fbpx

Maart horoscoop: dit hebben de sterren deze maand voor je in petto

Ben je benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de komende maand? Misschien kan je wel wat nieuwe perspectieven gebruiken. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor de maand maart?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: 9 van bokalen
Het is in maart belangrijk dat je je niet happier voordoet dan je je voelt, Ram. Vooral in je relatie en familiekring is dat belangrijk. Je doet misschien alsof alles oké is en je speelt mooi weer, ook al is het van binnen een totaal ander verhaal. Vraag jezelf eens af waarom je dat doet, je schiet er zelf namelijk niets mee op. Je maakt het alleen moeilijk voor jezelf. Deze kaart vraagt je deze maand je gevoelens te laten zien, vooral in persoonlijke contacten. Deel je zorgen en praat erover. Dan ben je daarna in staat om echt te genieten en plezier te maken. Het maakt je band met dierbaren daarbij ook nog eens een stuk hechter.

horoscoop voor maart

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: V De Hogepriester
Deze tarotkaart ‘hoort’ bij het dierenriemteken Stier en heeft dus een persoonlijke boodschap voor je deze maand. Blijf in maart in je kracht staan en bij je eigen waarden, normen en principes, wat er ook gebeurt of gezegd wordt. Hier kan namelijk aan getornd worden en dan is het dus belangrijk dat je vast blijft houden aan jezelf, jouw mening en overtuigingen. In je relatie en contacten in het algemeen is het van belang, dat je uitspreekt wat je denkt en voelt. Laat van je horen en spreek jouw waarheid. Hier kun je zelfs anderen mee inspireren of in ieder geval triggeren om ergens serieus over na te denken. Sta voor wie je bent.

horoscoop voor maart

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: Aas van Pentakels
Dit kan een zeer interessante maand voor je worden, Tweelingen. De aas van pentakels wijst namelijk op concrete, nieuwe kansen die je aangereikt worden. Dit kan een financiële kans zijn of met je job te maken hebben. Houd ogen en oren dus geopend en ben hier alert op. Neem je tijd om te onderzoeken of het echt iets voor je is en bij je past. Is je conclusie volmondig ja, durf er dan ook volledig voor te gaan. Fysiek zit je deze maand prima in je vel, het ontbreekt je niet aan energie, waardoor je veel werk kunt verzetten. Wil je dus nog iets doen aan je huis, dan is dit een geschikte maand hiervoor.

horoscoop voor maart

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: 6 van Staven
Je hebt de afgelopen maanden wellicht vaak voor anderen gezorgd of klaargestaan, Kreeft. Er was misschien weinig tijd voor jezelf. Daar mag in maart verandering in komen. Zet jezelf weer eens op de eerste plek en ga dingen doen waar je blij van wordt. Spreek af met vriendinnen, ga een weekendje weg met je lief of relax een dagje in de sauna. Je hebt het verdiend! Verder is de kans groot dat je erkenning of complimenten over iets krijgt. Wuif dit niet weg, neem dit dankbaar in ontvangst. Dit helpt je een beter gevoel over jezelf te krijgen, mocht dat niet zo positief meer zijn. Ben je single, dan is de kans aanwezig dat je gespot wordt.

horoscoop voor maart

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: XV De Duivel
Voor je gevoel kun je in een sleur beland zijn, Leeuw. Wellicht heeft dat met je job te maken, maar kan ook je relatie, je vriendenkring of hobby betreffen. Deze tarotkaart geeft aan, dat eigenlijk niets je in de weg staat om dat te doorbreken! Je kunt je bevrijden van de symbolische kettingen. Onderzoek in maart voor jezelf waar je veranderingen zou willen of meer fun. Kom dan in actie en ga ervoor. Dat kan betekenen dat je gaat solliciteren of een helder gesprek aangaat met je lief of vrienden, zodat er überhaupt iets kan veranderen. Deze kaart geeft aan dat je in maart vaker uit de band mag springen, het mag allemaal iets minder serieus.

horoscoop voor maart

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: 6 van Zwaarden
Na een paar roerige maanden, lijkt er eindelijk meer rust in je leven te komen, Maagd. Misschien heb je met je gezondheid gesukkeld, was het onrustig op je werk of waren er issues in je relatie of in een vriendschap. Wat het ook is geweest, er is eindelijk verandering op komst. Je kunt hier ook zelf aan bijdragen. Maak bewuste keuzes voor jezelf. Besteed tijd aan mensen en activiteiten die je positief opladen of waardoor je kunt ontspannen. Laat datgene dat stress veroorzaakt of niet goed (meer) voor je is links liggen en trek regelmatig je eigen plan. Dan kan dit een zeer mooie, relaxte maand voor je worden, waar weer ruimte is voor genieten.

horoscoop voor maart

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: 5 van Zwaarden
Dit kan een onrustige en stressvolle maand voor je worden, Weegschaal. Vooral in contact met andere mensen. Er kunnen wrijvingen, irritaties of zelfs ruzies zijn en daar heb je echt een hekel aan. Je hebt dan de neiging de confrontatie uit de weg te gaan of maar toe te geven, ten koste van jezelf. Durf in maart te staan voor jouw mening en overtuigingen. Dat is nodig om je niet uit het veld te laten slaan. Het gesprek aangaan is essentieel en dan op een rustige, verantwoordelijke en weloverwogen wijze. Of het nu zakelijke of privégesprekken betreft, dit is de beste koers voor je om te varen. Je wordt er alleen maar sterker en wijzer van.

horoscoop voor maart

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: I De Magiër
Deze tarotkaart I De Magiër geeft aan, dat jij de maand maart kunt vormgeven op de manier die jij wenst. Op alle vlakken in je leven. Je hebt namelijk alles voorhanden om te creëren wat je wilt. Het enige wat je daarvoor moet doen, is geloven in jezelf, je talenten, kennis en vaardigheden en de moed hebben de eerste stap te zetten! Dan is werkelijk alles mogelijk. Je barst van de energie en je intuïtie is sterk. De ideale combinatie om er een spetterende en succesvolle maand van te maken. Let op dat je niet passief wordt of je door anderen laat beïnvloeden, want dat zou jammer zijn. Volg je passie en je eigen weg.

horoscoop voor maart

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: 5 van Bekers
Je kunt in maart de neiging hebben om in het verleden te blijven hangen, Boogschutter. Misschien denk je nog vaak aan een ex of overleden dierbare. Of je zit in de: ‘ja, maar als …’ fase, betreffende een situatie of kwestie in het verleden. Hoe begrijpelijk dit misschien ook is, dit alles heeft geen positieve impact op je stemming en humeur en het brengt je ook niet verder. Deze tarotkaart vraagt je, je om te draaien, de symbolische brug over te steken en je blik te richten op de bekers die rechtop staan. Dit symboliseert de toekomst, situaties en gebeurtenissen die wel positief zijn. Maak die beweging, dan schijnt ook voor jou in maart weer de zon!

horoscoop voor maart

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: XVI De Toren
Deze kaart De Toren kan er in eerste instantie beangstigend uitzien. Weet dat tarotkaarten symbolisch bedoeld zijn en niet iets letterlijks weergeven. Deze kaart geeft aan, dat je in maart met plotselinge veranderingen te maken krijgt. Of er vindt een doorbraak plaats in iets en dat kan zelfs een echte opluchting zijn. Ook wanneer je op veranderingen zit te wachten, is deze invloed positief. Iets wat niet meer werkt of is gestagneerd, wordt nu doorbroken of opgeruimd. Er wordt als het ware ruimte gecreëerd en plaats gemaakt voor iets nieuws. Kijk voor jezelf op welk vlak deze boodschap resoneert, dit is voor iedere Steenbok anders en kan met je job, relatie of een vriendschap te maken hebben.

horoscoop voor maart

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: VIII Gerechtigheid
Maart kan op meerdere fronten in je leven een bewogen en uitdagende maand voor je worden, Waterman. Niet alleen door de invloed van deze tarotkaart, ook vanwege het feit dat transformerende planeet Pluto in maart je teken in zal gaan. Het is belangrijk dat je je niet uit het veld laat slaan, wat er ook gebeurt. Blijf trouw aan jezelf en blijf objectief naar ontwikkelingen kijken. Weeg ze af en beslis dan wat het beste voor jou is. Blijf hoe dan ook eerlijk, naar jezelf en naar anderen toe, dan kun je zelfs krachtige en positieve stappen zetten, die je in de toekomst zeker iets op gaan leveren. Houd vast aan jouw waarden, normen en principes.

horoscoop voor maart

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Aas van Staven
Dit kan een verrassende en vernieuwende maand voor je worden, Vissen. Deze aas van staven wijst op nieuwe plannen, ideeën en inspiratie. Dit kan met je job, je vriendenkring of liefdesleven te maken hebben. Daarbij is de kans dat je oplossingen vindt voor problemen groot en dat is fijn. Houd je in maart bezig met zaken en mensen waar je happy van wordt en die je energie geven. Ben je single, dan kan deze kaart op een spannende en onverwachte ontmoeting wijzen die je niet onberoerd zal laten. Sta open voor vernieuwing op alle fronten in je leven en durf daarin stappen te zetten, ook al weet je nog niet precies waar het schip zal stranden.

horoscoop voor maart

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF