fbpx

De Wish Journey van Mila (14): ‘Mijn droom is om de nieuwe Jochem Myjer te worden’

Mila (14) is geboren met verschillende afwijkingen. Zo heeft zij een hartklepafwijking, botafwijkingen en ernstig gehoorverlies. Toch weet ze hier goed mee om te gaan. Haar geheim? Humor! Jochem Myjer is haar grote voorbeeld. Het liefst zou ze leren om net zulke goede grappen te maken als hij. Mila’s droom is om een show van Jochem bij te wonen, waarna hij haar alles vertelt over grappen maken. Wij volgen de komende tijd de Wish Journey van Mila.

Even voorstellen

Mila ziet er wat anders uit dan haar leeftijdsgenoten van veertien en dat is soms best moeilijk. Daarom hangt haar kamer vol notities die haar kracht geven en haar er aan helpen herinneren dat ze er toe doet.

Briefjes Mila

Toch probeert ze altijd vrolijk te blijven. Ook wanneer ze wordt aangestaard wat ze eigenlijk een beetje vervelend vindt. Zij vindt dat er wel grapjes gemaakt mogen worden over ziek zijn. Humor is voor Mila het allerbelangrijkste in het leven. Het helpt haar om om te gaan met de uitdagingen van haar hart- en botafwijkingen.

Dream big

Om haar droom in vervulling te laten gaan, is Mila druk aan het oefenen met het maken van grapjes. Uiteindelijk wil ze toch samen met Jochem Myjer grappen maken. Daar is wel wat oefening bij nodig. Bekijk hier de grapjes van Mila:

Over Make-A-Wish

Make-A-Wish zet alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en kracht geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo worden herinneringen gemaakt die een leven lang mee gaan.

In de volgende blog zie je hoe bekende Nederlanders, waaronder André van Duijn, Mila helpen bij het maken van goede grapjes! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF