fbpx

Doe ook mee aan de City Wish Walk in Rotterdam!

Wandelen voor het goede doel, dat is wat de City Wish Walk inhoudt. Op 14 juli zal de City Wish Walk, een initiatief van Make-A-Wish Nederland, in Rotterdam plaatsvinden. Vorig jaar werd dit evenement voor het eerst georganiseerd in Amsterdam en dat was een daverend succes! Onderweg geniet je van de leuke plekjes van Rotterdam die speciaal voor jou zijn uitgezocht. Loop jij ook mee?

Wandelfeest

Beleef tijdens de wandeling en bij de finish zelf de unieke wensvervullingen van ernstig zieke kinderen. Het gaat deze dag niet om het neerzetten van een topprestatie, maar het is juist een wandelfeest voor families, vrienden, bedrijven, scholen en verenigingen. Iedereen kan meedoen! Als je meewandelt kun jij jezelf laten sponsoren, want door jouw sponsorbijdrage kan Make-A-Wish Nederland nog meer wensen vervullen.

Aftermovie City Wish Walk Amsterdam

Van een 2 km speurtocht, tot een 6 of 12 km wandelroute. Met allerlei activiteiten en belevingen onderweg en op het finish festival is er meer dan genoeg te doen, ook voor supporters. Inschrijven doe je hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF