fbpx

Doe mee met Hannelore met Fit in je lijf!

Hannelore en Mike zijn weer begonnen met de trainingen voor de volgende sportieve uitdaging van Hannelore: de kwart triatlon. Ondertussen is Hannelore ook bezig met afvallen en krijgt ze daarvoor begeleiding van onze personal trainer Kelby Jongen en de Vytal app. Het leukste nieuws: vanaf nu kun jij ook meedoen met Hannelore met het leefstijlprogramma Fit in je lijf!

 

Lees de blog van Hannelore:

Jezelf googlen is misschien wel een van de ergste dingen die je jezelf kunt aandoen. Tenminste, als je het ooit hebt gewaagd om op reguliere basis op televisie te verschijnen. Online wordt je door anonieme reaguurders en andere negatievelingen helemaal afgebrand. Helemaal als je maatje 44 hebt, want dan vraag je er om…

Vette zeug, visuele milieuvervuiling, Barbamama, zwijnachtig wezen, vetschaamte, wandelende vetbom…. Zomaar wat kreten van anonieme reageerders onder artikelen over mij op het oh zo gezellige internet. Er staan zelfs nog veel ergere dingen, maar dat ga ik allemaal niet herhalen. Anderen stellen mij gerust door te zeggen: ‘Joh, die types zijn zelf ontzettend sneu, als ze de behoefte voelen om andere mensen uit te schelden.’ En dat is misschien ook zo. Denk maar aan het schoolplein: veel kinderen die pesten hebben thuis problemen en zijn het meest ongelukkig. Op hun slachtoffertje na dan.

Waarom voelen sommige mensen toch die behoefte? Geen idee. Ik verlaag me in ieder geval niet tot hun niveau door nu ook lelijke dingen te roepen. Ik vraag me wel oprecht af, waarom juist mensen die in de media te zien zijn vanwege hun werk, blijkbaar dit over zichzelf afroepen. Zouden ze denken: ‘Die dame vindt zichzelf zó geweldig dat ze per sé op tv wil? Nou, dan zal ik haar wel even duidelijk maken dat ze een verschrikkelijk wezen is!’

Beter jezelf niet googelen

Is het feit dat je op tv te zien bent een vrijbrief om van alles te mogen roepen over iemand? En waarom wordt er niet opgetreden tegen dit soort anonieme reageerders? Op veel social media kun je nare mensen blokkeren, zodat je ze niet meer ziet. Maar hoe moet dat met de zogenaamde medianieuws-sites en fora, die iedereen van alles anoniem laten spuien?

De oplossing lijkt simpel: jezelf niet googlen. Maar wat nou als mijn dochters ooit gaan kijken wat er online allemaal over mama is geschreven? Ik weet zeker dat ze daar heel verdrietig van worden. Of dat ze denken dat dit blijkbaar de norm is en gewoon wordt geaccepteerd. Een andere oplossing zou kunnen zijn om gewoon niet meer op tv te komen. Maar ja, het hoort nu eenmaal bij het vak dat ik heb gekozen, want radio en tv lijken steeds meer op elkaar, veel dingen zijn té leuk om niet te doen en ik wil me niet laten wegpesten. Dus riep ik volmondig ‘ja’, toen ik onlangs werd gevraagd voor een tv-quiz.  Hartstikke leuk, toch? En toen alle kledingstress achter de rug was, heb ik er ook echt van genoten.

De reacties op mijn vlogs vind ik trouwens hartverwarmend. Veel mensen blijken met dezelfde uitdagingen te maken te hebben en we moeten elkaar gewoon af en toe een hart onder de riem steken. Zo tof vind ik dat! Daar doe ik het voor. Om anderen te inspireren, in de hoop dat we met z’n allen nog beter in ons vel komen te zitten. Fitter, sterker, zelfverzekerder en gezonder worden. En dus durf ik ook in mijn vlogjes steeds meer van mezelf te laten zien… Maar zou ik ook echt in bikini mezelf durven filmen? Dat zie je deze week. 😉

Doe mee met Hannelore!

Zou jij net zoals Hannelore Zwitserlood fitter willen worden en willen afvallen? Vanaf nu is het mogelijk om mee te doen met het leefstijlprogramma dat Hannelore volgt! Onze personal trainer Kelby Jongen heeft een leefstijlprogramma van drie maanden ontwikkeld dat ook jou kan helpen slanker en fitter te worden! Met elke week drie leuke workouts, een op maat gemaakt voedingsschema via de Vytal app en wekelijkse persoonlijke begeleiding. Kijk hier voor alle informatie en meld je aan!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF