fbpx

De zondagochtend van Barbara Sloesen: ‘Je moet niet op zoek gaan naar de liefde, het komt vanzelf naar je toe.’

Zwaar verliefd, Kwestie van geduld en Alles is zoals het had moeten zijn. Barbara Sloesen steelt de show met de ene na de andere Nederlandse romantische comedy. Nu is ze ook te zien in de nieuwste film ´Happy Single´, en vertelt ze in deze Zondagochtend van over de liefde en haar ochtendrituelen.

Wat betekent de film ´Happy Single’ voor jou?

´De afgelopen twee jaar heb ik het best druk gehad met de film Happy Single. Met Jamie Grant, die de hoofdrol speelt in de film, heb ik al eens een keer mee mogen werken tijdens de film Zwaar Verliefd. Om haar nu een hoofdrol te zien pakken in deze film vind ik schitterend.´

´Als ik terugdenk aan deze draaiperiode vond ik dat wel een gekke tijd. Ik kwam net uit een relatie van zeven jaar en ik was weer voor het eerst een paar maanden single, dit was tijdens de draaiperiode van Happy Single. Kort daarna leerde ik mijn huidige vriend kennen. Inmiddels ben ik al bijna twee jaar gelukkig samen met mijn vriend.´

Heb je advies voor mensen die op zoek zijn naar de liefde?

´Liefdesadvies geven vind ik altijd moeilijk, maar als er iets is dat ik mensen wil meegeven is het dat je niet op zoek moet gaan naar de liefde, het komt vanzelf naar je toe. Blijf trouw aan jezelf en sta ervoor open om andere mensen te ontmoeten. Dan pas ga je diegene vinden die perfect bij jou past. Daar geloof ik eigenlijk wel heilig in.´

Vind je vrije dagen belangrijk?

‘Absoluut! Maar als ik eenmaal in de flow zit van een draaiperiode denk ik eigenlijk niet eens meer aan vrije dagen… Je raakt dan zo gewend aan dat je na een werkdag echt alleen thuis komt om te slapen, voor je het weet ben je weer aan het werk. Maar je krijgt overdag enorm veel energie van je collega’s en je weet dat je iets moois aan het maken bent. Meestal krijg ik pas achteraf het besef van ‘wow, dat was echt wel even een drukke periode’, dan vind ik rustmomentjes en balans heel fijn.

Hoe ziet jouw zondagochtend eruit?

‘Een ochtendroutine heb ik eigenlijk niet. Ik kan echt genieten van een hele dag niksen. Ik vind het heerlijk om op een vrije ochtend lekker lang in bed te blijven liggen. Soms haal ik dan nog wel even een koffietje die ik dan in bed opdrink. Ik heb ook een klamboe boven mijn bed, waardoor het net lijkt alsof ik in een tentje zit! Wel moet ik zeggen dat als ik weer een drukkere agenda heb, ik ook degene ben die heel vroeg de deur uitgaat en dan even gaat sporten. Met mijn werk is je zondagochtend namelijk niet altijd gegarandeerd een vrije ochtend.’

 Waar kunnen we je ’s ochtends echt voor wakker maken?

‘Ik zei toevallig laatst nog tegen iemand dat je voor oesters mij altijd wakker mag maken. Klinkt heel weird misschien maar ik kan daar toch zó van genieten. Dus ja, ook op zondagochtend mag je me wakker maken voor oesters.’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF