fbpx

Behoefte aan een citytrip richting ontspanning? Dit is The First-Aid Self-Care Retreat

Er is zoveel gaande in de wereld, waar je zelf niet veel invloed op hebt. Maar het kan wel zijn dat je daardoor heel veel voelt. Ben jij snel geprikkeld? Slaap je slechter? Uit balans? Acuut me-time nodig? Lauri, founder van One Day Retreat Ibiza en online magazine Nyepi, heeft daarom een First-Aid Self-Care Retreat opgezet. Om helemaal tot jezelf te komen en even echt te ontspannen. In deze blog legt ze jou precies uit wat deze retreat inhoudt. 

Oh zo cliché, maar waar: ik ontdekte yoga pas toen het te laat was

Toen ik door rouw in een diepe put zat waar de hele wereld op geparkeerd leek te staan, ontdekte ik wat yoga voor mij kon doen. Niet alleen de houdingen, juist ook de levenswijze en filosofie erachter. Na een retreat gevolgd te hebben wist ik: dit wil ik ook gaan doen. Mijn baan als redacteur voor modebladen paste mij (in die periode) niet meer en ik besloot bij het begin te beginnen: een opleiding tot yin yogadocente. Deze stijl had mij immers het meeste geholpen toen ik depressief, down en alles behalve mezelf was. Later volgden nog vijf yogadocentenopleidingen, een verhuizing naar Ibiza én mijn eigen platform Nyepi. Achteraf kan ik zeggen dat de transformerende yogadocentenopleidingen en een bezoek aan een medium het grootste deel van mij depressie hebben opgelost. Wilskracht was de laatste factor.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de kracht van de mind. Die bepaalt immers hoe jij de wereld ziet en hoe jij je voelt. Nee, ik ben ook niet 365 dagen per jaar happy én dat is ook geen reëel streven.

Thuiskomen bij jezelf

Het kan zijn dat je ineens allerlei (nieuwe) rollen speelt, lesgeeft aan je kinderen. Of dat juist alle dagen op elkaar lijken. De verveling of eenzaamheid toeneemt. Je jouw geliefde werk niet meer kunt doen. Er is niets zo funest voor de mind als sleur. Wie elke dag hetzelfde doet, denkt elke dag hetzelfde en voelt zich elke dag hetzelfde. The First-Aid Self-Care Retreat is er om dit te doorbreken én om een moment van ontspanning te creëren. Ook als je slechts vijf minuten me-time per dag weet vrij te maken. De online retreat bevat allerlei tools die je dagelijks praktisch kunt inzetten. Voor hernieuwde energie, diepe ontspanning in je lijf en vooral meer rust in je hoofd. Zie deze retreat als een mini-escape of een citytrip met je beste vriend(in), waarna je weer helemaal opgeladen thuiskomt bij jezelf.

Dit is The First-Aid Self-Care Retreat

De online retreat is zo opgebouwd dat je hem in twee en half uur achter elkaar kunt volgen, of kies een onderdeel uit jouw EHBO-kist. Deze zit vol met ademhalingsoefeningen, Yoga Nidra-sessies en meditaties. Het fijne én unieke aan de online retreat is dat je slechts eenmalig een betaling doet (€ 47), waarna je drie maanden lang toegang krijgt tot de beveiligde omgeving.

De inhoud van de online retreat

✓ Een yogasessie van een uur (yin&yang).
✓ Drie ademhalingsoefeningen voor meer energie of om stress te verlagen.
✓ Negen First Aid self-care tools.
✓ In totaal 29 minuten aan meditaties.
✓ Drie diep ontspannende en zelfhelende Yoga Nidra-sessies (is Savasana jouw favoriete pose? Dan word je hier heel blij van).
✓ Self-care journal opdrachten.
✓ Mini-masterclass vol tips, tricks, tools en een beetje fun.
✓ 11 positieve affirmaties.

Dit levert de First-Aid Self-Care Retreat je op

✓ Hernieuwde energie
✓ Minder stress in je lijf
✓ Meer rust in je hoofd
✓ Tools om op te laden
✓ Innerlijke balans
✓ Een dagelijks moment van self-care
✓ Betere connectie met je intuïtie
✓ Ontspanning op het diepste niveau

Keer je aandacht naar binnen met deze online retreat die voelt als een citytrip richting ontspanning…

Hier vind je meer informatie over The First-Aid Self-Care Retreat

Wil je nu meteen beginnen aan jouw innerlijke reis? Klik dan hier. Wil je niet alleen op reis, maar samen met een dierbare? Dan betaal je slechts € 77 voor tweemaal toegang tot deze retreat.

de persoonlijkheidstestLauri Berkhoudt

Lauri is een dromer, maar maakt ze ook graag waar. Zo is ze twee jaar geleden naar Ibiza verhuisd, waar ze One Day Retreat Ibiza begonnen is met haar vriend. Een platform zoals Nyepi was haar tweede droom en ook deze heeft inmiddels vorm gekregen.

Met Nyepi wil Lau mensen al zo jong mogelijk bewust maken. Zodat ze iets liever voor zichzelf zijn en daarmee ook voor anderen. Ze wou dat ze sommige tools al veel eerder had geweten, daarom deelt ze deze nu graag met jou. Dit doet ze met veel humor en zelfspot. Ze vindt namelijk dat veel ‘spirituele’ mensen zichzelf zo serieus nemen. Ze ontzeggen zichzelf van alles en oordelen stiekem toch ook. Lau oordeelt zo min mogelijk en houdt zichzelf in balans door enerzijds veel te mediteren, de stilte op te zoeken en de natuur in te trekken. Daartegenover staan soms avonden die in de ochtend overgaan, waarbij het zomaar kan zijn dat ze met lamp en al naar beneden valt. Dit alles vormt voor haar een leven in balans. Waarom zou het een het ander uitsluiten?

Meer over geluk lees je hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nyepi (@nyepimagazine)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF