fbpx

Doe mee met Hannelore: ‘Ik ga nu hardlopen, maar eerst nog even dit…’

Deze week gaat het Hannelore wat moeilijk af om gelijk de deur uit te gaan en een rondje te hardlopen. Even tijd voor haarzelf, afmatten én opladen. Lekker even het hoofd leegmaken en kilometertjes vreten. Maar er komt van alles tussen: een belletje met een vriendin, even wat ophangen en dan wil de hond ook nog aandacht. Na twee uur kan ze dan echt de deur uit. Echt, er komt altijd wat tussen! 

Hup! Sportkleren aan en gaan

Het is zover: ik ga hardlopen. Nu echt. Want het moet. Nu. Ik trek meteen mijn sportkleren aan en huppetee, gaan! Tijd voor mezelf, afmatten én opladen. Lekker even mijn hoofd leegmaken en mijn kilometertjes vreten.

Oh, over vreten gesproken, moet ik niet eerst wat eten? Tsja, rennen op een lege maag is niet handig. Straks krijg ik de bibberitus of heeft mijn lijf geen energie meer. Ja, ik moet zéker eerst even wat eten. Maar wat? Geen brood, dat ligt te zwaar op de maag. Rijstwafels? Of een banaan? Even checken in mijn diet-app hoeveel calorieen ik nog mag hebben tot het avondeten. Ja, dat wordt een banaan, want ik heb nog geen fruit gegeten vandaag.

Mijn jongste dochter roept dat ze ook fruit wil, dus ik snij een appel in stukjes voor haar. Ook nog wat te drinken, moppie? Tuurlijk, dat pakt mama ook meteen wel even. Ja, ik heb mijn sportkleren aan, want ik ga zo hardlopen. Of ik je tekeningen nu wil ophangen? Nou…. Oke, dat doe ik wel even, want dat had mama beloofd he? Oh, geen plakband. Even kijken of ik nog ergens wat plakband kan vinden op zolder. Mama is zo terug!

Zo, tekeningen opgehangen, dus ik kan nu de deur uit. Oh wacht, ik moet nog even de gegeten banaan invoeren in de app. Goh, wat leuk, een berichtje van een vriendin. Meteen even beantwoorden, anders vergeet ik dat straks weer en da’s wel erg ongezellig. Weet je wat, ik bel haar wel even, dat is nog leuker en ik heb haar al veel te lang al niet meer gesproken. Ja, het gaat goed hoor! Lekker aan het sporten enzo. Ja, ik ga zo hardlopen. Nee, dat wordt nooit mijn hobby, maar gewoon gedachten op nul en gaan!

Mijn man vraagt of ik nog even wil kijken wat we vanavond eten. En of ik die nieuwe kraan al heb besteld voor in de badkamer. Oh ja, doe ik nog even. Factuur zoeken, maten opnemen, aannemer appen… Mijn oudste dochter vraagt of ik lekker heb gerend. Nee, ik moet nog gaan schat! Ja inderdaad, mama loopt al heel lang in haar sportkleren, maar ik ga zo echt.

De hond komt enthousiast met een tennisbal aanrennen. Oh ja, die wil natuurlijk ook nog even aandacht. Ja, we gaan zo uit, maar ik wil eerst zelf nog even rennen. De tennisbal verdwijnt onder de bank en ik moet op mijn knieen zoeken. Oh, ik kan er niet bij. Waar is die bezem ook alweer? In de schuur? Oh, die dozen mogen er ook wel eens uit, doe ik ook meteen even.

Twee uur later…. Ja, ik ga NU hardlopen! Of zal ik eerst nog even… Even dit, even dat. Nu écht even niks meer en hup, gáán! NU!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF