fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Cosy Canal Apartment Utrecht

We hebben al heel wat fijne, mooie en rustgevende vakantiehuisjes voorbij zien komen. Maar door de toegenomen versoepelingen mogen we ook echt de drukte weer opzoeken! En wij kunnen begrijpen dat dat, na zo’n lange periode, ook écht heel fijn kan zijn. Daarom heeft onze Marketeer & Content Creator Boya een fijn plekje voor jullie getest, gelegen in de bruisende stad Utrecht. Wanneer maak jij een kort stedentripje in eigen land? 

Wat is de eerste indruk van Cosy Canal Apartment?

Het was weer tijd om de drukte op te zoeken, en dat doe ik het liefst bij mijn favoriete stadje Utrecht. Voor mij is Utrecht een combinatie van een bruisende stad als Amsterdam, met het ‘dorpse’ gevoel van mijn eigen stad Nijmegen. Ik wilde niet voor een standaard hotel gaan en nam dus een kijkje op AirB&B. Slapen in de Utrechtse grachten? Dat klinkt interessant! Na alvast een fijne communicatie te hebben met eigenaar Nathan kon ik mij gaan voorbereiden op twee fijne nachtjes weg!

Hoe is de accommodatie

De accommodatie zit midden in de stad, héél dichtbij de leukste lunchtentjes en winkeltjes. Na een wandeling door de bruisende stad komen we aan bij de lange, witte trap die ons naar de accommodatie leidt. Een plekje midden in de grachten waar je zo weer in de bruisende straten van Utrecht bent, maar je ook zo een fijn rustig plekje op kan zoeken. In het Cosy Canal Apartment zit een klein keukentje, eettafeltje, een bank waar je heerlijk een filmpje kunt kijken, een groot tweepersoonsbed en een badkamer waarin je alles vindt dat je nodig hebt. Voor de deur is er een zitplekje waar ik voornamelijk heb genoten van het uitzicht, de rust die er was ondanks je midden in de stad zat en de gezelligheid van mensen die af en toe langs kwamen varen.

Hoe voelt het na een nachtje slapen?

Na de eerste nacht in Cosy Canal Apartment kan ik niet wachten om op te staan, klaar om lekker de stad in te gaan! Het bed lag heerlijk, dus ik ben goed uitgerust om op stap te gaan. In de buurt zitten heel veel fijne plekjes om wakker te worden met een lekkere koffie en een goed ontbijt, klaar om de dag te starten!

Is Cosy Canal Apartment een aanrader?

Voor mensen die van rust houden maar ook de drukte lekker willen opzoeken, is Cosy Canal Apartment zéker een aanrader! Ook voor de shopaholics onder ons, want heb je een hele lading nieuwe items gekocht en heb je geen zin om ze mee te sjouwen? Dan leg je ze toch gewoon even in het appartementje ;)? Daarnaast is de communicatie met eigenaar Nathan erg fijn en het appartement zelf is erg gezellig, dus ben je de stad even zat kun je er ook een gezellig dagje/avondje in het appartement van maken!

Is er in de buurt ook iets te doen?

ZEKER! Zelf ben ik een dagje leuke winkeltjes gaan opzoeken in de stad, s’avonds heerlijk uiteten gegaan en daarna nog een potje gaan poolen. De volgende dag deden we wat rustiger aan en hebben we wat musea’s bezocht en nog even heerlijk voor de deur van het appartement gezeten met een lekker wijntje. Dat vond ik ook zo fijn aan deze plek, je kunt van alles doen maar er ook voor kiezen om juist even helemaal niets te doen.

Bekijk hieronder de beelden van Cosy Canal Apartment Utrecht

 

Ook een nachtje slapen in Cosy Canal Apartment Utrecht? Boeken kan via deze link.
Daarnaast is vakantiepark Mölke ook actief op Instagram: WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF