fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september!

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat we weer fris van start gaan. Wat hebben de sterren voor jou in petto op het gebied van gezondheid en geluk? Wendy-astrologe Esther van Heerebeek van het 12e Huis doet haar voorspelling voor jou op het gebied van geluk en gezondheid.

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: Koningin van Pentakels

Het is deze maand belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, Ram. Met planeet Jupiter in je teken, heb je de neiging om over je grenzen heen te gaan of te veel hooi op je vork te nemen. Deze tarotkaart vraagt je daar meer bewust van te worden en dit aan te passen. Creëer me-time en verwen jezelf regelmatig met een warm bad, avondje film kijken of lezen. Dat is de manier om weer in balans en tot jezelf te komen. Heb je huisdieren, besteed daar dan extra tijd aan, daar laad je positief van op. Evenals tijd alleen doorbrengen in de natuur. Koop verder eens iets moois voor jezelf, dat mag ook wel een keer!

tarot horoscoop september

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: Ridder van Staven

Heb je bepaalde doelen voor ogen in september, dan is het belangrijk dat je in actie komt, Stier. Met afwachten bereik je niet veel, dan is de kans zelfs groot dat mogelijkheden aan je voorbijgaan. Voor je liefdesleven betekent deze tarotkaart goed nieuws. Ben je als single aan het daten, dan is de kans groot dat je een spannende ontmoeting hebt. Zelfs totaal onverwacht. Heb je een relatie, dan krijgt je seksleven een boost. Niet in de laatste plaats door je eigen initiatieven. Je raakt in september ergens zeer enthousiast over. Misschien een nieuwe hobby. Je gaat daar in ieder geval zeer veel tijd insteken en het zal je veel plezier en voldoening opleveren.

tarot horoscoop september

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Aas van Zwaarden

Je sprankelt deze maand van de nieuwe ideeën, Tweelingen! Zeker wanneer je voor jezelf werkt. Het lijkt alsof je in de zomer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en dat wil je in september gaan verwezenlijken. Daar is het zeker een goede maand voor, ook omdat actieve en daadkrachtige planeet Mars in jouw teken staat. Dit is verder een prima maand voor nieuwe contacten of gesprekken. Wil je van job of studie veranderen, dan is dit de maand om dat te doen. Ga niet twijfelen. Heb je echt het gevoel dat dit de beste stap is, ga er dan voor. Dan krijg je niet snel spijt van. Durf vooral je intuïtie te volgen.

tarot horoscoop september

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 4 van Staven

Het lijkt erop dat in je in september wat te vieren hebt, Kreeft. Misschien een kleine overwinning of juist een grote mijlpaal. Wat het ook is, geniet ervan en vier het groots! Verder is het belangrijk dat je zaken of mensen los gaat laten, die niet meer bij je passen. Ruim het oude op, om ruimte te maken voor het nieuwe. Dit klinkt misschien dramatischer dan het is. De kans is groot dat dit proces natuurlijk verloopt. Krijg voor jezelf helder wat je dit najaar wilt doen en bereiken. Hoe duidelijker je doel, hoe groter de kans dat je het bereikt. Het maken van een moodboard of het opschrijven van je plannen, kan daar absoluut bij helpen.

tarot horoscoop september

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: Ridder van Pentakels

Het is in september van belang, dat je de balans gaat opmaken, Leeuw. In de zomer heb je misschien al nagedacht over je leven of carrière en daar mag je nu mee aan de slag gaan. Maak concrete plannen die realistisch en haalbaar zijn, dan is de kans groot dat je ze succesvol bereikt. Verder mogen je financiën extra aandacht krijgen. Zorg dat je inzicht hebt in je in- en uitgaven, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wees voorbereid, dat geeft je rust. Bouw sowieso rustmomenten in, zodat je de hectiek van alledag gemakkelijker aankunt. Blijf positief en laat je vooral niet gek maken. Je bent krachtiger dan je denkt.

tarot horoscoop september

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: Koningin van Kelken

De kans is groot dat je meer interesse in spiritualiteit krijgt, Maagd. Of je eigen intuïtieve of paranormale vaardigheden komen meer naar de oppervlakte. Wanneer je dat voelt, is het goed om daar extra aandacht aan te besteden. Je kunt hierin mooie sprongen gaan maken. Verder kan het zijn, dat je gevoelens en emoties opborrelen in september. Loop hier niet voor weg. Er mag nog het een en ander geheeld worden, dus ga het vooral aan. Denk je dat je dit niet alleen kunt, schakel dan professionele hulp in of praat erover met iemand die je vertrouwt. Je doet jezelf hier een ontzettend groot plezier mee. Een flinke huilbui kan eveneens louterend werken.

tarot horoscoop september

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: Page van Staven

Reken op een mooie nieuwe kans of ontmoeting deze maand, Weegschaal. Zakelijk gezien, kan er een interessante aanbieding of opdracht voorbijkomen. Word je er meteen enthousiast van, dan is het absoluut aan te raden ervoor te gaan. Dan moet het zo zijn! Ben je single, dan kan je hart plots in vuur en vlam komen te staan. Je bent zelf misschien nog het meest verrast, vooral omdat dit een totaal ander type kan zijn, dan waar je normaal gesproken op valt. Denk er niet te veel over na, dat is je valkuil als luchtteken. Laat je meevoeren door de liefde en geniet er vooral van. Dat is namelijk precies de bedoeling.

tarot horoscoop september

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: 6 van Pentakels

Het is belangrijk dat je deze maand de balans in je leven herstelt, Schorpioen. Vooral wanneer je dagelijks leven chaotisch en hectisch verloopt. Probeer een planning te maken, waar je je aan houdt. Ben daarin streng voor jezelf, dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Voorkom in ieder geval dat je jezelf voorbij gaat lopen, want dan put je jezelf onnodig uit. Verder is het ook goed om in september extra verstandig met je geld om te gaan. Weet wat je te besteden hebt en wat er in en uit gaat. Op die manier houd je de controle over je financiën, wat er verder ook gebeurt.

tarot horoscoop september

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 3 van Staven

Sta deze maand stil bij wat je dit najaar wilt doen en bereiken, Boogschutter. Je hebt de neiging om de dag te nemen zoals die komt en dat is natuurlijk prima. Alleen brengt je dat niet altijd verder. Denk na over je privéleven en je studie of carrière. Wat mis je en wat zou je graag willen? Wat heb je daarvoor nodig of wat moet je daar zelf voor doen? Dat zijn belangrijke vragen die je jezelf in september mag stellen. Wil je nog op vakantie of op reis, neem dat dan mee in je planning. Dan heb je nog meer om naar uit te kijken. Dat geldt ook wanneer je nog een cursus of opleiding wilt volgen.

tarot horoscoop september

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 9 van Zwaarden

Je hebt in september de neiging om heel veel te piekeren, Steenbok. Deze tarotkaart geeft gelukkig aan, dat dit niet nodig is. In je hoofd lijkt namelijk alles erger dan het in werkelijkheid is. Maak je je ergens zorgen over, check dan eerst de feiten. Dan kom je er vaak al snel achter, dat het zo heftig niet is. Heb je deze maand moeite om te slapen of te relaxen, dan werk of studeer je misschien te veel. Zorg dan dat je meer tijd vrijmaakt voor plezier en ontspanning. Breng tijd door met je lief of goede vrienden. Of besteed wat vaker tijd aan je hobby’s. Doe waar jij happy van wordt.

tarot horoscoop september

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: Koning van Zwaarden

De kans is groot dat je in september voor een belangrijke keuze of beslissing komt te staan, Waterman. Dit kan het een en ander voor je veranderen. Dit kan zowel met je relatie, een vriendschap of je carrière te maken hebben. Zelf weet je wel waar het om gaat. Het is belangrijk dat je niet gaat twijfelen en volledig achter je keuze gaat staan. Je hebt er echt wel goed over nagedacht. Verder kan het zo zijn dat mensen jou om raad en advies gaan vragen. Dat streelt je wel. Je hebt ook iets zinnigs te zeggen, vertrouw op je eigen wijsheid. Zie wat anderen ook bij jou zien.

tarot horoscoop september

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: XVI De Toren

Maak je op voor veranderingen in september, Vissen. Wacht je op een bepaalde verandering of doorbraak, dan kan dit echt een opluchting voor je zijn. Hier heb je dan al lang op gewacht. Is het een onverwachte verandering, dan kun je daar in eerste instantie best wel van schrikken. Toch wijst deze tarotkaart meestal op positieve veranderingen, ook al voelt dat bij aanvang niet altijd zo. Vaak zie je pas later in, wat het je gebracht heeft. Durf erop te vertrouwen dat het voor je eigen bestwil is. Soms sluiten er ramen, zodat er nieuwe deuren open kunnen gaan. Daar lijkt het voor jou deze maand op te slaan.

tarot horoscoop september

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF