fbpx

Deze voedingsproducten zorgen voor een goed en gezond leven

Wij houden van gezond eten! Deze producten zijn echt supergezond. Wist jij bijvoorbeeld dat hete peper goed is voor je hart? 

Granaatappel

Vitamine C voorkomt rimpeltjes door de zon en helpt je huid stevig te houden. De krachtige anthocyanidinen en het ellaginezuur in dit fruitje werken samen, waardoor huidcellen zich sneller vernieuwen en jij dus een glad huidje krijgt!

Walnoten

Walnoten zijn de gezondste noten. De vezels zorgen voor een gezond cholesterolgehalte en een goede spijsvertering.

Blauwe bessen

Blauwe bessen bevatten, net als cranberry’s, stoffen die bepaalde bacteriën beletten om zich aan de wand van de urineweg te hechten. Dit kan nuttig zijn bij het voorkómen van urineweginfecties.

Hete peper

Hete peper is goed voor het hart, omdat het tryclyceriden bevat. Deze stof speelt een belangrijke rol bij de stofwisseling van de mens en heeft een cholesterolverlagende werking. De bloedvaten worden door hete peper elastisch gehouden en dat voorkomt cholesterolaanslag aan de bloedvaten.

Vis

De vetzuren in vis beschermen je lichaam tegen hart- en vaatziekten. Onverzadigde vetzuren heb je nodig voor de opbouw van cellen en voor je weerstand. Ook verlaagt onverzadigd vet het cholesterolgehalte in je bloed.

Avocado

Helpt bij een hoge bloeddruk en maakt de huid soepeler. Dit komt doordat avocado’s veel carotenoïden bevatten. Dit stofje voorkomt veroudering en beschermt tegen de schade van UV-stralingen. Ook wortels bevatten veel van deze stof. Het is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor je ogen.

Pure chocolade

Pure chocolade stimuleert de bloedsomloop. Dit komt door de sterke antioxidanten die het bevat. Ook heeft pure chocolade een ontspannend effect op de bloedvaten en verlaagt het de bloeddruk. We love chocolate!

Volkoren granen

Alle vezels, mineralen en antioxidanten verminderen de kans op kanker en hart- en vaatziekten. Graanvezels dragen bij aan een goede darmwerking en verlagen het risico op ziekten, zoals darmkanker, hartziekten en diabetes type 2.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF