met alle activiteiten in het hotel was het programma al boordevol!

Kijk ook de video over het Hup Hotel:

 

Kijk hier voor meer informatie over het HUP hotel.

Lees hier meer leuke reviews:

 

Wendy’s vakantiehuisjestest: natuurhuisje in Den Burg

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF