fbpx

Dit zijn de 5 leukste schoencadeautjes voor jong en oud

Sinterklaas is in het land, wat betekent dat we weer opzoek kunnen naar cadeautjes voor onze dierbaren. En omdat dit niet altijd makkelijk is, helpen wij jou aan de leukste schoencadeautjes voor je dochter, zoon, neef, vriendin of tante. Met deze cadeautjes kan je de plank niét misslaan.

Telefoonhoesje

Die komt natuurlijk altijd van pas! Iedereen neemt zijn telefoon overal mee naartoe tegenwoordig. En een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij tieners. Een telefoonhoesje is daarom altijd een goed idee. Het leuke aan een hoesje is, dat je alle kanten op kan met kleuren en printjes.

Bij GSMpunt is de keuze echt reuze. Je kan sorteren op type, kleur, materiaal, dikte, met koord, soort printje. Alles is mogelijk. Begin dus maar alvast met zoeken naar een hoesje dat perfect past bij de ontvanger:)

schoencadeautjes

Warme accessoires

In deze koude maanden, komen warme accessoires altijd van pas. Denk aan een muts, sjaal, handschoenen of sokken. Wil je echt uitpakken met leuke sokken? Happy socks zijn bij velen enorm populair en goed te personaliseren. De ontvanger zal je dankbaar zijn, omdat hij deze winter geen last zal hebben van rode oren of tenen.

Verzorgingsproducten

Iets dat iedereen nodig heeft, is altijd een goed cadeau. Want je knippert met je ogen en die favoriete douchegel is alweer leeg. Er zijn ontelbaar veel heerlijke verzorgingsproducten in verschillende categorieën. Een douchegel is misschien een beetje basic, dus kijk eens naar een goeie cleanser, haarmasker of bruisbal. Bij die laatste moet je er natuurlijk wel achter komen of diegene een bad heeft;)

Pocketspel

Klaar met al die schermen en wil je wat quality time? Met dit cadeau creëer je meteen de gelegenheid voor een gezellige spelletjesavond met je vrienden of familie. Denk aan: Skip-bo, Beverbende, Qwixx of Jatten. Het is een cadeautje voor de ander maar ook voor jezelf.

beverbende 2 Dit zijn de 5 leukste schoencadeautjes voor jong en oud

Giftcard

Ben je echt radeloos? Geef dan een giftcard. Bijna alle winkels hebben wel een giftcard. Of iemand nou van kleding shoppen, gamen of eten houdt. Er is voor ieder wat wils. Ook bepaal je zelf het budget, waardoor je het cadeau zo klein of groot kan maken als je zelf wil.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF