fbpx

Dit heeft jouw horoscoop voor februari in petto

Ben je benieuwd naar wat jouw horoscoop te vertellen heeft over de komende maand? Misschien kan je wel wat nieuwe perspectieven gebruiken. WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt speciaal voor Wendy Online de tarotkaart van jouw sterrenbeeld. Wat staat jou te wachten voor februari?

Ram 21-3 t/m 20-4

Tarotkaart: VI De Geliefden

Op het vlak van liefde en relatie mag je een mooie maand verwachten, Ram. De kans is groot dat het thuis gezellig is en de sfeer harmonieus en hier heb je zelf voor gezorgd. Deze kaart gaat daarnaast over keuzes maken. Sta je in februari voor een belangrijke beslissing of keuze, volg dan je gevoel, je passie. Of het nu een zakelijke of privékeuze betreft, laat niet alleen je verstand zegevieren. Voor jou als vuurteken is het ontzettend van belang dat je ergens gepassioneerd of enthousiast over bent. Is dat niet het geval, laat het dan varen. Dan word je er uiteindelijk niet happy van, hoe tof het in eerste instantie ook lijkt.

horoscoop voor februari

Stier 21-4 t/m 20-5

Tarotkaart: 2 van Zwaarden

Je kunt de nodige twijfels hebben in februari, Stier. Dit kan met je job, je relatie of een vriendschap te maken hebben. Je denkt er veel over na en toch weet je niet wat te doen. Deze kaart adviseert je, je blik naar binnen te richten en de antwoorden in jezelf te vinden. Dat kun je doen door te mediteren, creatief bezig te zijn of alleen wandelingen te maken in de natuur. Dit brengt je gedachten tot rust, waardoor je kunt voelen wat je werkelijk wilt. Het is sowieso aan te raden, deze maand geregeld tijd alleen door te brengen. Om alles wat gebeurt en wat je meemaakt, voor jezelf op een rijtje te zetten. Hiermee creëer je innerlijke rust.

tarot horoscoop

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Tarotkaart: XX Het Oordeel

De kans is groot dat je in februari op een belangrijk kruispunt in je leven belandt, Tweelingen. Wellicht twijfel je over je job of relatie, de weg die je recentelijk bent ingeslagen of over de manier waarop je over bepaalde zaken denkt. Deze kaart vraagt je de situatie opnieuw te beoordelen. Waar krijg je echt een goed gevoel bij en waar word je werkelijk happy van? Dat zijn antwoorden die alleen jij kunt vinden. Sta er serieus bij stil en neem de tijd hiervoor. Dan krijg je de mogelijkheid om een nieuw pad te bewandelen dat beter bij je past of keuzes te maken die werkelijk bij je horen. Vertrouw in ieder geval je intuïtie.

horoscoop voor februari

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Tarotkaart: Aas van Staven

Deze kaart geeft nieuwe ideeën, kansen en mogelijkheden aan in februari. Wellicht een compleet nieuw begin! De aas van staven wijst vaak op een positieve ontwikkeling. Het is uiteraard aan jou of je die kans grijpt en er iets mee gaat doen. Dit is een begin, een eerste stap, een kans op succes. Daarna ligt het letterlijk in jouw hand. Voel of je er echt enthousiast over bent of zin in hebt. Dit geldt ook wanneer je als single iemand ontmoet. Ben eerlijk naar jezelf en voel of die klik er is. Zo ja, dan kun je gerust vervolgstappen zetten. Aan energie en motivatie zal het je deze maand in ieder geval niet ontbreken.

horoscoop voor februari

Leeuw 23-7 t/m 23-8

Tarotkaart: IX De Kluizenaar

Ook jij mag deze maand wat vaker de rust opzoeken en je blik naar binnen richten. Het licht laten schijnen op wat je denkt, weet, wilt of voelt. Zeker wanneer je niet weet welke richting je uit moet of welke beslissingen je moet nemen. Het antwoord ligt in jezelf en alleen jij kunt dat vinden. Laat je verder niet beïnvloeden door anderen, vertrouw op je eigen wijsheid en ervaring, zoals deze Kluizenaar dat doet. Juist wanneer je een beslissing moet nemen of keuzes moet maken, is het van belang dat het die van jou zelf zijn, dan krijg je er namelijk niet snel spijt van. Heb je behoefte aan tijd alleen, gun jezelf dat dan.

horoscoop voor februari

Maagd 24-8 t/m 22-9

Tarotkaart: XIII De Dood

Allereerst, deze kaart voorspelt NOOIT letterlijk de dood of een overlijden, de tarotkaarten zijn symbolisch bedoeld, dus weet dat. Ben hier dus niet bang voor. Je bevind je in februari in een soort overgangsfase, een verandering die langzaam maar zeker plaatsvindt. Dit kan uiteraard met allerlei facetten in je leven te maken hebben, dat is voor iedere Maagd anders. Wellicht vinden er veranderingen plaats op je werk, in je familie of vriendenkring. Veranderingen zijn nu eenmaal onvermijdelijk. In plaats er bang voor te zijn of ertegen te strijden, kun je het beter laten gebeuren. Daardoor laat je los en schep je ruimte voor iets nieuws. Als Maagd kun je moeite hebben met veranderingen, je weet graag waar je aan toe bent. Heb vertrouwen in een goede afloop, want dit is meestal het geval.

horoscoop voor februari

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Tarotkaart: Aas van Pentakels

Deze aas van pentakels belooft in februari een concreet nieuw begin, Weegschaal. Dat kan een nieuw aanbod zijn, extra geld of een andere job. Hoe dan ook, het word je aangereikt. Net zoals voor de Kreeft, is het van belang wat jij ermee gaat doen. Grijp je het aan of laat je het op z’n beloop. Als Weegschaal kun je wikken en wegen als geen ander, waardoor je de boel kunt stagneren en dat zou jammer zijn. Sommige kansen krijg je maar een keer, dus volg vooral je onderbuikgevoel en ga ervoor wanneer het echt goed voor je voelt. Vaak krijg je meer spijt van dingen die je niet gedaan hebt, dan wel.

horoscoop voor februari

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Tarotkaart: X Rad van Fortuin

De kaart voor februari is hetzelfde voor jou als je jaarkaart voor 2023, X Het Rad van Fortuin! Dat betekent dat je deze maand te maken krijgt met de thema’s die ook voor het hele jaar gelden. Het kan een chaotische maand voor je worden met veel onrust. Het is belangrijk dat je je niet laat leven of beïnvloeden door anderen, dat is namelijk precies datgene dat die hectiek creëert! Houd je eigen doelen in de gaten en houd daaraan vast, wat er ook om je heen gebeurt. Neem hoe dan ook het heft in eigen hand deze maand, dan kun je zelfs mooie resultaten behalen en successen boeken op welk vlak dan ook.

horoscoop voor februari

Boogschutter 23-11 t/m 21-12

Tarotkaart: Page van Staven

Dit is een uitstekende maand voor jou om nieuwe plannen en ideeën te onderzoeken, Boogschutter. Loop je al een tijdje rond met een plan of idee, ga daar dan mee aan de slag. Dit kan met je huis, je job of een ander project te maken hebben. Werk het uit, praat er met anderen over of ga op onderzoek uit. Dan weet je of het levensvatbaar is en verstandig om er tijd en energie in te steken. Verder is dit een prima maand om vakantieplannen te maken. Dit kan voor wintersport zijn, een weekendje weg of je zomervakantie. De voorpret brengt je al veel plezier en dat is dan alvast meegenomen.

horoscoop voor februari

Steenbok 22-12 t/m 20-1

Tarotkaart: 6 van Zwaarden

In februari kom je in rustiger vaarwater terecht en dat kan een verademing zijn, Steenbok. Zeker wanneer je hectische en pittige tijdens achter de rug hebt. Deze afbeelding laat zien, dat je daar deze maand langzaam maar zeker van wegvaart. Zijn er nog obstakels in je leven die deze rust in de weg zitten, ga daar dan mee aan de slag. Maak keuzes voor jezelf of hak knopen door. Daarmee creëer je ook rust in je hoofd. Je krijgt nu de kans om schoon schip te maken en je leven meer op jouw manier in te richten. Grijp die kans en vaar lekker je eigen koers, dan ga je je steeds happier voelen op alle fronten.

horoscoop voor februari

Waterman 21-1 t/m 19-2

Tarotkaart: XII De Gehangene

Net als bij de Schorpioen, heb jij deze maand ook dezelfde tarotkaart als je jaarkaart, namelijk XII De Gehangene. De kans dat er deze maand al een keerpunt in je leven plaats gaat vinden, is groot. Dit kan een nieuwe fase in je leven zijn of een nieuw begin, zowel zakelijk als privé. Zie het ook zo, ook al lijkt het in eerste instantie anders. Anders tegen dingen aankijken kan deze maand helpen. Dingen anders doen dan je normaal gesproken zou doen. Daarmee doorbreek je oude patronen en krijg je zelfs nieuwe inzichten. Het kan zelfs bijdragen aan het vinden van een oplossing voor een probleem.

horoscoop voor februari

Vissen 20-2 t/m 20-3

Tarotkaart: Koningin van Zwaarden

Voor jou als Vissen is het belangrijk dat je deze maand knopen gaat doorhakken. Zeker wanneer je ergens al lange tijd tegenaan hikt, is nu de tijd toch echt aangebroken om daar wat aan te doen. Ook al is het lastig, uiteindelijk lucht het op en creëer je eindelijk die ruimte en rust voor jezelf. Kies in februari vaker voor dingen die jij wilt, in plaats van je aan te passen aan anderen. Dan wordt het voor jou ook allemaal een stuk leuker. Neem vaker de leiding en toon initiatief, dan wordt het een prettige maand met toffe belevenissen, ook op sociaal vlak. Bepaal zelf wat goed voor je is.

horoscoop voor februari

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF