fbpx

6 originele en persoonlijke cadeau tips waar je mee gaat scoren!

Vind jij het ook altijd weer een hele opgaven om een origineel cadeau te verzinnen? Het liefst maak je het cadeau nog zo persoonlijk mogelijk, maar ook dat is lastig. Maar geen zorgen wij hebben de beste tips voor de meest originele cadeau’s. Of het nu voor een verjaardag, speciale gelegenheid of feestdag is maakt allemaal niet uit. Jouw beste vriendin of geliefde gaat hier heel blij mee zijn!

1. Een sieraad met initialen

Een armbandje of ketting met jullie initialen, klinkt misschien cheesy maar wel super persoonlijk! En tegenwoordig zijn er zoveel opties; goud, zilver, rosé, sierletters of blokletters.. Voor welke stijl kies jij?

2. Persoonlijke foto op canvas

Een foto cadeau geven van jou en je beste vriendin of geliefde is natuurlijk wel het meest persoonlijk. Een foto op canvas is dan ook het perfecte materiaal om jullie herinneringen tot leven te laten komen. De foto van jullie eerste date bijvoorbeeld, of kies je voor de foto van die iets te dronken avond in de stad? 😉

3. Een sterrenbeeld boek

Gelooft de gelukkige cadeau ontvanger spiritueel ingesteld? Dan is het boek van Stella Andromeda uit Londen je mee op een astrologische reis met verschillende sterrenbeelden. De sterrenbeeld boeken van Stella geven je een modern inzicht in de wereld van astrologie. En de boekjes zien er ook nog eens súper leuk uit!

4. Een edelsteen

Om nog even in de spirituele vibes te blijven hebben wij nog een andere leuke tip! Namelijk een spirituele steen. Ben je niet spiritueel ingesteld? of nog belangrijker; is de ontvanger van het cadeau niet spiritueel ingesteld? Sla dan vooral deze tip over. Voor de spirituele onder ons kan een edelsteen erg persoonlijk zijn. Jullie kennen elkaar door en door en weten dan ook misschien

5. Een doos vol tips

Dit cadeau is voor de creatievelingen onder ons en vergt wel wat moeite. Ken jij je geliefde of beste vriendin namelijk door en door? Dan weet je ook vast wel hoe je hem/haar moet opbeuren in ‘moeilijke perioden’. Maak daarom een doos met kaartjes waarin elk kaartje voor een andere situatie staat, denk aan een kaartje met ‘Voor als je even een off-day hebt’ of ‘Voor als het even tegen zit op het werk’ op de achterkant van het kaartje schrijf je dan een leuke opbeurende tekst.

Hopelijk hebben jullie wat aan de cadeautips! Laat je ons even weten wat de gelukkige ervan vond?

Lees onze woon artikelen:

Tips en tricks om de leukste tweedehands spullen te scoren

Zo voorkom jij veel gemaakte interieurfoutenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF