fbpx

Deepak Chopra: ‘De laatste jaren ben ik zielsveel gaan houden van Yoga in al haar facetten’

Ben jij toe aan nog meer inzichten over sociale en emotionele intelligentie? Dan heb jij geluk. Sinds deze week is het nieuwe boek van bestsellerauteur Deepak Chopra uit. Samen met yogadocent Sarah Platt-Finger schreef hij ‘Leven in het licht’, een 6 weken-programma gebaseerd op filosofie van raja-yoga. 

Leven in het licht

Deepak is dankbaar dat hij door de jaren heen steeds meer met yoga is gaan beoefenen. Dagelijks doet hij een hatha yoga sessie. In het boek vertelt Deepak wat Koninklijke Yoga precies inhoudt. Daarnaast geeft hij verschillende tips om in het licht te zijn. Hoewel dit de basis is, is dit niet het enige wat je leest in dit verdiepende boek. Sarah brengt het voor jou in de praktijk met 50 activerende yogahoudingen. Moeilijk denken hoeft niet, want er zitten ook genoeg oefeningen in voor beginners. Én er staan duidelijke illustraties bij elke oefening. Naast de uitleg, staat er ook bij waar het goed voor is, hoe je het therapeutisch kan toepassen en handige tips. Doe bijvoorbeeld de houtvuurhouding voor minder psychische spanning, maar ook bij klachten rondom de overgang. De liggende torsie is juist goed voor je spijsvertering en is een soort massage voor de ingewanden. Kortom: dit 6-weken programma helpt je om beperkende en belemmerende gewoonten en gedachten te doorbreken en het licht van bewustzijn op alle aspecten van je leven te laten schijnen.

‘Je leeft al in het licht, alleen niet de hele tijd. Het licht van leven is altijd bij je, omdat het licht je ware aard is, je ware zelf.’
– Deepak Chopra

‘Leven in het licht’ is uitgegeven bij Altamira en voor 24,99 te koop via deze link.

Deepak Chopra



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF