fbpx

Dit vertelt jouw horoscoop over de maand april!

Ben je benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de komende maand? Misschien kan je wel wat nieuwe perspectieven gebruiken. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand april?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koning van Kelken

Deze maand kan de nodige emoties bij je oproepen. Door allerlei ontwikkelingen en gebeurtenissen wereldwijd, word je soms heel onrustig en weet je niet altijd welke kant je het beste uit kunt gaan. Het is belangrijk dat je je gevoel volgt in april. Je niet laat meeslepen door anderen of door onsamenhangende emoties. Luister naar je kalme, innerlijke stem, je intuïtie. Dat is in april namelijk je kompas en stuurt je precies daarheen waar je hoort en wat voor jou het beste is. Dit is voor jou de manier om jezelf op positieve wijze door de maand te loodsen. Verder mag je rekenen op de steun van je partner of goede vriend(in) en dat is precies wat je nodig hebt.

horoscoop over de maand april

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Ridder van Staven

De tijd van afwachten is voorbij, Stier! Heb je doelen voor ogen of wil je iets bereiken, dan vraagt deze kaart je in actie te komen. Je hebt deze maand de energie ervoor en je bent gemotiveerd genoeg. Succes kan dan eigenlijk niet uitblijven. Verder is de kans groot dat je van iets of iemand ontzettend enthousiast wordt. Twijfel dan niet langer en ga ervoor. Misschien is het een toffe nieuwe job of een functie waar je voor wordt gevraagd. Gaat je hart er sneller van kloppen, doe het dan. Je krijgt niet altijd zo’n kansen op een presenteerblaadje. Hetzelfde geldt wanneer je als single verliefd op iemand wordt. Durf het in ieder geval een kans te geven!

Horoscoop over de maand april

Tweeling 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: XI Kracht

Je kunt het leven in april soms als zeer uitdagend ervaren. Je hebt dan de neiging om door te gaan, ook al valt je dat zwaar of heb je het gevoel er alleen voor te staan. Dat mag nu anders. Ben eens minder hard en streng voor jezelf! Trek niet alle verantwoordelijkheden naar je toe en vraag om hulp, zowel thuis als op je werk. Neem deze maand de tijd voor jezelf, je hobby’s, je gezin of je huisdieren. Voor alles wat je happy maakt of helpt ontspannen. Een spannend boek lezen is een optie en lunchen met vriendinnen ook. De boog hoeft niet altijd gespannen te zijn en dat is iets wat jij in april echt in de gaten mag houden.

Horoscoop over de maand april

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: XIX De Zon

Je hebt in april de wind in de rug, Kreeft. Zeker wanneer je durft te kiezen voor wat jij wilt en waar jij behoefte aan hebt. Val niet steeds weer in die verzorgende rol, gun jezelf nu ook eens wat plezier en vertroeteling. Dit is voor jou een uitstekende maand om eropuit te gaan. Een weekendje weg met je lief of een dagje shoppen met een goede vriendin. Genieten van de lentezon op een terras of relaxen in je eigen tuin. Heb je creatieve aspiraties, ga daar dan lekker mee aan de slag. Deze kaart De Zon vraagt je lekker te genieten en alles minder zwaar en serieus op te vatten. Go with the flow en leef vaker in het hier en nu.

Horoscoop over de maand april

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: 8 van Kelken

Maart is een bewogen maand voor je geweest, Leeuw. Gelukkig lijkt daar in april verandering in te komen. Je krijgt de kans om weg te lopen van allerlei drama’s, situaties of vermoeiende gebeurtenissen. Probeer dus niet in het verleden te blijven hangen, richt je blik op de toekomst. Dat helpt je positiever te worden en uit een eventuele dip te komen. Wel heb je veel geleerd de afgelopen tijd en daar kun je deze maand je voordeel mee doen. Niet alleen weet je wat je wel en niet wilt, ook wie je echte vrienden zijn en op wie je altijd kunt bouwen. Besteed in april dus tijd aan mensen die de moeite waard zijn en laat de rest zoveel mogelijk los.

Horoscoop over de maand april

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: V De Hogepriester

Het is deze maand belangrijk dat je meer voor jezelf opkomt, Maagd. Je hebt de neiging om je achter de schermen te verschuilen en te doen wat je wordt opgedragen. Staat je dat inmiddels ontzettend tegen, verander dit dan! Laat je zien en laat je horen, het is nu tijd om assertief te zijn en te gaan staan voor jouw waarden, normen en principes. Je bent niet minder belangrijk, je bent net zo waardevol als ieder ander. Wanneer je dit doet, zul je zien dat je leven positief verandert en dat je een stuk serieuzer wordt genomen. Dit is misschien niet de meest makkelijke stap voor je, wel een essentiële. Het is de hoogste tijd.

Horoscoop over de maand april

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 8 van Staven

De kans is groot dat je in april weinig geduld op kunt brengen, Weegschaal. Zeker wanneer je in maart een aantal zaken in gang hebt gezet en daar snel resultaat van verwacht. Deze kaart geeft aan dat het helaas nog even op zich laat wachten. Of het nu om een resultaat of reactie gaat, het gaat gewoon niet sneller. Daar kun je je het beste bij neerleggen, anders kan het een hele frustratie voor je worden. Gelukkig belooft deze kaart meestal wel een succesvolle afloop, dus daar hoef je niet voor te vrezen. Geniet gewoon van de tijd die hierdoor vrijkomt. Relax, ontspan en ga eropuit met je lief of vriendinnen. Geniet van de lente!

Horoscoop over de maand april

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: VI De Geliefden

Je komt deze maand voor een belangrijke keuze of beslissing te staan, Schorpioen. Dit kan met je job, je relatie of een vriendschap te maken hebben. Het is in ieder geval iets dat je flink bezighoudt. Het is daarbij belangrijk dat je hier je tijd voor neemt en niet alleen je verstand volgt. Deze tarotkaart De Geliefden vraagt je, je keus te baseren op je hart en je gevoel. Dan trek je altijd aan het langste eind. Verder voorspelt deze kaart mooie momenten met je lief of wanneer je single bent, een onverwachte ontmoeting. Ook dan is het van belang dat je je laat leiden door je gevoel, dan geniet je het meest.

Horoscoop over de maand april

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: I De Magiër

Deze kaart kondigt een nieuw begin aan, Boogschutter. Toch komt het je niet aanwaaien, het is belangrijk dat je zelf actie onderneemt. Vraag jezelf af wat jij graag wilt doen en bereiken. Niet alleen wat betreft carrière of studie, ook in je privéleven. Er kunnen mooie nieuwe kansen op je pad komen en dan is het goed om te weten wat je werkelijk wilt, voordat je tijd en energie steekt in dingen die niet echt bij je passen. Soms is het ook goed om iets niet aan te grijpen, ook al klinkt het geweldig. Niet alles hoort bij je. Ga alleen voor zaken en kansen waar je echt enthousiast en gemotiveerd van wordt.

Horoscoop over de maand april

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 8 van Pentakels

Je kunt deze maand ontzettend veel bereiken, Steenbok. Zeker wanneer je ergens je zinnen op hebt gezet en er volledig voor wilt gaan, dan zal het je absoluut geen windeieren leggen. Verder kun je in april geld verdienen met je talenten, mocht je dat niet al doen. Twijfel niet aan jezelf, wanneer mensen je iets vragen te doen, hebben zij er alle vertrouwen in dat jij het kunt! Dus waarom jij dan niet. Wat dat betreft kan dat een belangrijke les voor je zijn deze maand. Zorg er wel voor dat je regelmatig de tijd neemt om te genieten en te relaxen. Op die manier houd je jezelf op de juiste manier in balans.

Horoscoop over de maand april

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: Ridder van Zwaarden

Het is deze maand belangrijk dat je opkomt voor jezelf en je rechten, Waterman. Zeker wanneer er iets in je leven speelt, dat niet eerlijk of rechtvaardig is. Stap uit je comfortzone en ga het gesprek aan. Ben zo assertief mogelijk. Verder vraagt deze kaart je moeite te doen voor dingen die je echt heel graag wilt. Dat kan een toffe nieuwe job zijn of iets persoonlijks zoals een date. Je wordt in april beloond voor je inzet, dus het is zeker de moeite waard. Wacht in ieder geval niet te veel af en ben niet te passief, want dan gaan juist geweldige kansen en mogelijkheden aan je voorbij en dat zou echt super jammer zijn.

Horoscoop over de maand april

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Ridder van Pentakels

Het is voor jou in april van belang dat je het rustig aandoet en de tijd neemt, Vissen. Vooral wanneer je voor belangrijke keuzes en beslissingen staat. Haastige spoed is zelden goed en dat lijkt nu echt op jou van toepassing te zijn. Wil je een dure aankoop doen of twijfel je eraan om te gaan solliciteren, denk er dan eerst goed over na. Win advies in of praat er eerst over met mensen die je vertrouwt. Zorg dat je keuzes en beslissingen gebaseerd zijn op feiten en weloverwogen zijn, dan bereik je goede resultaten voor de langere termijn. Financieel betekent deze kaart vaak goed nieuws, de kans is groot dat je nu weinig tekortkomt.

Horoscoop over de maand april

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Voorjaarsspecial

Manifesteer je eigen leven


Een special vol mooie interviews over het vinden van je levenskracht en het creëren van je eigen succes. 
[instagram-feed feed=1]
[instagram-feed feed=1]

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF