fbpx

De wens van Milan kwam uit in het magische Disneyland Parijs

In Disneyland Parijs heeft Milan (5) de tijd van zijn leven gehad. Vanaf het begin tot het eind van de reis was alles perfect geregeld en kon Milan enorm genieten van het magische Disneyland Parijs, samen met zijn ouders en opa en oma. Hij mocht eindelijk Mickey Mouse ontmoeten!

Spanning

Milan kon in de taxi onderweg naar Disneyland Parijs zijn enthousiasme al moeilijk verbergen. Vol spanning vroeg hij regelmatig of we er al bijna waren of hoe lang het nog duurde. Bij aankomst bij het hotel in Disneyland Parijs werden ze erg goed ontvangen en kon Milan niet wachten om zijn mooie hotelkamer te zien.

De eerste dag

Dan eindelijk naar het park. Milan zijn favoriete Disney figuur is Mickey Mouse en dus gingen ze direct op zoek. De eerste dag uiteraard al heel veel prachtige indrukken in het magische Disneyland Parijs. Uiteindelijk moest Milan de eerste dag nog wel even wachten op een ontmoeting met Mickey, die nog niet was gevonden. Milan’s moeder: ‘Wij hadden met Milan voorrang bij de attracties en foto-momenten. Ook kreeg Milan iets langer de tijd met de Disney-figuren, wat hij geweldig vond.’

Mickey Mouse

De tweede dag was het dan eindelijk zover; ze vonden Mickey Mouse! Uiteraard was er een mooie foto gemaakt. De rest van de dagen was de brede glimlach niet meer van zijn gezicht te krijgen. Bij de vraag of Milan in Disneyland verder nog wensen had, was hij daarna heel duidelijk: “Nee hoor”, oftewel; wens vervuld! Overal in het park wilde Milan cadeautjes kopen als hij iets moois zag. De moeder van Milan zegt: ‘In Disneyland hebben wij een mooie Mickey Mouse kinderkoffer gekocht voor Milan. Iedere keer als hij voor een behandeling in het ziekenhuis moet blijven wil hij de koffer meenemen, het lijkt hem een vertrouwd gevoel van leuke herinneringen te geven. Wij hebben enorm genoten in Disneyland, een magisch paradijs en in het bijzonder voor jonge kinderen. Milan heeft het deze dagen zo naar zijn zin gehad dat hij even kon vergeten dat hij ziek is.’

Coop en Make-A-Wish

Wensen laten uitkomen van zieke kinderen: iets mooiers is er niet in de feestmaand. In december hebben CoopMake-A-Wish en ambassadrice Wendy van Dijk een mooie samenwerking en maken zij vier kinderen gelukkig met het vervullen van hun decemberwensen, want samen maak je het verschil.

Lees hier meer over de bijzonder samenwerking in de maand december.

https://www.instagram.com/p/B6iBCXDCmEg/

https://www.instagram.com/p/B6Szrdwlp9r/

Lees hier de wens van Liselotte.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF