fbpx

Aspergebox van Pascale Naessens

Aspergebox van Pascale Naessens

Pascale is een lifestyle-icoon, gevierde kookboekenauteur en bekende keramiste. Al 10 jaar lang is ze de bestverkopende kookboekenauteur in België, haar boeken zijn vertaald in het Frans en Engels, dit jaar ook één in het Chinees. Ze staat vooral bekend om haar romantische en gezonde keuken. In België hebben haar boeken als het ware een gezondheidsrevolutie teweeggebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze er gezonder en slanker bij worden.

Na het grote succes van de Paasbox, hebben Pascale en Aramark besloten een tweede make-away box uit te brengen: de Aspergebox van Pascale Naessens.

In deze box zit een heerlijk drie gangen diner voor twee personen*, gebaseerd op de bijzondere recepten van Pascale.

Onze chefs hebben het voorwerk gedaan, zodat u de gerechten alleen nog hoeft op te warmen en snel kunt beginnen met genieten.
Smakelijk eten!

MAIN vege thumbnail Groot Aspergebox van Pascale Naessens

Geniet van het Asperge seizoen met een feestelijk drie-gangen diner.

In deze box zit een heerlijk drie-gangen diner voor twee personen, gebaseerd op de bijzondere recepten van Pascale. Daarbij is het ook mogelijk om een bijpassende wijn toe te voegen aan uw bestelling en/of een kindergerecht, zodat de hele familie mee kan genieten!

Voorgerecht: Asperges met Burrata, noten/zadencrackers en basilicum olijfolie
Hoofdgerecht: Duo van asperges met gegrilde zeebaars op oosterse wijze of
Vegetarisch hoofdgerecht: Duo van asperges met Shiitakes op oosterse wijze afgewerkt met rauw gemarineerde asperges
Nagerecht: Asperges met aardbeien, limoen en blauwe bessen
Kindergerecht (optioneel): Kip met rijke tomatensaus en gebakken koolrabi + chocolade mousse
Wijn (optioneel): Domaine de Gascogne, domaine de Pellehaut ‘Chardonnay’

Deze gerechten zijn allemaal met de grootste zorg en vers bereid. Ze kunnen geconsumeerd worden t/m 6 juni. Het is bij deze box helaas niet mogelijk de gerechten in te vriezen.

ALLERGIEËN
De gerechten bevatten eieren, hazelnoten, melk, pijnboompitten, selderij, sesam en soja

Waarom Pascale Naessens?

Pascale Naessens heeft – net als wij – een passie voor gezond, lekker en puur eten. Daarbij is kwaliteit voor ons beide van groot belang. Wij zagen dan ook meteen een match en vinden het heel bijzonder dat wij deze Aspergebox samen met Pascale hebben mogen ontwikkelen. Haar recepten zijn zeer inspirerend en wij hopen dat u net zo van de gerechten geniet als wij.

pascale2 Aspergebox van Pascale Naessens

Pascale Naessens is op 4 juni jarig en viert dit graag met jou. Daarom zit er in elke box een cadeautje: een kleine kom van de servieslijn van Pascale Naessens.
De servieslijn van Pascale kreeg de naam ‘Pure’ en onderscheidt zich door haar kleur, organisch ontwerp en levendige glazuurlaag.
*Deze kom is vaatwasserbestendig

kom pascal Aspergebox van Pascale Naessens

Geniet van deze heerlijke, natuurlijke keuken. Eet groenten, fruit, vis, vlees, noten, zaden en goede vetten, wees matig met zetmeel. Vermijd suikers, geraffineerde granen en bewerkte voeding. Voed je microbioom. Eet als je honger hebt, drink als je dorst hebt. Relax, beweeg en slaap goed. Maak connectie met jezelf. Volg je intuïtie.

Wat is er uniek aan mijn keuken?
Ik kook met natuurlijke, volwaardige ingrediënten die je lichaam voeden en verzadigen. Het is een lichtverteerbare keuken maar zeker geen light-keuken. Brood, aard appelen, rijst, etc. zul je bij mij niet vinden maar daarentegen wel gezonde vetten en onbewerkte voedingsmiddelen.

Het resultaat is een mooie, kleurrijke en eerlijke keuken, waarvan je blij en gelukkig wordt omdat je weet dat iedere hap lekker en gezond is, je energie geeft en goed is voor je lijf en lijn. Ik omschrijf mijn keuken als gematigd koolhydraatarme – mediterrane voeding.

Displaybanner NL Aspergebox van Pascale Naessens
Voorgerecht
Voorgerecht
MAIN thumbnail Groot Aspergebox van Pascale Naessens
Hoofdgerecht
Nagerecht
NagerechtWENDY Voorjaarsspecial

Manifesteer je eigen leven


Een special vol mooie interviews over het vinden van je levenskracht en het creëren van je eigen succes. 
[instagram-feed feed=1]
[instagram-feed feed=1]

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF