fbpx

De mooiste trouwlocaties

Wist je dat op Valentijnsdag, de dag van de liefde, traditiegetrouw veel huwelijksaanzoeken plaatsvinden? Ben jij ten huwelijk gevraagd en mag je nu gaan nadenken over jullie grote dag? Droom je over een bijzonder plekje om te trouwen, een bruiloft in het buitenland of heb je nog helemaal geen idee? Laat je hart sneller kloppen met deze trouwlocaties, de perfecte plekjes voor de mooiste dag van je leven.

Het ja-woord in Nederland

Op het Twentse platteland ligt Erfgoed Bossem, een in bedrijf zijnde boerderij waar je ook kunt trouwen. In de wei, in het bos of in het hooi, bijna alles kan! En hoe bijzonder, je kunt met familie en vrienden blijven slapen. Kies dan voor jezelf voor een Sterrenkubus, zodat je tijdens je huwelijksnacht naar de sterren kunt staren.

ww.erfgoedbossem.nl

Vive la France

Geef je trouwdag een vleugje Franse romantiek en trouw bij Domaine de Savigny in de Bourgogne. Alles is aanwezig voor een op en top romantische dag. Lange tafels tussen de appelbomen, een feest met je blote voeten in het gras: dit is la douce France, grijp je kans!

www.bruiloftinbourgogne.com

Drie dagen feest

Verzamel familie en vrienden en reis af naar L’Abbaye du Palais in Midden-Frankrijk. Zeg ja in het idyllische kapelletje, brengen uren door aan mooi gedekte tafels om samen te genieten van de culinaire hoogstandjes, lummel lekker lui aan de rand van het zwembad en vier feest, bij voorkeur drie dagen lang!

www.abbayedupalais.eu/bruidsfeesten

Spaanse fiësta

Vrolijk en kleurrijk, zo is 123Olé in Spanje het beste te omschrijven. Een beetje gipsy, een vleugje Nederland en een snufje kunst en kitsch. Gezelligheid gegarandeerd wanneer je trouwt onder de Spaanse zon. Zie je het al voor je? Volgens Spaanse traditie eindeloos lang tafelen, zingen en dansen? Ik zeg Sí!

www.123ole.nl/trouwen-events/

Portugees feest

In Noord-Portugal ligt tussen de wijngaarden Casa Fontelheira. Kies je voor een ceremonie aan de rand van het zwembad, tussen de druiventrossen in de wijngaard of op de romantische binnenplaats? Een diner aan lange tafels, ontbijten in de zon… nooit meer naar huis!

www.casafontelheira.com/nl_NL/trouwen/

Na je trouwdag overnachten op een bijzonder plekje, in een unieke bruidssuite? Op Bijzonderplekje.nl vind je de meest romantische adressen voor ‘de nacht van je leven’.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF