fbpx

Alle (kerst)ballen verzamelen! Intratuin zamelt kerstballen in voor een schitterende kerst voor iedereen

Her en der worden de eerste kerstspullen alweer uit de kast getoverd. Net als vorig jaar zijn we er extra vroeg bij met het versieren van ons huis (en tuin) met fonkelende lichtsnoeren en glimmende kerstballen. Hopelijk zijn digitale kerstdiners dit jaar verleden tijd en kunnen we weer gewoon bij elkaar op bezoek. Om écht iedereen een schitterende kerst te bezorgen, roept Intratuin op om alle ballen te verzamelen en je oude kerstballen in te leveren bij één van hun inzamelpunten.

In samenwerking met Het Goed, de grootste kringloopketen van Nederland, zorgt de groenspecialist er met deze actie voor dat ook degene die het iets minder breed hebben toch een uitbundig versierde kerstboom kunnen optuigen deze feestdagen. Dus verzamel deze winter al je oude ballen en maak een ander blij, Xmas for all! Kijk hier voor een inzamelpunt bij jou in de buurt.

Intratuin zet in op verbinding: van geven wordt iedereen blij

Na meerdere periodes van lockdown en vele digitale ontmoetingen is wel gebleken hoe belangrijk het is om met elkaar in verbinding te staan. Meer dan ooit tevoren hebben we ons het afgelopen anderhalf jaar ingezet voor anderen. En als het aan Intratuin ligt eindigt deze tendens nog niet. Aankomende kerst staat bij de groenspecialist verbinding met de medemens centraal. Kerst moet voor iedereen een vrolijke feestperiode zijn en daarom roept Intratuin in samenwerking met Het Goed iedereen op om zijn oude kerstballen in te leveren. Het idee is simpel: lever je oude kerstballen in en Intratuin zorgt ervoor dat het goed terecht komt. Hiermee wordt de levensduur van het product verlengd en maak je tegelijkertijd een ander blij!

Alle ballen verzamelen

Om iedereen van een schitterende kerst te voorzien opent Intratuin vanaf 1 november in al haar vestigingen een inzamelpunt voor je oude kerstballen. Het tuincentrum zorgt ervoor dat er mooie kerstpakketten van worden gemaakt voor gezinnen die het wat minder breed hebben. Om de pakketten zo compleet mogelijk te maken voegt Intratuin zelf een kunstkerstboom en lichtsnoer toe. Per vestiging worden minstens vijf volledige pakketten weggegeven. “Met deze actie willen we graag iets terug doen, zowel voor de mensen als voor het milieu. We zien dat veel mensen elk jaar nieuwe kerstversiering kopen, maar wat gebeurt er met de oude? Zonde als dit in de kast blijft liggen of wordt weggegooid. We hopen met de actie veel kerstballen te redden en tegelijkertijd de mensen die het iets minder breed hebben een vrolijke kerst te bezorgen met een schitterend aangeklede kerstboom!” aldus Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin.

Samen met Het Goed

Om de inleveractie zo succesvol mogelijk te laten zijn, werkt Intratuin samen met Het Goed, een sociale onderneming met 30 kringloopwarenhuizen in Nederland. Om het voor de consument zo makkelijk mogelijk te maken om oude kerstballen in te leveren, kan dit bij zowel alle Intratuin vestigingen als bij alle kringloopwarenhuizen van Het Goed. De overgebleven kerstballen – die niet meer in de pakketten passen – worden na de actie gedoneerd aan Het Goed voor een tweede leven. Op deze manier is de actie onderdeel van de waardevolle werkervaring van ruim 1.300 mensen bij Het Goed als leerwerkbedrijf. Een vrolijke kerst voor iedereen.

Lees ook: Dit zijn de 10 leukste kerstfilms allertijden WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF