fbpx

Begin het jaar goed! 3 fijne tips voor lichaam en geest

Hoe staat het ervoor met je goede voornemens voor 2023? Natuurlijk moet je altijd goed voor jezelf zorgen maar zo’n start van het jaar voelt altijd weer als een soort nieuw begin. En deze fijne tips voor lichaam en geest gaan hieraan mee helpen. Denk aan een goede lichaamsverzorging, sap kuur of yoga les. Wij houden ervan!

Feeling Goods verzacht, verzorgt en verwent

Met deze prijswinnende vegan face & bodyscrub verwijder je alle dode huidcellen op je hele lichaam. Resultaat: een zijdezachte huid! De scrub is helemaal biologisch afbreekbaar en is gemaakt van (GMO-vrij) mais, goudsbloem, kamille en meiroos. Feeling Goods heeft nog veel meer fijne verzorgingsproducten in haar assortiment met uitsluitend hoogwaardige natuurlijke en biologische ingrediënten.

Voor vrouwen & mannen, gecertificeerd én betaalbaar. www.feelinggoods.nl

Face bodyscrub Feeling Goods Begin het jaar goed! 3 fijne tips voor lichaam en geest

Voel je goed met de Detox-sapkuur van JUIZS!

Wil jij in 2023 afvallen en je gezondheid verbeteren? Doe dan een detox-sapkuur bij JUIZS!

Klanten van JUIZS geven aan dat ze zich na het doen van een JUIZS detox-sapkuur veel fitter en energieker voelen, gemiddeld 0,5 kg tot 1 kg per dag zijn afgevallen en met het persoonlijke voedingsadvies veel tips hebben gekregen hoe ze de gezondere levensstijl kunnen volhouden!

Gebruik kortingscode: WENDY25 en krijg 25% korting op een All Day 5 dagen detox-sapkuur! Wanneer start jij? juizs.nl/sapkuur-all-day-5-dagen

2786 Begin het jaar goed! 3 fijne tips voor lichaam en geest

(Hot) Yoga & Vitaliteit

Urban Life Health Centre is een compleet (Hot) Yoga & Vitaliteit centrum, ter verbetering van jouw gezonde levensstijl. Je kunt er terecht voor (Hot) yoga, heerlijke massages, pedicures, facials, coaching, workshops en Yoga retreats. Kies bewust voor een gezonde levensstijl en ervaar de voordelen, zoals soepele spieren en ontspanning, bevorderingvan herstel van blessures en de verhoging van fysieke & mentale kracht. Volg de lessen online of in Zoetermeer.

Reserveer een proefles via welcome@ulhc.nl of ga naar urbanlifehealthcentre.com voor meer informatie!

Unknown Begin het jaar goed! 3 fijne tips voor lichaam en geestWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF