fbpx

8x dit eten geeft je libido een flinke boost

Kan jouw libido wel een flinke boost gebruiken? Probeer onderstaande etenswaren dan eens. Gegarandeerd succes. 

1. Oesters

Oesters staan uiteraard bovenaan. Wie dit nog niet met seks associeert, heeft wellicht onder een steen geleefd. Naast het feit dat de manier waarop je een oester eet vrij bijzonder is, bevat een oester veel zuren die de sekshormonen versterken.

2. Truffels

Truffels zijn vooral bekend om hun bijzondere geur. Ze ruiken namelijk naar een mix van musk en aarde. Uit onderzoek blijkt dat juist deze geur een soort oergevoel oproept en mensen zich sneller seksueel aangetrokken voelen tot een ander.

3. Walnoten en amandelen

Volgens de legende bevatten amandelen een deel van Cybele, de godin van de vruchtbaarheid. Dit kunnen we moeilijk geloven, maar uit onderzoek is gebleken dat er bepaalde Omega 3-vetzuren en andere voedingsstoffen in zitten die de kans op onvruchtbaarheid verlagen. Hetzelfde geldt voor walnoten.

4. Vijgen

Vijgen zitten vol met magnesium, wat de productie van je sekshormonen op gang brengt. En die hebben dan weer controle over je libido.

5. Asperges

Een echte lente- en zomergroente: asperges. Je houdt ervan of je houdt er niet van. En als je er wel van houdt, heb je geluk, want asperges zitten vol met B6-vitaminen die ervoor zorgen dat je libido een enorme boost krijgt.

6. Avocado

Avocado’s zitten niet alleen vol met B6-vitaminen, maar ook met foliumzuur en vitamine E. Die laatste wordt ook wel de ‘seksvitamine’ genoemd, omdat vitamine E veel antioxidanten bevat die je ‘jonger’ maken. Verder word je gewoon heel gelukkig van avocado.

7. Watermeloen

Watermeloen: lekker, zomerfavoriet, geweldig in elk dieet én libidoverhogend. Wij zijn al overtuigd, maar heb jij ook al watermeloen in huis gehaald? Dit fruit schijnt rustgevende stoffen en mineralen te bevatten die er op een natuurlijke manier voor zorgen dat je meer zin in seks krijgt.

8. Zoete aardappel

Vol vitamine A: een vitamine die vecht tegen onvruchtbaarheid. Altijd mooi meegenomen. Daarnaast bevat de zoete aardappel heel veel vitamine C: goed voor energie en een jongere huid.

Meer tips nodig voor een (nog) spannender seksleven? Kijk dan eens hier.

Bron: Prevention
Beeld: ShutterstockWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF