fbpx

De 5 tips van Arie Boomsma om op vakantie in beweging te blijven

Op vakantie trap je al snel in de valkuil van hele dagen luieren. Beter is het om er je sportritme vast te houden. Arie geeft vijf tips om in het buitenland lekker en ludiek bezig te blijven.

1. Bereid je goed voor als je op vakantie gaat

Boek een hotel met een gym, of kijk van tevoren wat de mogelijkheden zijn om te sporten in de omgeving van je vakantieadres.

2. Zorg dat je dagelijks aan voldoende beweging komt

Op vakantie is het makkelijk je te laten verleiden tot dagenlang luieren. Zoek het evenwicht tussen rusten en bewegen. Je wilt uitgerust en energiek thuiskomen. Dat lukt het best als je voldoende beweegt.

3. Huur geen auto

Tenzij het echt niet anders kan natuurlijk. Maar zoek eerst uit of je niet lekker alles kunt lopen in je vakantieomgeving. Of huur een fiets.

4. Bedrijf de liefde

Ben je met een partner op vakantie, doe er dan je voordeel mee dat je niet hoeft te werken, hele dagen samen bent en geen, of minder, zorgen aan je hoofd hebt. Seks is goed voor je relatie, en als bewegingsvorm zeker ook voor je lichaam. Kijk uit dat je het geen work-out noemt in gesprekken met je partner, maar doe je best veel te vrijen op vakantie.

5. Neem een spel mee

Een bal, van die houten rackets… het kan van alles zijn. Als je er maar voor in beweging moet komen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF